Johaug Recharge – bli med på treningsreise og lad batteriene med Therese Johaug!

Trenger du en time-out fra hverdagen? Johaug Recharge er et unikt konsept designet for å gi jenter akkurat det. Fyll på kropp og sinn med energi gjennom variert trening, gode impulser, hvile, sunn mat og velvære. Unn deg en pause fra hverdagens stress, og prioriter deg selv!

Ukens innhold

Våren 2023 kan du være en av de heldige som får plass på Johaug Recharge med Therese Johaug. Bli med på en inspirerende uke til ett av europas største treningsanlegg – Playitas Resort på Fuerteventura. 

Vi lover deg en uke fylt med varierte treningsøkter, mengder av mestringsfølelse og givende foredrag om temaer som mental helse, kosthold/ernæring, og kvinnehelse. I tillegg skal du bli bedre kjent med Therese – alt toppet med nye vennskap i fantastiske omgivelser. Du vil få tett oppfølging av Therese og teamet fra Johaug. En uke der du skal koble av og føle mestring både mentalt og fysisk.

Program

Dager fylt med varierte treningstimer og foredrag. Therese og andre spennende trenere kommer til å tilby varierte økter innenfor styrketrening, utholdenhetstrening, yoga, og dans. Vi garanterer at du finner treningstimer som passer for deg.

Foreløpig propgram

Fullstendig og oppdatert treningsprogram vil bli tilsendt alle deltakerne nærmere avreise.


Hvem kan delta?

Reisen passer for deg som allerede trener litt og har lyst til å utfordre deg selv – men det er ingen krav til å være topptrent. Her er alle nivåer velkommen. Øktene vil bestå av blant annet styrketrening, ulike kondisjonsøkter, yoga, pilates, dans etc. Alle øktene vil tilpasses ulike nivåer slik at alle skal føle at de mestrer treningen. Mestring er nemlig nøkkelordet denne uken. Målet er at du skal reise hjem igjen med kofferten full av motivasjon; både for trening og alt annet du ønsker å satse på!

Informasjon om bestilling

Dato: 17. - 24. mars 2023

Pris: 14 998,- 

Avreisested: Oslo

Hotell: Playitas Resort

Dette er inkludert:

  • Fly tur/retur inkl bagasje
  • Transfer
  • Mat på flyet
  • Del i dobbeltrom
  • Helpensjon (frokost, lunsj og middag)
  • Trening med Therese Johaug og teamet (mer informasjon kommer) 
  • Trening som tilbys på Apollo Sportshotellet av Apollos instruktører


Bestill Johaug Recharge

Med forbehold om nok påmeldte.
Begrenset antall plasser. Maks 40

Kontakt oss: 
E post: [email protected]


 

Instruktører og foredragsholdere

Terese Johaug

Therese Johaug

Tidligere toppidrettsutøver og Olympiske Mester, Therese Johaug. Therese har nylig lagt opp som langrenns utøver, men trener fortsatt aktivt hver dag, og er opptatt av å spre treningsglede og god energi. I dag bruker Therese mye av tiden sin til merkevaren Johaug og diverse andre prosjekter innenfor idretten. Therese er kjent for sin unike dualitet, der rå viljestyrke møter sofistikert femininitet, kombinert med herlig nedpå sosialt vesen.

 

Ina Moe

Ina er personlig trener, livsstilscoach, ernæringsveileder og fysioterapistudent. Hun er en energisk og glad jente som alltid har hatt sansen for trening. Den varierer hun mellom løping, styrke, bootcamps og CrossFit - og elsker følelsen det gir henne! De siste 5 årene har hun levd for å få andre til å få en bedre livsstil og til å kjenne på den samme treningsgleden som hun selv har. Hennes hjertesak er folkehelse der #hverdagsaktivitet og #litterbedreenningenting er gode stikkord. Utenom PT-kunder og studier står hun på Barrys og pusher treningsglade mennesker.

Nina Bansal

Nina har vært aktiv Landslagsutøver i Taekwondo siden 2007. Nina har 5 EM gull, 1 VM sølv, rank 1 i verden og utallige NM, nordiske og verdenscupgull. I tillegg til å være aktiv utøver er Nina også trener på WANG Ung, hvor noen av morgendagens mestere trener. Foruten om Taekwondo digger Nina utfordringer både på trening og eller i hverdagen. Venner og familie vil nok beskrive Nina som ydmyk, energisk, rastløs og hun som alltid jager etter nye mål. 

Lene Puntervold

Lene jobber med motorikk og ferdighetsutvikling for toppidrettsutøvere på Olympiatoppen. Hun har bakgrunn som turner før hun ble profesjonell danser, som har vært nisjen hennes de siste 15 årene. Og gjennom å trene både crossfit, løping og yoga har hun funnet en leken tilnærming til å prøve nye ting og finne gleden i å redefinere egne grenser - og ha det gøy! Treningsglede er drivkraften og hun gleder seg til å både undervise og trene sammen med dere på reisen.

Podkasten Johaug Redaksjonen

I Johaug Redaksjonen møter du vår olympiske mester og tidligere toppidrettsutøver Therese Johaug og hennes kollega og venninne Kathrine Meiner. Med disse to jentene vil du hente motivasjon til en aktiv livsstil, få læring og erfaring rundt trening, helse, kosthold, samt livets opp- og nedturer.

Under Johaug Recharge vil det bli live Q&A podcast innspilling med Therese og Kathrine som vil svare åpent og ærlig på spørsmål fra dere.


 

Hotellet

Playitas Resort

Velkommen til Playitas Resort – ett av Europas største sportshotell for så vel hverdagsmosjonister som eliteutøvere. Her er det over en million kvadratmeter fylt med treningsmuligheter og passer like godt aktive familier som par eller de som reiser alene, gammel eller ung. Hva sier du til Kanariøyenes største treningsstudio, tennisbaner, sykkelsenter med de siste modellene, olympisk 50-meters basseng, en 18-hulls golfbane og massevis av gruppetimer med instruktør.

Les mer om Playitas Resort