Kalimera Kriti Hotel & Village Resort

  • • Kort vei til stranden
  • • Flere fasiliteter og aktiviteter
  • • Stort bassengområde

Kalimera Kriti Hotel & Village Resort ligger herlig til ved stranden litt utenfor Sissi. Hotellet er bygd som en liten, frodig kretisk by med flere restauranter, stort bassengområde og aktiviteter for hele familien.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer, hvorav 1 barn. Dobbeltrom i bungalow for 2-3 personer. Familierom for 2-5 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

350 dekar med resortlandsby i gammelgresk stil av høy standard. Fin beliggenhet.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 2,3 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Kalimera Kriti Hotel & Village Resort ligger i utkanten av fiskerbyen Sissi og er bygd opp som en liten landsby der steinhusene ligger omgitt av frodige hager med gangstier. Fint bassengområde med tre basseng, ett kun for voksne, ett for alle og ett barnebasseng. Gratis solsenger og parasoller ved bassengene og på stranden. På stranden er det en strandbar som serverer drikke og snacks.

Gratis WiFi i hele hotellområdet. Døgnåpen resepsjon. Frokost, lunsj og middag i hovedrestauranten Artemis. Gjester med halvpensjon kan bytte middag med lunsj. À la carte-restauranten Dionyssos serverer middelhavsmat til lunsj og til middag er det ulike tema, som f. eks barbeque, gresk aften eller fiskefestival. Poolrestauranten Thalassa som serverer retter fra middelhavslandene á la carte. Til middag er det kun en av de to á la carte-restaurantene som er åpne. Det er også en tradisjonell Kafenion som serverer gresk kaffe og holder åpent om kvelden. Baren Leto ligger i hovedbygningen.

Gratis trimrom og spa med innendørsbasseng og badstue. Spabehandlinger og massasje mot avgift. Gratis minigolf. Tennis og tennistimer mot avgift. Windsurfing, SUP (stand up paddle) og motorisert vannsport mot avgift. Gratis bordtennis, sandvolleyball og minifotball. Barneklubb (4-12 år) i hotellets regi med engelsktalende personale. Dagaktiviteter for hele familien. Roomeservice og vaskeriservice mot avgift. Butikk. Til Sissis sentrum er det ca. 2,3 kilometer og til Hersonissos ca. 1,7 mil. Nivåforskjeller og trapper inne på området.

Måltider

Frokostbuffé. Halvpensjon mot tillegg.

Halvpensjon omfatter: Frokostbuffé kl 7.30-10.30 Middagsbuffé kl 19.00-21.30

Hoteller for barnefamilier skal alltid ha
  • Høy kundetilfredshet
  • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
  • Barnebasseng eller barneseksjon
  • Barneseng og barnevogn skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
  • WiFi i fellesområdene