Bilde av: Cala Ratjada på Mallorca

Reisetips til Mallorca

Det er lett å bli forelsket i Mallorca med alle de små badevikene, fine turstiene og trendy restaurantene. Her kommer noen av våre beste reisetips før du reiser til Mallorca.

Bestill reise til Mallorca >>

Se alle reisetips

Pulserende Palma!

Shopping, god mat, kultur og avslappende strandliv - Palma har alt som skal til for en vellykket ferie være seg om du tilbringer en hel uke eller bare en dag i byen.

Bli bedre kjent med Palma

Familiemoro på Mallorca

Mallorca byr på mange utflukter for hele familien. Hva sier du til et morsomt badeland, safari med spennende dyr, akvarium med dyr fra hele verden eller kanskje minigolf?

Les mer om Mallorca med barn

Ting å gjøre på Mallorca

Det er mye å gjøre på Mallorca - variert landskap, vakker utsikt, koselige botaniske hager, spennende grotter å utforske og flere naturreservat både på land og i vann.

Les om ting å gjøre på Mallorca

Mallorcas severdigheter

Se listen over Mallorcas topp 10 severdigheter! For hvem vil vel forlate Mallorca uten å ha sett La Seu, Dragegrottene og Chopin-museet.

Se severdigheter på Mallorca

Palmas severdigheter

Palma er Mallorcas fantastiske hovedstad som byr på mange vakre severdigheter som for eksempel La Seu, L'Almudaina og Castell de Bellver.

Se severdigheter i Palma

Steder verdt et besøk

Mallorca har mange vakre utsiktspunkter, koselige små byer og historiske steder som vi anbefaler at du får med deg i løpet av ferien.

Se 10 steder verdt et besøk

Mallorca for feinschmeckeren

På Mallorca behersker de virkelig kunsten å lage mat, og hele syv av øyas restauranter er blitt tildelt en etterstrebet stjerne i Guide Michelin. Ta en titt for å finne ut hvor du skal gå for å spise veldig godt i ferien.

Les mer om Mallorca for feinschmeckeren

Spanske spesialiteter

Mallorca byr på en mengde av utsøkt mat og spennende delikatesser som bør prøvesmakes. Les mer om de herlige smaksopplevelsene!

Les om spanske spesialiteter

Restauranttips på sørkysten

I Palma Nova, Magaluf og Palma er det et bredt utvalg av restauranter for alle smaker – beliggende i koselige smug eller ved en terrasse ut mot havet. Forgyll ferien din med kulinariske opplevelser i verdensklasse! 

Se restauranttips på sørkysten

Restauranttips på Mallorca nordkyst

I familiefavoritten Alcudia og Playa de Muro er det lett å finne gode restauranter, på menyen står alt fra det tradisjonelle spanske kjøkkenet til internasjonale retter. Alcudias koselige havn er som skapt for å meske seg med fisk og skalldyr. 

Se restauranttipsene her

Restauranttips for øvrig på Mallorca

I Cala d'Or, Santa Ponsa og Puerto de Sóller kan du nyte fantastiske matopplevelser. Mange restauranter har havet som nærmeste nabo og har en trivelig atmosfære med mat fra både det internasjonale og det spanske kjøkkenet.

Se tipsene her

Mallorcas beste strender

For soltilbedere og badeengler er Mallorca selve paradiset. Med milelange finkornede sandstrender og smaragdgrønne, nydelige badeviker finner du lett en favorittstrand!

Se Mallorcas beste strender her

Shopping på Mallorca

På Mallorca er det utmerkede shoppingmuligheter. Alt fra trivelige markeder med lokalproduserte varer, koselige brosteinsgater med småbutikker, moderne shoppingsenter og mer eksklusive merkeklær-butikker.

Les mer om shopping på Mallorca

Fotturer på Mallorca

Mallorca er en svært populær øy for fotturer og her finnes det mange flotte turløyper i fantastisk landskap av ulike vanskelighetsgrad.

Les mer om fotturer på Mallorca

Aktiviteter på Mallorca

På Mallorca er det mange aktiviteter å velge mellom. Her kan du for eksempel prøve ulike typer vannsport, tennis, golf, ridning, sykling, klatring eller fotturer. 

Les om aktiviteter på Mallorca

Golf på Mallorca

På Mallorca kan du spille golf i behagelige temperaturer og vakker natur året rundt. Vi har samlet alt du behøver å vite om golf på Mallorca til ferien din.

Se våre golftips her