Mallorca med barn

Mallorca med barn

Mallorca tilbyr mange morsomme utflukter for hele familien! Hva sier du til badeland, safari med spennende dyr, akvarium med fisk og sjødyr fra hele verden eller mystiske House of Katmandu? Vi har samlet våre beste tips til deg som skal til Mallorca med barn!

Bestill reise til Mallorca >>

Se flere reisetips til Mallorca

Badeland for hele familien

På Mallorca finner du et badeland for enhver familie der lek og moro står i sentrum og gir en herlig avveksling fra stranden. De største og mest populære er Aqualand i Arenal, Hidro Park i Alcudia og Western Waterpark i Palmanova. Her er det noe for alle – korte, lange, raske og rolige vannsklier. Tør du kaste deg ut i fritt fall, eller foretrekker du å flyte rundt på en ring i et av bølgebassengene? Inne i badeland-områdene er det restauranter, underholdning og store gressplener der man kan hvile en stund.

Bilde av: Opp-ned-huset Katmandu Palace Opp-ned-huset Katmandu Palace

House of Katmandu i Magaluf

House of Katmandu i Magaluf er et hus som står på hodet fylt med overraskelser og interaktive opplevelser. Den spektakulære 4D-kinoen er en av dagens store høydepunkter. 

Utforske østkysten

Mallorcas østkyst har mange koselige bukter som du kan oppleve fra sjøsiden. Fra Cala d'Or kan du bli med på en tur på båt med glassbunn og se livet under overflaten på nært hold. En spennende utflukt for store og små.

Minigolf i Magaluf og Palma Nova

Du kan også utfordre familien eller vennene på en minigolfturnering! I Magaluf og Palmanova ligger Minigolf Fantasia og Expedition Golf, som inviterer på et minigolfeventyr utover det vanlige med fossefall, broer og herlig omgivelser.

Bilde av: To hester som løper Hester på Rancho Grande

En verden under havoverflaten i Palma

Rett utenfor Palma, i Ca'n Pastilla, ligger det spennende Palma Aquarium. Det er et moderne og godt planlagt akvarium med fisker og andre undervannsdyr fra både Middelhavet og resten av verden. Her beveger du deg mellom de ulike verdensdelene og dyrearter som er delt inn i ulike seksjoner, i helt spesielle omgivelser. Palma Aquarium er blant annet kjent for den enorme haitanken som er 33 meter lang, 25 meter bred og 8,5 meter dyp, der man kan se på når haiene mates. Det er også mulig å snorkle sammen med havskilpadder i den store hagen utenfor og for barna er det en flott lekepark med sjørøver-tema.  

Rancho Grande i Alcudia

Bare 20 minutter fra Alcudia ligger Rancho Grande, som er en morsom utflukt for både store og små. Her kan man tilbringe en deilig dag i frisk luft i selskap med hester. Man kan enten ri med en erfaren guide i skogen, eller kjøre hest og vogn. Det er også hyggelig å hilse på de andre dyrene som bor på gården, spesielt de små svarte grisene er et morsomt bekjentskap. Om kvelden serveres en lekker grillmiddag og det blir underholdning i form av et linedance-show. Rancho Grande tilbyr gratis transport fra ditt feriested.


Tips & Inspirasjon

Bli inspirert av våre reisetips, finn ditt drømmehotell eller meld deg på til vårt nyhetsbrev.

Alle våre reisetips

I våre reiseguider finner du tips på de hyggeligste restaurantene, de fineste strendene, de mest interessante severdighetene med mer!

Les våre reisetips

Finn ditt drømmehotell

Finn det perfekte hotellet med et finsøk. Søk etter bare det som er viktig for deg og sitt igjen med de hotellene som passer deg best.

Gå til hotellsøket

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.