Reisemål – Kreta

feriesteder sortert etter

Platanias har alt det som skal til for en herlig ferie – strender, sjarmerende restauranter og et variert uteliv. Velg blant sjarmerende, familieeide hotell til luksus resorter og mindre leilighetshotell, der deilige bad i Middelhavet aldri er langt unna. Gå ikke glipp av et besøk i tavernaen The Ol...

Mer om Platanias 33 hoteller fra 2 731 NOK

Ierapetra på Kreta er faktisk Europas sydligste by! Her ligger alt til rette for en komfortabel ferie. Byen og området byr på shopping, strandliv, severdigheter og mange aktiviteter. Selv om Ierapetra i aller høyeste grad er en levende by, er tempoet her rolig med en tilbakelent stemning.

Mer om Ierapetra & Koutsounaris 1 hoteller fra 7 753 NOK

En reise til Hersonissos inneholder det meste. Liker du liv og røre? Da skal du reise til Hersonissos. Havneområdet frister med gode restauranter, morsomme butikker, barer og natteliv. Kultur får du også med deg i tre genuine småbyer med lokal mat og vakker utsikt. Et mer avslappet tempo venter i St...

Mer om Hersonissos, Stalis & Malia 18 hoteller fra 2 701 NOK

En reise til Rethymnon byr på mer enn shopping og staselige monumenter. Den milelange stranden begynner midt i byen, og langs strandpromenaden og i den venetianske havna er det nok av tavernaer og barer. Selv om Rethymnon er Kretas tredje største by, så får man følelsen av å befinne seg i en genuin,...

Mer om Rethymnon By 25 hoteller fra 2 723 NOK

Sitia ligger i det nordøstre hjørnet av Kreta og er noe så uvanlig som en helt vanlig kystby dit de store turiststrømmene ennå ikke har funnet veien. Deilige turer i havnen og sene kvelder på tavernaen med det beste det kretiske kjøkkenet har å by på. Sandstranden med sitt klare vann ligger rett ute...

Mer om Sitia

Agii Apostoli er perfekt for barnefamilier! Barn elsker Agii Apostoli, og det er ikke vanskelig å forstå at foreldrene gjør det samme. Det rolige tempoet og vakre badebukter med langgrunne sandstrender innbyr til mange herlige familiestunder.

Mer om Agii Apostoli 9 hoteller fra 2 826 NOK

Vil du nyte småbytempo i vakre omgivelser, skal du definitivt reise til Agios Nikolaos. Her kretser livet rundt havna og den lille sjøen, og det finnes flere herlige strender å sole seg på og bade fra.

Mer om Agios Nikolaos 3 hoteller fra 3 939 NOK

Agia Marina er en livlig by i vakre og frodige omgivelser. De fleste av Apollos hoteller ligger nær stranden med de imponerende Lefka Ori-fjellene som bakteppe. Ta turen hit i sommer!

Mer om Agia Marina 8 hoteller fra 3 090 NOK

Tilbring avslappende dager på stranden i noen av badebyene som ligger som perler på en snor langs kysten utenfor Rethymnon. Nyt en ferie der dagene dreier seg om neste bad og kveldens middag, og du gjør alt i ditt eget tempo. Ønsker du mer uteliv og fornøyelser ligger Rethymnon by i passe avstand.

Mer om Rethymnonkysten 11 hoteller fra 2 625 NOK

I Kalives og Almyrida får du virkelig følelsen av å være i Hellas! Det fredelige livet dreier seg om stranden og de hyggelige restaurantene, og alt ligger i behagelig avstand – rett rundt hjørnet. Til Kalives og Almyrida reiser du for å slappe av, nyte og komme uthvilt hjem.

Mer om Almyrida & Kalives 3 hoteller fra 3 218 NOK

Noen kilometer vest for Chania by ligger den herlige badebyen Kato Stalos. Hit reiser alle, både turister og fastboende, for å bade, sole seg og ha det deilig.

Mer om Kato Stalos 8 hoteller fra 2 858 NOK

På Kretas sørkyst ligger Plakias, en hyggelig og rolig by med genuin atmosfære. Området kjennetegnes av de dramatiske fjellveggene, blandingen av karrige raviner og frodig natur med det vakre Libyske havet som bakgrunn. Til tross for at byen er liten er Plakias en høyst levende by der det meste fore...

Mer om Plakias 4 hoteller fra 3 498 NOK

Ved Egeerhavet på østre Kreta, i behagelig avstand fra storbyen Heraklion, ligger den lille feriebyen Anissaras. Her tar du dagen som den kommer og opplever et stykke Kreta på nært hold.

Mer om Anissaras 2 hoteller fra 6 438 NOK

I lille Kastelli på Kreta ferierer du i stemningsfulle omgivelser litt utenom de største turistområdene. Atmosfæren er ekte gresk og landsbyen kan by på sjarmerende kafeer og tavernaer, i tillegg til at den er et godt utgangspunkt for utflukter på vestkysten.

Mer om Kastelli 1 hoteller fra 4 728 NOK

Vil du slappe av på solfylte strender skal du reise til Kokkini Chani på Kreta. Den lille feriebyen er en god base for utflukter, og vil du på "by'n" en kveld, så er det ikke langt til Hersonissos.

Mer om Kokkini Chani

Vest for Chania ligger den lille feriebyen Maleme. Hit reiser du for å oppleve den rolige atmosfæren og et herlig slaraffenliv på stranden. I sentrum ligger ett par tavernaer og kaféer, der du kan slå deg ned sammen med lokalbefolkningen og nyte atmosfæren og maten.

Mer om Maleme 2 hoteller fra 5 037 NOK

Gjør noe annerledes og oppdag sjarmen på det sørlige Kreta! Her møter du en rolig atmosfære og en enestående vakker natur. Feriebyen har dessuten også alle forutsetninger for en aktiv og opplevelsesrik ferie.

Mer om Paleochora 3 hoteller fra 4 209 NOK

Chania på Kreta har fått kallenavnet Østens Venezia. Når man ser den vakre venetianske havna skjønner man hvorfor!

Mer om Chania By 3 hoteller fra 2 722 NOK

Georgioupolis har et herlig preg av ekte gresk landsbyliv. På den langgrunne sandstranden har barna det helt utmerket. Om kvelden kan du nyte en god middag på en taverna, og for den som vil ha storbypuls er det ikke langt til Chania og Rethymnon.

Mer om Georgioupolis 5 hoteller fra 3 337 NOK

Nyhet! Lengter du etter en rolig ferie i vakre omgivelser skal du legge ferien til Gouves på Kreta i år. Uansett om du reiser med eller uten barn så finner du alltids noe for deg her. Vakre laguner og en lang sandstrand som stedvis er langgrunn. Fra Gouves er det ikke langt til Kretas kanskje størst...

Mer om Gouves 3 hoteller fra 4 367 NOK

Til denne hyggelige lille feriebyen reiser de som vil bo litt unna de større turiststedene. Her kan du i ro og fred omgås med dine nære og kjære, og koble av med late dager på stranden.

Mer om Kolymbari 3 hoteller fra 4 620 NOK

Bli med til lille Gerani på Chaniakysten! Gerani har mye av den greske sjarmen i behold, og her kan du regne med en fredelig og rolig ferie der sjø og sol står i fokus.

Mer om Gerani 1 hoteller fra 6 926 NOK

Bali på Kreta var lenge bare en liten fiskerlandsby med noen turister men har utviklet seg til å bli en stadig mer populær ferieby. Her er naturen vakker og de fine strendene har en rolig atmosfære. I havna kan du spise godt på en av tavernaene med ekte kretisk mat og sjekke utvalget av lokale varer...

Mer om Bali (Kreta) 3 hoteller