Aktiviteter på Mallorca

Aktiviteter på Mallorca

Mallorca passer perfekt for deg som ønsker et stort utvalg av aktiviteter å velge blant. Prøv ulike vannsporter, tennis, golf, riding, sykling, klatring eller dra på en flott fottur! Vi har samlet de mest populære aktivitetene på Mallorca. 

Bestill reise til Mallorca >>

Se flere reisetips til Mallorca

Vakker natur på Mallorca Vakker natur på Mallorca

Sykling på Mallorca

På våren og høsten lokker Mallorca mange syklister, både profesjonelle og mosjonister. Mallorca har et perfekt landskap for sykling - mange fjell og tøffe bakker. Sykkelutleie finner du på de fleste steder på Mallorca. 

Tennis

For deg som vil spille tennis i løpet av ferien anbefaler vi Sporting Fitness Center Club i Palma Nova. I tillegg til tennis, kan du også spille paddeltennis, trene i treningsstudioet eller prøve pilates. 

På senteret finnes det personlige tennistrenere dersom du ønsker å jobbe med teknikken. En time tennis koster rundt 16 euro og en time paddeltennis koster rundt 14 euro. Husk at du må bestille tid for tennis og paddeltennis i forveien. Senteret er åpent fra klokken 9.30 til 22.00. 

Fotturer 

Mallorca er et populært reisemål for fotturer - fantastisk natur og gode turløyper er mye av grunnen til det. Se våre tips til flotte fotturer på Mallorca her

Golf på Mallorca Gode golfmuligheter på Mallorca

Golf

Det finnes mange golfbaner i fantastisk natur på Mallorca. er du på utkikk etter en utfordrende bane bør du ta turen til Real Golf de Bendinat, som ligger 10 minutter utenfor Palma, eller Pollenca Golf nord på øya. Canaymel Golf er en fin og godt velholdt bane nord-øst på Mallorca. En av de eldste golfbanene på Mallorca er Poniente Golf Majorica og er rangert som en av de aller tøffeste. Utenfor Cala d'Or ligger golfbanen Golf Club Vall d'Or Majorica i frodige omgivelser. Her er det mye å velge blant! Les mer om golf på Mallorca her. 

Gokart

Vil du kjenne lukten av svidd gummi og adrenalinet pumpe i årene så må du dra til gokart-banen i Magaluf! Karting Magaluf har tre ulike baner avhengig av om du er voksen, junior eller barn. Prisene varierer mellom 11-25 euro for voksne og 9-11 euro for barn. 

Havfiske

Hvorfor ikke ta en herlig dag på sjøen og prøve havfiske mens du er på Mallorca? Fisken som napper på kroken kan veie opp til 6 kilo. Om man hiver brød i vannet kan det komme fiskestim på opp til 3 000 fisker! De vanligste fiskene som napper på kroken er tunfisk og multe. Mange fiskebåter drar fra Alcudia, Porto Colom og Pollenca. 


Tips & Inspirasjon

Bli inspirert av våre reisetips, finn ditt drømmehotell eller meld deg på til vårt nyhetsbrev.

Alle våre reisetips

I våre reiseguider finner du tips på de hyggeligste restaurantene, de fineste strendene, de mest interessante severdighetene med mer!

Les våre reisetips

Finn ditt drømmehotell

Finn det perfekte hotellet med et finsøk. Søk etter bare det som er viktig for deg og sitt igjen med de hotellene som passer deg best.

Gå til hotellsøket

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.