reisemål

Alcudia og Playa de Muro på nordkysten av øya er barnefamilienes favoritt, med en eventyrlig sandstrand som er hele 1,5 mil lang. Med vakre omgivelser, mange aktiviteter og gangavstand til det meste, ligger alt til rette for at de besøkende skal få en fullkommen ferieopplevelse.

Mer om Alcudia & Playa de Muro 9 hotell fra 4 652 NOK

Vil du tilbringe en avslappende ferie med sol og bad på en av de beste sandstrendene i Palmabukta, så skal du reise til Playa de Palma. Den populære feriebyen ligger ikke langt fra shopping og storbyliv i Palma, og den er et godt utgangspunkt for egne streiftog på Mallorca.

Mer om Playa de Palma 13 hotell fra 5 005 NOK

Magaluf på Mallorca er et velkjent reisemål for den som liker å være sent oppe og få med seg det meste av det som foregår. Hit bør man reise i sommermånedene for ekstra liv og røre. Ønsker du en roligere ferie er Palma Nova noe for deg. Da kan det lønne seg å reise i september, mens temperaturene fo...

Mer om Palma Nova & Magaluf 6 hotell fra 4 287 NOK

En reise til Puerto de Sóller byr på avslappende dager på stranden kombinert med fotturer gjennom sitron- og appelsinlunder og utflukter til nærliggende byer. Velkommen til ett av Mallorcas vakreste steder!

Mer om Puerto de Soller 3 hotell fra 6 716 NOK

Palma de Mallorca i Spania, er Balearenes hovedstad og som en liten storby med mye personlighet. Dagene i Palma by kan fylles med alt fra bad, shopping, museumsbesøk, mat og drikke – alt finner du i byen med kallenavnet Middelhavets perle. Bestill fly og hotell til Palma de Mallorca her og bestem se...

Mer om Palma 1 hotell fra 6 577 NOK

Feriebyene Cala Millor ligger på Mallorcas østkyst. Cala Millor og lokker med en av Mallorcas beste strender, et livlig uteliv og et bredt utvalg av herlige aktiviteter.

Mer om Cala Millor 2 hotell fra 4 350 NOK