Caldera Beach

apollo mondo family

Velkommen til Apollo Mondo Family-hotellet Caldera Beach, det siste tilskuddet til våre populære familiehotell. Caldera Beach har en fantastisk beliggenhet på stranda i Gerani med store bassengområder for barn og voksne samt flere restauranter og fasiliteter for trening og aktivitet. Her er også barnas favoritt, Club Polly & Mino samt mulighet til å utvikle svømmekunnskapene i Apollos svømmeskole. Hotellet består to områder, Olympus og Aphrodite. Aphrodite ligger nærmest stranda, og Olympus ligger bak Aphrodite med grønne gressplener og frodige planter. Begge har de leiligheter som er store nok også til den større familien. For de som vil se seg omkring tar det cirka 15 minutter å gå inn til Platanias.

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Aphrodite – toromsleilighet for 2-3 personer/2-4 personer. Aphrodite – toromsleilighet i etasje for 2-4 personer. Aphrodite – større toromsleilighet i etasje for 2-4 personer/2-6 personer. Aphrodite – treromsleilighet for 2-6 personer. Aphrodite – treromsleilighet i etasje for 2-6 personer. Olympus – ettromsleilighet for 1-2 personer/2-3 personer. Olympus – toromsleilighet for 2-3 personer/2-4 personer. Olympus – treromsleilighet, for 2-6 personer. Toromsleilighet i etasje for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Fin beliggenhet, stort men rolig (på Olympus der vi bodde ihvertfall), leiligheter i hyggelige sm...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Like ved stranda i koselige Gerani vest for Chania by og i gangavstand til Platanias, ligger Apollo Mondo Family Caldera Beach. Her er det noe for så vel barn som voksne. Club Polly & Mino sysselsetter de yngre med lek, sang, dans og mye annet gøy mens de voksne kan delta på gruppetrening, teste det nye treningsrommet, spille padel eller bare nyte en stille stund ved havet. Like ved det store bassengområdet ligger møteplassen Mondo Café, som serverer skikkelig god kaffe, enklere retter og bakverk. Hotellet har flere restauranter med varierte menyer og All Inclusive kan legges til for den som vil forenkle feriedagene.

Hotellets to deler
Caldera Beach består av leiligheter som ligger på to områder, Olympus og Aphrodite. Aphrodite ligger nærmest stranda og der er også fasiliteter som barneklubb, treningsplattform, restauranter og et større bassengområde. Olympus ligger litt høyere opp på hotellområdet og her ligger resepsjonen, et herlig grøntområde samt et mindre bassengområde med separat barnebasseng. En lett trafikkert vei skiller de to delene. Leilighetene varierer i størrelse og innredningen varierer i fargene, en lysere og en mørkere, men alle holder samme standard og innredning

Basseng og strand
Med utsikt over hav og strand ligger hotellets hovedbasseng, et stort og fint bassengområde med separat barnebasseng. Hotellet har også to mindre basseng ved Olympus, også der er det barnebasseng. Solsenger og parasoller samt badehåndklær kan lånes både ved bassengene og på den private, smale stranda. Hotellet har også et stort innendørsbasseng perfekt som alternativ tidlig og sent på sesongen, men også som et avbrekk på de varmeste sommerdagene.

Restauranter og mat & drikke
Hotellet har tre restauranter, hovedrestauranten Agora med buffé til frokost, lunsj og middag, tavernaen med gresk meny og et steakhouse (sistnevnte er ikke inkludert i All Inclusive). Snacks og drikke serveres i de to poolbarene . Hotellet har lang erfaring med spesialkost og alt er tydelig merket på menyen og på bufféen.

Mondo Café
PÅ våre Mondo Family-hotell foreslår vi et besøk i kaffe- og juicebaren Mondo Café. Du kan kjøpe cappuccino, espresso, spesialkaffe, flere typer nypresset juice, lokale bakverk og iskrem med tilbehør, alt av høyeste kvalitet! På Caldera Beach tilbyr Mondo Café en hyggelig lunsjmeny med gode priser og mange vegetarretter.

Club Polly & Mino og Swim School by Apollo
Apollos egen barneklubb Club Polly & Mino tilbyr kvalitative, morsomme og lærerike aktiviteter seks dager i uka. Kloke og morsomme [Polly & Mino] er barnas favoritter som dukker opp litt her og der på hotellet. Du kan også overraske barna ved å bestille et besøk på rommet av våre sjarmerende venner!

Slå to fluer i en smekk og la barna utvikle svømmeferdighetene på Apollos egen svømmeskole, Swim School by Apollo, i ferien. Våre instruktører er profesjonelle og barna kan ta svømmeknapper som Baddaren og Simborgarmärket (svensk svømmeopplæringssystem).

Treningsrom og gruppetrening
På Caldera Beach er det et nyrenovert treningsrom og fire treningstimer per dag med skandinavisktalende instruktører. Gjester under 15 år må ha med en voksen for å trene i treningsrommet. Det er også en padel- og tennisbane (mot avgift), en multicourtbane samt en sandvolleyballbane. Vil du besøke et spa ligger det på nabohotellet Atlantica Creta Paradise, der tilbys en rekke behandlinger mot avgift.

Øvrig om hotellet
Avstanden til stranda varierer fra 50 til 300 meter avhengig av hvor på hotellområdet du bor. Røyking er ikke tillatt innendørs på hotellet. Et velassortert supermarked finnes på hotellområdet.

Omgivelsene
Hotellet ligger like ved en fin sandstrand. Et mindre utvalg av barer og restauranter like ved hotellet. Ønsker du et bredere utvalg av butikker, restauranter og barer er det gangavstand til Platanias sentrum, det tar cirka 15-20 minutter å gå dit, eller hopp på en lokalbuss til Chania by cirka 14 kilometer unna. Lokalbussen som går til Chania by passerer Platanias og har et stopp nært hotellet.

Inkludert i Apollo Mondo Family Caldera Beach:

 • Wifi
 • Treningsrom
 • Fire treningstimer per dag
 • Solsenger og parasoller

Mot avgift:

 • Club Polly & Mino
 • Swim School by Apollo
 • Mondo Café
 • Padel
 • Tennis

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

Serveringstider:

 • Frokost kl. 7.30-10.00.
 • Middag kl. 18.30-21.00.

Legger du til halvpensjon er ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og brus til middagen.

Verdt å vite

Deler av hotellet og leilighetene vil gjennomgå en mindre oppussing før sommeren 2024. Bildene viser hotellet slik det er nå, så snart nye bilder er på plass vil disse bli publisert.

Sesongvariasjoner

Caldera Beach er et Apollo Mondo Family-hotell i perioden 18. april-31. oktober 2024. Utenom denne perioden tilbys ingen konseptaktiviteter som Apollo Swim School, barneklubben Club Polly & Mino eller treningstime med skandinavisktalende instruktører.

Apollo Mondo Family Resorts
 • Club Polly & Mino
 • Swim School by Apollo
 • Skandinavisktalende Apollopersonale
 • Direkte transport t/r hotellet
 • Mondo Food & Beverage
 • Gruppetrening og treningsrom inkludert

Direkte transport til og fra hotellet

Som gjest på Caldera Beach kan du bestille direkte transport fra og til flyplassen – hotellet er alltid første stopp for bussen på vei fra flyplassen ved ankomst og siste stopp på vei til flyplassen ved avreise. Du bestiller transport samtidig med reisen, eller legger den til under Mitt Apollo, dersom du allerede har bestilt.

Bestill barnepakken vår

Reiser du med små barn? Da kan du forhåndsbestille barnepakken vår med barnestol, sprinkel-/reiseseng og trillevogn (begrenset antall). Du bestiller pakken når du bestiller reisen, eller du kan logge deg inn på Mitt Apollo og legge den til etterpå. Hvis du bare ønsker å bestille deler av barnepakken, er det også mulig.

Alle hotell – Gerani

Myrion Beach

Aldersgrense på hotellet: 16 år Myrion Beach er et pent og moderne hotell om ligger ved stranda i sjarmerende Gerani på Kreta. Her kan du nyte dagene i det elegante bassengområdet, spise godt i to restauranter og aktiviteter som treningsrom og padel samt et herlig spa. For litt ekstra luksus i ferien kan du jo bestille et rom med eget basseng!

Asterion Suites & Spa

Aldersgrense på hotellet: 16 år Asterion Suites & Spa ligger rett ovenfor stranda i Gerani og er en oase for deg som vil koble av i fredelige omgivelser, spis godt og nyttig og bare ta dagen som den kommer. Ved bassenget venter deilige solsenger og vil du bevege på deg er det både et treningsrom og sykler til låns. Legg til halvpensjon eller All Inclusive Ultra for maks feriefølelse.

Geraniotis Villa

Geraniotis Villa er det perfekte valg for storfamilien eller vennegjengen. Villaen er på et plan og har plass til opptil åtte personer. Nyt feriedagene ved det private bassenget eller på den fine grillplassen. Villaen har også en egen hage med sitrustrær, oliventrær og velduftende lavendel og oregano. Hvorfor ikke leie en privat kokk som tilbereder et måltid helt etter deres ønskemål, for å feire en bursdag eller en bryllupsdag?