Golf på Mallorca

Golf på Mallorca

Reis til sommerfavoritten Mallorca og spill golf på de populære golfbanene rundt vakre Palma de Mallorca. Her kan du spille golf på baner som Son Antem Golf og Puntiro Golf, samtidig som du kan oppdage alt Mallorca har å tilby. Her har vi samlet alt du behøver å vite om golf på Mallorca!

Bestill reise til Mallorca >>

Se flere reisetips til Mallorca

Spill golf på Mallorca Spill golf på Mallorca

Golf på Mallorca

Mallorca har lenge vært et populært reisemål for golf. Her finnes det ikke bare mengder av golfbaner, men også fine strender, severdigheter og fornøyelser som bidrar til en opplevelsesrik ferie. De fleste golfbanene ligger rundt byen Palma de Mallorca, men også på den nordøstre delen av øya finnes det fine golfbaner som Alcanada Golf og Capdepera Golf.

Været på Mallorca

Solsikre Mallorca har et herlig vær året rundt, hvor sommermånedene naturligvis er de varmeste. I løpet av januar til april kan temperaturene komme opp i 17 grader, som også er en god temperatur å spille golf i. 

Bestill golfreise til Mallorca

Med vårt søsterselskap Golf Plaisir kan du reise på golfreise til Mallorca. Du kan velge mellom ulike pakker hvor fly, hotell, greenfee og mye mer er inkludert i prisen.


Populære golfbaner på Mallorca:

Son Antem Golf

Son Antem Golf har 36 hull og to golfbaner som heter West Course og East Course. West anses å være litt vanskeligere enn East, men begge golfbanene er morsomme og utfordrende, og komplementerer hverandre godt. 

Son Vida Golf

Dette golfanlegget heter egentlig Arabella Golf, men går som regel under navnet Son Vida Golf. Her finnes det tre golfbaner, i noen av Mallorcas vakreste omgivelser, Son Vida, Son Muntaner og Son Quint. 

Pula Golf

På Pula Golf har mange store proffgolfere spilt og her finnes det en ganske lang golfbane med stor drivingrange på to nivåer. Det finnes også både putting- og pitchinggreener her, samt et vakkert grønt landskap med palmer. 

Alcanada Golf Club

Alcanada Golf Club er et "must" i løpet av golfreisen din på Mallorca. Den postkortvakre golfbanen ligger rett ved havet, ikke langt fra Alcudia, nord på øya. Landskapet rundt er frodig og grønt, og mange mener dette er en av de beste golfbanene i Spania, og til og med i hele Europa!

Real Golf de Bendinat

Denne golfbanen ligger ca. 10 minutter utenfor Palma og byr på en vakker kombinasjon av frodig natur og fjellandskap. Her fungerer trær, innsjøer og andre elementer som hinder, så her gjelder å legge en god strategi for spillet! 

Golf Pollenca

Golf Pollenca ligger i Pollenca på nordlige delen av Mallorca og er en idyllisk golfbane med utsikt over fjellet Sierra de Tramuntana, samt Pollenca og Alcudias bukter. 9-hullsbanen ble først designet av José Gancedo for så å senere bli modernisert av Michael Pinner.

Canyamel Golf

Canyamel Golf er en velholdt og variert golfbane på den nordøstlige delen av øya, hvor greenene er av ulike karakter. Dette er en av de mest pittoreske golfbanene på Mallorca og øyas landskap er vakkert integrert i banen. 

Poniente Golf Majorica

Dette er en av de eldste golfbanene på Mallorca, og også en av de mest populære! Golfbanen ligger i nærheten av Magaluf, og er relativt vanskelig å ta seg igjennom. Den passer med andre ord for golfere som ønsker en utfordring. 


Tips & Inspirasjon

Bli inspirert av våre reisetips, finn ditt drømmehotell eller meld deg på til vårt nyhetsbrev.

Alle våre reisetips

I våre reiseguider finner du tips på de hyggeligste restaurantene, de fineste strendene, de mest interessante severdighetene med mer!

Les våre reisetips

Finn ditt drømmehotell

Finn det perfekte hotellet med et finsøk. Søk etter bare det som er viktig for deg og sitt igjen med de hotellene som passer deg best.

Gå til hotellsøket

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.