Nyhet 2022! Reiser til Limnos

Velkommen til Limnos!

  • • Urørt og autentisk
  • • Fine strender
  • • Utmerkede sport- og treningsmuligheter

Apollo service

Her jobber Apollos dyktige reiseledere, som alltid er tilgjengelige for å gi deg informasjon, tips, og evt. hjelp ved behov. Du møter reiselederne på flyplassen og de kan nås døgnet rundt på servicetelefonen. Du kan også besøke de på kontoret.

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Bli kjent med vakre Limnos, eller Lemnos som øya også kalles. Øya ligger i den nordre delen av Egeerhavet, og her bys det på turisme i liten skala og det ekte Hellas. Limnos har en spesiell sjarme og karakter, karrig natur og vulkanlandskapet er blandet med frodige avlinger og fine strender. Limnos har alt fra arkeologiske utgravninger, kirker og historiske steder til unike sport- og treningsmuligheter. Hovedstaden Myrina er et populært reisemål for grekerne selv.

Populære hoteller – Limnos

Porto Plaza

Fra 5 307 NOK

Ifestos

Fra 5 997 NOK

Fakta om Limnos

Valuta

Euro (EUR)

Transport t/r hotell

Bussturen fra flyplassen til hotellene tar cirka 25-30 minutter, men varierer avhengig av hvilken kjørerute, antallet hotellstopp og trafikken i området. Det er vanligvis ikke reiseleder fra Apollo med på bussen.

Strender

Limnos har flere fine langgrunne sandstrender som passer for barnefamilien. Med tanke på antallet strender er det sjelden trangt om plassen, og det er ikke sjelden å finne en strand som du har helt for deg selv!

Mer fakta

Været

jan 10°c
feb 10°c
mar 13°c
apr 16°c
mai 21°c
jun 26°c
jul 28°c
aug 28°c
sep 25°c
okt 20°c
nov 15°c
des 12°c

Tips & inspirasjon

Se våre reiser til Hellas, finn ditt drømmehotell eller meld deg på og motta vårt nyhetsbrev.

Reiser til Hellas

Enten du foretrekker et moderne turiststed med liv og røre døgnet rundt, eller vil bo mer bortgjemt med havet og den vakre naturen som nærmeste nabo – så har vi det du søker.

Les mer og bestill

Alle våre hotell i Hellas

Finn ditt favoritthotell blant et bredt tilbud av sjarmerende, små familiedrevne hoteller og større hoteller med alle tenkelige fasiliteter – på en rekke øyer og steder i Hellas!

Se alle hoteller i Hellas

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her