Shopping Mallorca

Shopping på Mallorca

Mallorca byr på mange gode shoppingmuligheter. Her finner du livlige markeder med lokalproduserte varer, koselige gater med småbutikker, moderne kjøpesentre og eksklusive merkebutikker. Gå ikke glipp av et besøk til Palma de Mallorca som er den perfekt shoppingbyen med det største tilbudet på øya. Her her vi samlet våre beste tips til shopping på Mallorca!

Bestill reise til Mallorca >>

Se flere reisetips til Mallorca

Shopping Mallorca Shopping Mallorca

Shopping i Palma

I storbyen Palma finnes det et stort utvalg av shopping. Mellom katedralen og Placa Major finner du kjente butikker som Zara, H&M og Mango. På Avenida Jaume III ligger varehuset El Corte Inglés. I den gamle bydelen finnes det mange koselige gater med mindre butikker. Langs promenaden Paseo Maritimo settes det i blant opp markedsboder på kveldstid. Ved Placa España ligger det enda en El Corte Inglés og mange velkjente butikker. Det er enkelt å ta seg til Placa España med buss fra alle steder på øya.

Vil man ned til havneområdet, så stopper de fleste bussene nær katedralen ved sjøen. Kommer du til Palma med leiebil så finnes det parkeringsanlegg ved alle de store shoppingområdene. Parkering i Palma er relativt dyrt, mens langs Paseo Maritimo er det mange steder gratis å parkere. Butikkene har normalt sett åpent fra klokken 10.00 til 20.00 mandag til lørdag, og stengt på søndager. Noen butikker har siesta mellom klokken 13.00 til 17.00.

Se flere reisetips til Palma by her

Kjøpesenter Porto Pi

Foretrekker du å dra på shopping i et stort kjøpesenter så har Porto Pi det meste man kan tenke seg. Velkjente butikker som Zara, Pull and Bear og Bershka finnes her. I Porto Pi kan man også gå på kino, der det ofte vies minst en film på originalspråk. Man kan også bowle, trene og spise noe godt. I underetasjen av kjøpesenteret ligger den store matbutikken Carrefour hvor du finner de fleste matvarer til en bedre pris enn i de mindre matbutikkene. Porto Pi ligger i utkanten av Palma om man kjører langs sjøen mot Illetas/Palmanova. Det finnes også et stort parkeringshus ved kjøpesenteret, hvor de to første timene er gratis. Butikkene har åpent mellom klokken 10.00 til 20.00, mandag til lørdag. Stengt på søndager.

Marked på Mallorca Marked på Mallorca

Gå på marked!

Mallorca er virkelig markedenes øy, og hver dag kan du finne et marked et sted på øya. I stort sett alle større byer finnes det en egen dag for marked. Utvalget varierer, men det finnes som oftest alt fra klær og suvenirer, til frukt og grønnsaker. På markedet i Inca kan du hver torsdag finne fine lærvarer til gode priser. Mye produseres lokalt og man kan også besøke flere av fabrikkene som finnes på øya. Mallorcas eldste og største marked er det som holdes i Sineu på onsdager. Her kan du kjøpe alt fra håndverk til suvenirer og godteri. I gamlebyen i Alcudia holdes det marked på tirsdager og søndager. 

Perler fra Mallorca

Mallorcaperlen sies å ha den beste kvaliteten etter ekte og kultiverte perler. De fremstilles av skjell og er en populær suvenir å ta med seg hjem. Majorica, som er den største produsenten av perlene, har fabrikk utenfor Manacor. Majoricas perler kan også kjøpes i flere butikker rundt om på øya. De har også en outlet i kjøpesenteret Porto Pi i utkanten av Palma.
Adresse: Carretera Palma-Artà,km 47, Manacor.

Håndblåst glass

På Gordiola glassbruk får du som besøkende sjansen til å se glassblåsere i arbeid. I førsteklasses museet finnes det også en butikk som selger alt fra billige pyntegjenstander til luksuriøse lysekroner. Glassbruket ligger utenfor Alagaida. Museet og butikken har åpent fra klokken 9.00–19.00 mandag til lørdag samt søndag fra klokken 9.00–13.30.
Adresse: C/Manacor, km 19, Algaida. 


Tips & Inspirasjon

Bli inspirert av våre reisetips, finn ditt drømmehotell eller meld deg på til vårt nyhetsbrev.

Alle våre reisetips

I våre reiseguider finner du tips på de hyggeligste restaurantene, de fineste strendene, de mest interessante severdighetene med mer!

Les våre reisetips

Finn ditt drømmehotell

Finn det perfekte hotellet med et finsøk. Søk etter bare det som er viktig for deg og sitt igjen med de hotellene som passer deg best.

Gå til hotellsøket

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.