Mallorca – storbypuls og strandliv

Mallorca

  • • Noe for alle!
  • • Fotturer, sykling og klatring i den flotte naturen

Apollo Service Line

På reisemål med Apollo Service Line kan du, døgnet rundt, komme i kontakt med oss via telefon, sms og e-post, som besvares av skandinavisk- og engelsktalende Apollo personale.

Mallorca er et feriested alle burde prøve en gang i livet. Det som er viktig er å finne det Mallorca som passer for deg. Her er det milelange sandstrender, smaragdgrønne badebukter, god mat og et heftig uteliv. Barnefamiliene trives nok best i Alcudia mens de som ønsker litt mer fest og fart søker seg til Palmabukta.Fakta om Mallorca

Transport t/r hotell

Fra flyplassen til våre hoteller i Palma og Ca'n Pastilla cirka 15 minutter, Illetas cirka 20 minutter; Palma Nova, Torrenova, Puerto Sollér og Magaluf cirka 30 minutter, og til Cala d'Or og Alcudia/Playa de Muro ca. 1 time. Til våre hotell i Cala Ratjade tar det cirka 1,5 timer. Transporten går vanligvis uten våre reiseledere.

Ekstra bagasje som sykkel, golfbag og surfebrett koster cirka 30 euro tur/retur å ta med på transferbussen (man må bestille tur/retur). Avgiften betales direkte på flyplassen til våre agenter. Da det er begrenset bagasjekapasitet på bussen, må du kontakte vårt personale på reisemålet en uke på forhånd. Telefonnummer står på billetten.

Strender

Alcudia har en 14 kilometer lang finkornet og langgrunn sandstrand som strekker seg fra Alcudia til Ca'n Picafort. Palma Nova, Torrenova og Magaluf har fire finkornede sandstrender. Puerto de Sóller har to sandstrender, og Puerto de Pollensa har en fin sandstrand som er en halv kilometer lang. Lang, hvit og barnevennlig sandstrand i Ca'n Pastilla, med gode muligheter for vannsport. I Cala d'Or er det små badeviker som ikke er langgrunne. Det finnet gode muligheter for ulike vannsportsaktiviteter.

Mer fakta

Været

jan 16°c
feb 16°c
mar 18°c
apr 21°c
mai 24°c
jun 28°c
jul 31°c
aug 32°c
sep 28°c
okt 24°c
nov 20°c
des 17°c
8,0 av 10 Mallorca
Våre gjesters vurdering, Basert på 76 vurderinger
Prinsotel La Dorada
Prisen gjelder pr. person når min. to reiser sammen i Toroms suite, 4 netter, 22/10 2024, Oslo Lufthavn
fra
11 412 NOK
Bestill

Houm Plaza Son Rigo
Prisen gjelder pr. person når min. to reiser sammen i Toromsleilighet superior, 7 netter, 19/10 2024, Oslo Lufthavn
fra
7 059 NOK
Bestill

HM Alma Beach
Prisen gjelder pr. person når min. to reiser sammen i Dobbeltrom, 4 netter, 22/10 2024, Oslo Lufthavn
fra
5 838 NOK
Bestill

Alle reisemål Spania

Barcelona

En reise til Barcelona er populært både for par, vennegjenger og familier, for her finnes interessante attraksjoner, bra shopping, gode restauranter, morsomme opplevelser, et heftig uteliv – for ikke å glemme et behagelig klima.

Menorca

Reis til Menorca i sommer! Her venter fantastiske strender, bortgjemte badeviker, pittoreske byer og vakker natur - det meste som skal til for å skape en herlig og minnerik ferie. Med Apollo kan du bestille fly og hotell til Menorca og du bestemmer selv hvor lenge du vil være borte.

Ibiza

Reis til Ibiza til vakre Ibiza, et reisemål for kjæresteparet, hele familien eller vennegjengen. Se frem til deilige dager på noen av Spanias vakreste strender og badeviker. På øya venter også shopping på små markeder og i motebutikker, utsøkt tapas og et heftig uteliv. Bestill en helgetur til Ibiza i vår og se mandeltrærne blomstre eller bli her hele sommeren og utforsk øyas mange jordbærsteder.

Costa del Sol

Den spanske solkysten, mer kjent som Costa del Sol, er et svært populært reisemål i Andalucia. Med ni soldager av ti mulige, er Costa del Sol i Spania et sikkert valg for den som lengter etter herlige dager på stranda og lune kvelder.

Alicante

Alicante er en akkurat passe stor by, som frister med alt det gode du forbinder med Spania – et behagelig vær året rundt, hvite sandstrender, shopping, golf og et yrende byliv med små tapasrestauranter og spennende kunstmuseer. Reis til Alicante på den solsikre Costa Blanca, eller videre til kjente feriesteder som Torrevieja og Benidorm i nærheten.

Madrid

Madrid har kanskje kommet litt i skyggen av Barcelona som målet for en storbyferie. Det er ikke helt rettferdig – elegante Madrid har absolutt noe å by de fleste, enten du er opptatt av kunst, shopping eller mat. Eller fotball på Estadio Santiago Bernabéu for den del.

Kanariøyene

Kanariøyene kalles også for De lykkelige øyene. Det er lett å forstå hvorfor – øyene har alt man gjerne forbinder med ferie på de sydlige breddegrader. Her har man en behagelig forsommervarme hele året, med gode muligheter for sol på de vidstrakte sandstrendene. Det herlige klimaet, det store sports- og aktivitetstilbudet og meget gode hotell gjør at mange velger å reise til Kanariøyene med Apollo, år etter år.