Nyhet! Reiser til Limnos

Velkommen til Limnos!

  • • Urørt og autentisk
  • • Fine strender
  • • Utmerkede sport- og treningsmuligheter

Apollo service

Her jobber Apollos dyktige reiseledere, som alltid er tilgjengelige for å gi deg informasjon, tips, og evt. hjelp ved behov. Du møter reiselederne på flyplassen og de kan nås døgnet rundt på servicetelefonen. Du kan også besøke de på kontoret.

Covid-19 innreisekrav: Coronatest • Innreiseskjema

Bli kjent med vakre Limnos, eller Lemnos som øya også kalles. Øya ligger i den nordre delen av Egeerhavet, og her bys det på turisme i liten skala og det ekte Hellas. Limnos har en spesiell sjarme og karakter, karrig natur og vulkanlandskapet er blandet med frodige avlinger og fine strender. Limnos har alt fra arkeologiske utgravninger, kirker og historiske steder til unike sport- og treningsmuligheter. Hovedstaden Myrina er et populært reisemål for grekerne selv.

Populære hoteller – Limnos

Platy Beach

Fra 7 691 NOK

Porto Plaza

Fra 5 745 NOK

Ifestos

Fra 5 311 NOK

Fakta om Limnos

Valuta

Euro (EUR)

Mat og drikke

Gjennomsnittsprisen for en toretters middag uten drikke er cirka 140 kroner/person. En øl koster cirka 40 kroner.

Transport t/r hotell

Bussturen fra flyplassen til hotellene tar cirka 25-30 minutter, men varierer avhengig av hvilken kjørerute, antallet hotellstopp og trafikken i området. Det er vanligvis ikke reiseleder fra Apollo med på bussen.

Strender

Limnos har flere fine langgrunne sandstrender som passer for barnefamilien. Med tanke på antallet strender er det sjelden trangt om plassen, og det er ikke sjelden å finne en strand som du har helt for deg selv!

Mer fakta

Været

jan 10°c
feb 10°c
mar 13°c
apr 16°c
mai 21°c
jun 26°c
jul 28°c
aug 28°c
sep 25°c
okt 20°c
nov 15°c
des 12°c