Restauranttips Mallorcas nordkyst

Restauranttips i Alcudia og Playa de Muro

I familiefavoritten Alcudia og Playa de Muro er det lett å finne gode restauranter, på menyen står alt fra det tradisjonelle spanske kjøkkenet til internasjonale retter. Alcudias koselige havn er som skapt for å meske seg med fisk og skalldyr. 

Bestill reise til Mallorca >>

Se flere reise- og restauranttips til Mallorca

Gamlebyen i Alcudia Gamlebyen i Alcudia

Hjemmelaget spansk mat

På restauranten Ben Fet kan du spise god mat til lave priser. Hit kommer lokalbefolkningen selv. Den koselige og populære restauranten ligger ved Alcudias havn midt i de trange og sjarmerende gatene.
Adresse: C/Dels Pins 11, Puerto de Alcudia.

Piero Rossi

På restauranten Piero Rossi, som ligger lengst ut i havna i Alcudia, kan du spise steinovnspizza og andre gode italienske retter. Nyt en drink samtidig som du nyter den fine utsikten over de luksuriøse yachtene som ligger til i havna. 
Adresse: Paseo Marítimo, Alcudia. 

Tapas Tapas

Tapas med havutsikt

På trivelige Sa Taverna D'es Port kan du nyte god tapas, en saftig biff eller nygrillet fisk og samtidig se utover havet og båtene i Alcudias havn. Restauranten ligger ute på piren Alcudiamar.
Adresse: Paseo Marítimo 1 (nær pizzeriaen Piero Rossi).

Møt sommeren med dans

Liker du å danse så er Göta Kanal det rette stedet for deg. Her spilles det livemusikk alle dager i uken i løpet av høysesongen. Flere kvelder i uken er det temakvelder med flamenco og brasiliansk dans. Det finnes også en stor à la carte-meny å velge blant.
Adresse: C/del zoo 3, Alcudia.

Sa Placa

På torget i gamle Alcudia ligger familierestauranten Sa Placa. Den er kjent for å ha byens beste paella, men serverer også fisk, kjøtt og tapas. Barnemeny finnes også her.
Adresse: Placa Constitució 1, Gamla Alcudia.

Restaurant med historie

Unn deg selv et velsmakende måltid på Satyricón. Restauranten var tidligere en kino, men har gjennomgått en omfattende renovering og er i dag en av områdets vakreste restauranter, utformet som et romersk amfiteater. Her serveres blant annet saftige biffer og fersk fisk til middag og en stor salatbuffet og enklere retter til lunsj. Ta med deg hele familien - her finnes det noe for alle. På Satyricón er hvert måltid en fest. Bordbestilling anbefales.
Adresse: Placa Constitució 4, Gamla Alcudia.

God pizza på Roma

Midt i sentrale Alcudia finner du restauranten Roma. Her spiser du Alcudias beste pizza og fantastiske pastaretter!
Adresse: A/Pedro mas reus, Alcudia.

Oliven Oliven

Bodega del Mar

Denne restauranten ligger på slutten av Alcudiahavna og har spesialisert seg på god tapas. Be gjerne kokken sette sammen en egen tapas-meny til bordet. Her serveres også Alcudias beste hamburger - bestill gjerne en med "alt på".
Adresse: C/Gabriel Roca 11, Puerto de Alcudia.

S'Albufera

I Playa del Muro ligger en herlig grillrestaurant som serverer nygrillet grillspett, store saftige biffer, tapas og fersk fisk. Barna får sin egen meny og tegnesaker for å underholde seg med mens man venter på maten. 
Adresse: A/Albufera 55, Playa de Muro.

Topo Gigio

På Topo Gigio serveres det kalvekoteletter på steinbrikke og en herlig Chateaubriand. For barna finnes det et lekehjørne. 
Adresse: Av/S'Albufera 37, Playa de Muro.

Vakker utsikt fra León Rojo

Rett på stranda i Playa de Muro ligger populære León Rojo. Det er en restaurant med en avslappet og rolig atmosfære, med en herlig utsikt over Alcudiabukta. Her kan du nyte et godt måltid og se utover det blå havet. Spanske klassiske retter som tapas og paella finnes på menyen. Deres spesialitet er fersk fisk og kjøtt som grilles over åpen ild.
Adresse: Av/Del Mar 8, Playa de Muro.


Tips & Inspirasjon

Bli inspirert av våre reisetips, finn ditt drømmehotell eller meld deg på til vårt nyhetsbrev.

Alle våre reisetips

I våre reiseguider finner du tips på de hyggeligste restaurantene, de fineste strendene, de mest interessante severdighetene med mer!

Les våre reisetips

Finn ditt drømmehotell

Finn det perfekte hotellet med et finsøk. Søk etter bare det som er viktig for deg og sitt igjen med de hotellene som passer deg best.

Gå til hotellsøket

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her