Johaug Recharge – bli med på treningsreise og lad batteriene med Therese Johaug!

Trenger du en time-out fra hverdagen? Johaug Recharge er et unikt konsept designet for å gi deg akkurat det. Fyll på kropp og sinn med energi gjennom variert trening, gode impulser, hvile, sunn mat og velvære. Unn deg en pause fra hverdagens stress, og prioriter deg selv!

Ukens innhold

Den 18. september 2022 kan du være en av de heldige som får plass på Johaug Recharge med Therese Johaug. Bli med på en inspirerende uke til det nyåpnede Apollo Sports-hotellet Porto Myrina – powered by Playitas på Limnos i Hellas.

Vi lover deg en uke fylt med tøffe treningsøkter, mengder av mestringsfølelse og givende foredrag om temaer som mental helse, kosthold/ernæring, og kvinnehelse. I tillegg skal du bli bedre kjent med Therese – alt toppet med nye vennskap i fantastiske omgivelser. Du vil få tett oppfølging av Therese og teamet fra Johaug. En uke der du skal koble av og føle mestring både mentalt og fysisk.

Program

Dager fylt med varierte treningstimer og foredrag. Therese og andre spennende trenere kommer til å tilby varierte økter innenfor styrketrening, utholdenhetstrening, yoga, og dans. Vi garanterer at du finner treningstimer som passer for deg.

Foreløpig propgram

Fullstendig og oppdatert treningsprogram vil bli tilsendt alle deltakerne i august.


Hvem kan delta?

Reisen passer for deg som allerede trener litt og har lyst til å utfordre deg selv – men det er ingen krav til å være topptrent. Her er alle nivåer velkommen. Øktene vil bestå av blant annet styrketrening, ulike kondisjonsøkter, yoga, pilates, dans etc. Alle øktene vil tilpasses ulike nivåer slik at alle skal føle at de mestrer treningen. Mestring er nemlig nøkkelordet denne uken. Målet er at du skal reise hjem igjen med kofferten full av motivasjon; både for trening og alt annet du ønsker å satse på!

Informasjon om bestilling

Pris fra: 15 498,-

Dato: 18.9- 25.9-2022

Avreisested: Oslo

Hotell: Porto Myrina – powered by Playitas

Dette er inkludert:

  • Fly tur/retur inkl bagasje
  • Transfer
  • Mat på flyet
  • Del i dobbeltrom
  • Helpensjon (frokost, lunsj og middag)
  • Trening med Therese Johaug og teamet (mer informasjon kommer) 
  • Trening som tilbys på Apollo Sportshotellet av Apollos instruktører

* Enkeltromstillegg 3000,-

Bestill Johaug Recharge

Begrenset antall plasser. Maks 40

Kontakt oss: 
E post: [email protected]


 

Instruktørene på treningsreisen

Terese Johaug

Therese Johaug

Tidligere toppidrettsutøver og Olympiske Mester, Therese Johaug. Therese har nylig lagt opp som langrennsutøver, men trener fortsatt aktivt hver dag, og er opptatt av å spre treningsglede og god energi. I dag bruker Therese mye av tiden sin til merkevaren Johaug og diverse andre prosjekter innenfor idretten. Therese er kjent for sin unike dualitet, der rå viljestyrke møter sofistikert femininitet, kombinert med herlig nedpå sosialt vesen.

Flere instuktører vil bli introdusert senere. 


 

Hotellet

Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den greske øya Limnos, like ved den hyggelige og sjarmerende byen Myrina. På hotellet er mange aktiviteter og treningsmuligheter inkludert i prisen, perfekt for deg som ønsker en aktiv ferie i kombinasjon med sol, bad og rekreasjon. Hotellet ligger i naturskjønne omgivelser og her er det aktiviteter for hele familien, et herlig bassengområde og strand. Her er det yoga med havutsikt, trening i det nybygde fitnessrommet, gruppetimer med instruktører, ta en tur på terrengsykkel, spill tennis eller padel på et av hotellets tre nye padelbaner. 

 

Les mer om Porto Myrina – powered by Playitas