Løping, styrke og yoga med Team Netfit

Finn glede i mørketiden sammen med oss! Bli med på en aktiv uke på Fuerteventura. 

Dette blir en uke med trening som vi i Team Netfit elsker - variert og funksjonell styrketrening, løping og yoga. Vi ønsker at denne uken skal gi deg påfyll og energi i en tid som ofte kan være både kald og mørk, og lite inspirerende. Vi kan tilby sol og varme, god mat og trening i godt selskap. Vi skal svette og ha det gøy, men også skape rom for egentid gjennom yogatimene, få kontakt med pusten vår og lære oss å senke skuldrene. Målet vårt er å gi deg en god treningsopplevelse og mestringsfølelse, uansett utgangspunkt. 

Hva kan du forvente fra programmet denne uka? 

Det blir foredrag og workshops knyttet til utvikling og mestring, for økt fysisk og mental styrke. Selvinnsikt, selvfølelse, selvtillit og aktivitetsglede hos hver enkelt står i fokus både i og utenfor aktivitetsprogrammet denne uka. Treningen legges til rette for deg som ikke har trent så mye fra før. Du velger selv hvor mye fra programmet du vil delta på. Du vil reise hjem med ny kunnskap, ditt eget personlige treningsprogram, en plan og gode selvutviklingsverktøy for å skape livskvaliteten som du ønsker deg. Temaer for uka er livsstil i balanse og bli bevisst ditt potensiale - fra plan til handling!  
 

Treningstimene

 • Netfit bootcamp: Stasjonsbaserte øvelser både med og uten utstyr. Vi jobber sammen på tid og for å få opp pulsen. Dette er en hard time, men alle kan delta. Alternative øvelser vil alltid forekomme. 
 • Løpeøkter: Løpeøkter i sti, terreng og på asfalt. Vi legger også opp til intervalløkter i løpet av uken.  
 • Yoga: Hatha- og yinyoga morgen og ettermiddag. 
 • Hathayoga: En klassisk yogaform som er tilgjengelig for alle. ’Ha’ betyr sol og ’tha’ betyr måne, og Hathayoga handler om å finne balansen mellom disse og andre komplimenterende elementer som maskulin/feminin, hard/myk, aktivitet/hvile. Her foregår øvelsene i et rolig tempo, hvor vi fokuserer på trygg utførelse av stillingene. Vi jobber bevisst med pust og tilstedeværelse. Dette har en stressreduserende effekt som skaper en følelse av letthet og klarhet i både kropp og sinn. Vi skal innom styrke, balanse, fleksibilitet, konsentrasjon, selvrefleksjon, avspenning. 
 • Yinyoga: Her blir det fokus på de rolige og stille stundene, gir oss hen og slipper kontrollen for å roe kropp og sinn. Timene avsluttes gjerne med en yin-del. 
 • HIIT-trening: Vi jobber med egen kroppsvekt. Øktene er intensive og effektive, og er tilpasset alle nivåer. 
 • Styrkeøkter: Dette gjøres i hotellets treningsrom, der vi tar i bruk både apparater og frivekter.

Treningsøktene vil bli tilpasset alle nivåer. 

Informasjon og bestilling

Pris fra: 14 698,-  

Dato: 27. oktober- 3. november 2023 

Avreisested: Oslo Gardermoen 

Hotell: Playitas Resort

Dette er inkludert: 

 • Fly tur/retur inkl bagasje  
 • Transfer 
 • Mat på flyet  
 • Del i dobbeltrom*    
 • Halvpensjon (frokost og middag)**
 • Trening etter programmet til Netfit

*Enkeltromstillegg 2500,- 
**Lunsj hele uka kan kjøpes til for 1211,-

Bestill treningsreisen
 
Begrenset antall plasser. Maks 30 

Kontakt oss:
E-post: [email protected]


Hvem kan delta?

Alle treningsøktene vil være tilpasset ulike nivåer, så her skal du ikke være redd for at noe er for hardt eller for vanskelig. Dersom du ønsker en aktiv ferie, passer dette for deg! Ønsker du å reise med barn? Det er ikke noe problem. Hotellet tilbyr en rimelig barnepassordning, som gjør at du kan trene i fred og ro. 


Instruktørene i Team Netfit

Caroline Berg Eriksen

Caroline Berg Eriksen

Caroline er en av Norges største influencere, som de siste årene har fokusert mer og mer på trening i sine kanaler. Hun har trent aktivt siden hun var 16 år gammel, og holder i dag på med løping, styrke og yoga nesten daglig. Hun er alltid blid, imøtekommende og motiverende, og ønsker at alle skal oppnå mestringsfølelsen.

 

Lars-Kristian Eriksen

Lars-Kristian Eriksen

Lars-Kristian har mange års erfaring fra Eliteserien i fotball hvor han spilte for Lyn, Lillestrøm og Odds Ballklubb. Han rakk å få med seg over 250 kamper på øverste nivå, to bronsemedaljer i eliteserien og to cup sølv, i tillegg til mer enn 20 landskamper på aldersbestemt nivå før han la opp i 2016. Etter at han la opp har han utdannet seg til Personlig Trener via Akademeiet for Personlig Trening, og Performance Coach. Han har også blitt en ivrig løper med gode prestasjoner på alt fra 10 km gateløp til ultraløp i fjellet. Hans store styrker er utholdenhetstrening og styrketrening rettet mot toppidrett. 

Adrian Paul

Adrian Paul

Adrian startet sin arbeidskarriere som en av de første heltids personlige trenere i Skandinavia. Han har jobbet profesjonelt med private- og bedriftskunder siden 2001. Etter over 2 tiår i bransjen, med over 20.000 fullførte personlige treningstimer, har han opparbeidet en enestående kunnskapsbank, og erfaring nok til å gi akkurat det resultatet du ønsker deg. Ved siden av å livnære seg som Personlig Trener, har Adrian hatt flere lederstillinger opp gjennom årene. Siden 2011 har han gründet flere selskaper, deriblant Bislett Challenge, Optimal Trening, Optimal Klinikk, Optimal Trener, Optimal Hud og nå Netfit.no. I tillegg var han én av to coacher i Norgeshistoriens første Biggest Loser-sesong, verdens mest kjente slankereality. 

Lisbeth Torheim

Lisbeth Torheim

Lisbeth har drevet med trening og ulike idretter hele sitt liv. Hun har vært aktiv snowboardkjører, og var i toppklassen da hun gikk på Norges toppidretts gymnas. Hun har jobbet mange år på Asker Treningsenter og på Sats, både som bootcampinstruktør og sykkelinstruktør. I tillegg til å ha bachelorgrad som sykepleier, er hun også utdannet PT og kostholdsveileder fra AFPT. De siste ti årene har hun vært aktiv innen CrossFit. Lisbeth er en jente med masse energi og ett smil om munnen. I hennes timer ønsker hun å pushe deg, men samtidig tilpasse og se hele mennesket. Hun gir masse omsorg og en god dose med motiverende ord. 


Hotellet

 

Playitas Resort

Velkommen til Playitas Resort – ett av Europas største sportshotell for så vel hverdagsmosjonister som eliteutøvere. Her er det over en million kvadratmeter fylt med treningsmuligheter og passer like godt aktive familier som par eller de som reiser alene, gammel eller ung. Hva sier du til Kanariøyenes største treningsstudio, tennisbaner, sykkelsenter med de siste modellene, olympisk 50-meters basseng, en 18-hulls golfbane og massevis av gruppetimer med instruktør.

Les mer om Playitas Resort