Mallorca – storbypuls og strandliv

Mallorca

  • • Noe for alle!
  • • Fotturer, sykling og klatring i den flotte naturen

Mallorca er et feriested alle burde prøve en gang i livet. Det som er viktig er å finne det Mallorca som passer for deg. Her er det milelange sandstrender, smaragdgrønne badebukter, god mat og et heftig uteliv. Barnefamiliene trives nok best i Alcudia mens de som ønsker litt mer fest og fart søker seg til Palmabukta. Du kan også bestille kun en weekend til Palma-by og kombinere storby med sol og bad.Fakta om Mallorca

Transport t/r hotell

Fra flyplassen til våre hoteller i Palma og Ca'n Pastilla cirka 15 minutter, Illetas cirka 20 minutter; Palma Nova, Torrenova, Puerto Sollér og Magaluf cirka 30 minutter, og til Cala d'Or og Alcudia/Playa de Muro ca. 1 time. Til våre hotell i Cala Ratjade tar det cirka 1,5 timer. Transporten går vanligvis uten våre reiseledere.

Ekstra bagasje som sykkel, golfbag og surfebrett koster cirka 30 euro tur/retur å ta med på transferbussen (man må bestille tur/retur). Avgiften betales direkte på flyplassen til våre agenter. Da det er begrenset bagasjekapasitet på bussen, må du kontakte vårt personale på reisemålet en uke på forhånd. Telefonnummer står på billetten.

Strender

Alcudia har en 14 kilometer lang finkornet og langgrunn sandstrand som strekker seg fra Alcudia til Ca'n Picafort. Palma Nova, Torrenova og Magaluf har fire finkornede sandstrender. Puerto de Sóller har to sandstrender, og Puerto de Pollensa har en fin sandstrand som er en halv kilometer lang. Lang, hvit og barnevennlig sandstrand i Ca'n Pastilla, med gode muligheter for vannsport. I Cala d'Or er det små badeviker som ikke er langgrunne. Det finnet gode muligheter for ulike vannsportsaktiviteter.

Mer fakta

Været

jan 14°c
feb 14°c
mar 15°c
apr 17°c
mai 20°c
jun 24°c
jul 27°c
aug 27°c
sep 25°c
okt 22°c
nov 18°c
des 15°c
8,4 av 10 Mallorca
Våre gjesters vurdering, Basert på 27 vurderinger
Melia Calvia Beach
Prisen gjelder pr. person når min. to reiser sammen i Dobbeltrom, 4 netter, 22/10 2023, Oslo Lufthavn
fra
4 853 NOK
Bestill

Es Port
Prisen gjelder pr. person når min. to reiser sammen i Dobbeltrom, 4 netter, 21/8 2023, Oslo Lufthavn
fra
6 114 NOK
Bestill

INNSiDE by Melia Alcudia
Prisen gjelder pr. person når min. to reiser sammen i Dobbeltrom, 4 netter, 9/10 2023, Oslo Lufthavn
fra
4 299 NOK
Bestill

Skreddersy ferien selv med rutefly og hotell

Passer ingen av våre populære charterreiser til Palma for deg, kan du selv sette sammen reisen din her. Bestill kun flybilletter, kun hotell eller en pakkereise. Når du bestiller ferie med valgfritt fly og hotell, gjelder andre regler enn for charter, men du er uansett dekket av Pakkereiseloven når du bestiller det samlet.

Alle reisemål Spania

Barcelona

En reise til Barcelona er populært både for par, vennegjenger og familier, for her finnes interessante attraksjoner, bra shopping, gode restauranter, morsomme opplevelser, et heftig uteliv – for ikke å glemme et behagelig klima.

Costa del Sol

Den spanske solkysten, mer kjent som Costa del Sol, er et svært populært reisemål i Andalucia. Med ni soldager av ti mulige, er Costa del Sol i Spania et sikkert valg for den som lengter etter herlige dager på stranda og lune kvelder. Med Apollo pakker du selv din reise til Costa del Sol. Oppdag steder som Malaga, Torremolinos og Marbella.

Barcelona-kysten (Costa Dorada)

De fløyelsmyke, gylne sandstrendene strekker seg kilometer etter kilometer langs Costa Dorada, den flotte kysten sør for Barcelona. Vi anbefaler reisemål som Cambrils, Salou og Sitges - tre forlokkende feriebyer ved en av Spanias vakreste kyststrekninger.

Ibiza

På en reise til Ibiza kan hele familien nyte deilige dager ved noen av Spanias vakreste strender og badeviker. På øya venter også shopping på små markeder og i motebutikker, utsøkt tapas og et heftig uteliv.

Alicante

Alicante er en akkurat passe stor by, som frister med alt det gode du forbinder med Spania – et behagelig vær året rundt, hvite sandstrender, shopping, golf og et yrende byliv med små tapasrestauranter og spennende kunstmuseer. Reis til Alicante på den solsikre Costa Blanca, eller videre til kjente feriesteder som Torrevieja og Benidorm i nærheten.

Madrid

Madrid har kanskje kommet litt i skyggen av Barcelona som målet for en storbyferie. Det er ikke helt rettferdig – elegante Madrid har absolutt noe å by de fleste, enten du er opptatt av kunst, shopping eller mat. Eller fotball på Estadio Santiago Bernabéu for den del.

Kanariøyene

Kanariøyene kalles også for De lykkelige øyene. Det er lett å forstå hvorfor – øyene har alt man gjerne forbinder med ferie på de sydlige breddegrader. Her har man en behagelig forsommervarme hele året, med gode muligheter for sol på de vidstrakte sandstrendene. Det herlige klimaet, det store sports- og aktivitetstilbudet og meget gode hoteller gjør at mange velger å reise til Kanariøyene med Apollo, år etter år.