reisemål

Platanias har alt det som skal til for en herlig ferie – strender, sjarmerende restauranter og et variert uteliv. Velg blant sjarmerende, familieeide hotell til luksus resorter og mindre leilighetshotell, der deilige bad i Middelhavet aldri er langt unna. Gå ikke glipp av et besøk i tavernaen The Ol...

Mer om Platanias 35 hoteller fra 4 868 NOK

Ierapetra på Kreta er faktisk Europas sørligste by! Her ligger alt til rette for en komfortabel ferie. Byen og området byr på shopping, strandliv, severdigheter og mange aktiviteter. Selv om Ierapetra i aller høyeste grad er en levende by, er tempoet her rolig med en tilbakelent stemning.

Mer om Ierapetra & Koutsounari 2 hoteller fra 5 208 NOK

En reise til Hersonissos byr på alt! Liker du liv og røre? Da skal du reise til Hersonissos. Havneområdet frister med gode restauranter, morsomme butikker, barer og natteliv. Kultur får du også med deg i tre genuine småbyer med lokal mat og vakker utsikt. Et mer avslappet tempo venter i Stalis. Her ...

Mer om Hersonissos, Stalis & Malia 18 hoteller fra 5 402 NOK

En reise til Rethymnon byr på mer enn shopping og staselige monumenter. Den milelange stranda begynner midt i byen, og langs strandpromenaden og i den venetianske havna er det nok av tavernaer og barer. Selv om Rethymnon er Kretas tredje største by, så får man følelsen av å befinne seg i en genuin, ...

Mer om Rethymnon by 27 hoteller fra 5 407 NOK

Sitia ligger i det nordøstre hjørnet av Kreta og er noe så uvanlig som en helt vanlig kystby dit de store turiststrømmene ennå ikke har funnet veien. Deilige turer i havnen og sene kvelder på tavernaen med det beste det kretiske kjøkkenet har å by på. Sandstranda med sitt klare vann ligger rett uten...

Mer om Sitia

Agii Apostoli er perfekt for barnefamilier! Barna elsker Agii Apostoli, og det er ikke vanskelig å forstå at foreldrene også gjør det. Det rolige tempoet og vakre badebukter med langgrunne sandstrender innbyr til mange herlige familiestunder.

Mer om Agii Apostoli 11 hoteller fra 4 896 NOK

Vil du nyte småbytempo i vakre omgivelser, skal du definitivt reise til Agios Nikolaos. Her kretser livet rundt havna og den lille sjøen, og det finnes flere herlige strender å sole seg på og bade fra.

Mer om Agios Nikolaos 3 hoteller fra 7 595 NOK

Agia Marina er en livlig by i vakre og frodige omgivelser. De fleste av Apollos hoteller ligger nær stranda med de imponerende Lefka Ori-fjellene som bakteppe. Ta turen hit i sommer!

Mer om Agia Marina 8 hoteller fra 4 927 NOK

Tilbring avslappende dager på stranda i en av badebyene som ligger som perler på en snor på Rethymnonkysten. Nyt en ferie der dagene dreier seg om neste bad og kveldens middag, og du gjør alt i ditt eget tempo. Ønsker du mer uteliv og fornøyelser ligger Rethymnon by i passe avstand.

Mer om Rethymnonkysten 11 hoteller fra 5 606 NOK

I Kalives og Almyrida får du umiddelbart den virkelig opplevelsen av å være i Hellas! Det fredelige livet dreier seg om stranda og de hyggelige restaurantene, og alt ligger i behagelig avstand – rett rundt hjørnet. Til Kalives og Almyrida reiser du for å slappe av, nyte og komme uthvilt hjem.

Mer om Almyrida & Kalives 3 hoteller fra 6 001 NOK

Noen kilometer vest for Chania by ligger den herlige badebyen Kato Stalos. Hit reiser alle, både turister og fastboende, for å bade, sole seg og ha det deilig.

Mer om Kato Stalos 8 hoteller fra 5 404 NOK

NYHET! På Kretas sørkyst ligger Plakias, en hyggelig og rolig by med genuin atmosfære. Området kjennetegnes av de dramatiske fjellveggene, blandingen av karrige raviner og frodig natur med det vakre Libyske havet som bakgrunn. Til tross for at byen er liten er Plakias en høyst levende by der det mes...

Mer om Plakias 4 hoteller fra 5 336 NOK

Den lille feriebyen Anissaras ligger øst på Kreta, helt inntil det vakre Egeerhavet, og i passe avstand fra storbyen Heraklion. Her opplever Kreta på nært hold, tar du dagen som den kommer og nyter deilige sommerdager på stranda.

Mer om Anissaras 2 hoteller

I lille Kastelli på Kreta ferierer du i stemningsfulle omgivelser litt utenom de største turistområdene. Atmosfæren er ekte gresk og landsbyen kan by på sjarmerende kafeer og tavernaer, i tillegg til at den er et godt utgangspunkt for utflukter på vestkysten.

Mer om Kastelli 1 hoteller fra 6 327 NOK

Vil du slappe av på solfylte strender skal du reise til Kokkini Chani på Kreta. Den lille feriebyen er en god base for utflukter, og vil du på "by'n" en kveld, så er det ikke langt til Hersonissos.

Mer om Kokkini Chani

Vest for Chania ligger den lille feriebyen Maleme. Hit reiser du for å oppleve den rolige atmosfæren og et herlig slaraffenliv på stranda. I sentrum ligger ett par tavernaer og kaféer, der du kan slå deg ned sammen med lokalbefolkningen og nyte atmosfæren og maten.

Mer om Maleme 3 hoteller fra 5 797 NOK

Gjør noe annerledes og oppdag sjarmen på det sørlige Kreta! Her møter du en rolig atmosfære og en enestående vakker natur. Feriebyen har dessuten også alle forutsetninger for en aktiv og opplevelsesrik ferie.

Mer om Paleochora 3 hoteller fra 6 692 NOK

Da venetianerne hersket på Kreta i middelalderen ga de Chania kallenavnet Østens Venezia. Når man ser den vakre venetianske havna skjønner man hvorfor!

Mer om Chania by 3 hoteller fra 5 319 NOK

Georgioupolis har et herlig preg av ekte gresk landsbyliv. På den langgrunne sandstranda har barna det helt utmerket. Om kvelden kan du nyte en god middag på en taverna, og for den som vil ha storbypuls er det ikke langt til Chania by og Rethymnon by.

Mer om Georgioupolis 5 hoteller fra 5 724 NOK

Lengter du etter en rolig ferie i vakre omgivelser skal du legge ferien til Gouves på Kreta i år. Uansett om du reiser med eller uten barn så finner du alltids noe for deg her. Vakre laguner og en lang sandstrand som stedvis er langgrunn. Fra Gouves er det ikke langt til Kretas kanskje største sever...

Mer om Gouves 3 hoteller

Til denne hyggelige lille feriebyen reiser de som vil bo litt unna de større turiststedene. Her kan du i ro og fred omgås med dine nære og kjære, og koble av med late dager på stranda.

Mer om Kolymbari 3 hoteller fra 7 634 NOK

Bli med til Gerani på Chaniakysten! Denne lille byen har mye av den greske sjarmen i behold, og her kan du regne med en fredelig og rolig ferie der strandlivet står i fokus.

Mer om Gerani 1 hoteller