Strender Mallorca

Mallorcas beste strender

For sol- og strandløvene er Mallorca virkelig et paradis. Med milelange finkornede sandstrender og smaragdfargede koselige badeviker finner du lett en favorittstrand. Her finnes det noe for alle - kanskje du foretrekker å koble av ved en rolig badevik eller prøve ulike aktiviteter og vannsporter. Vi har samlet Mallorcas beste strender her! 

Bestill reise til Mallorca >>

Se flere reisetips til Mallorca

Playa de Formentor Fascinerende Playa de Formentor

Playa de Formentor

Sandstranden Formentor er en av de fineste strendene på Mallorca, og om du kjører bil hit kan du nyte en fantastisk utsikt langs veien. Stranden ligger på øyas nordligste odde og du kan også komme deg hit med en ferge fra Port de Pollenca. 

Sa Calobra

Øyas mest fascinerende strand finner du i Sa Calobra på vestkysten. For å komme til stranden må du gå gjennom tunneler i fjellet, og den lille steinstranden omgis av skyhøye klipper. Vannet er turkist og krystallklart, og frister til forfriskende bad.

Cala Tuent

Denne stranden ligger vakkert til mellom naturskjønne klippeformasjoner som omgir byen Cala Tuent. Naturen rundt byr på nydelig utsikt - en ordentlig oase å besøke for deg som vil ha en herlig badedag.

Es Trenc

Av alle strendene på Mallorca er Es Trenc den aller vakreste! Du finner den på øyas sørøstre spiss. Det er en naturstrand - vakker, rolig og magisk! Es Trenc kalles ofte for Mallorcas Karibien, og den hvite sandstranda og det turkise vannet utgjør den perfekte kulissen for avslapning, sol, bad og kos!

Cala d'Or På Cala d'Or er vannet alltid like krystallklart

Finn din egen badevik

Mallorcas østkyst har mange fine, litt mindre badeviker. Her er sandstrendene omkranset av klipper som gjør at du kan finne din egen lille badevik i vakre omgivelser. Prøv noen av de fine buktene i Cala d'Or, Cala Ferrera eller ta en tur til populære Cala Millor. Nær Porto Petro på østkysten ligger et naturreservat og tre små badeviker, hvorav vakre lille Cala Mandrago. 

Bade uforstyrret i sør

Om du vil ha ro og fred på en mer adskilt og uforstyrret strand der du kan være nesten alene, så passer de små vikene i syd perfekt. I nærheten av Portal Vells på vei ut mot det naturskjønne militærområdet i Cala Figuera finnes det et par små butikker med turkist, krystallklart vann hvor stillheten råder. Her er naturen vakker og utsikten fra klippene ut mot fyret på Cap de Cala Figuera er slående. På Playa de Portal Vells er det en liten restaurant og noen solsenger. 

Playa de Muro, Alcudia Playa de Muro i Alcudia

Den herlige Alcudiastranda

Stranda i Alcudia er manges favoritt. Her er det langgrunt og barnevennlig med herlig finkornet sand. Prøv en av de fartsfylte sportsaktivitetene eller vandre langs vannet inn til havna. Ved stranda ligger flere restauranter som serverer god mat.

Cala Mesquida

Stranda i Cala Mesquida anses for å være en av Mallorcas fineste. Stranda i Cala Mesquida er barnevennlig og vannet er krystallklart, perfekt for snorkling.


Tips & Inspirasjon

Bli inspirert av våre reisetips, finn ditt drømmehotell eller meld deg på til vårt nyhetsbrev.

Alle våre reisetips

I våre reiseguider finner du tips på de hyggeligste restaurantene, de fineste strendene, de mest interessante severdighetene med mer!

Les våre reisetips

Finn ditt drømmehotell

Finn det perfekte hotellet med et finsøk. Søk etter bare det som er viktig for deg og sitt igjen med de hotellene som passer deg best.

Gå til hotellsøket

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.