Agii Apostoli – perfekt for barnefamilien

Agii Apostoli

  • • Familievennlig og fredelig
  • • Kort vei til Chania

Apollo service

Her jobber Apollos dyktige reiseledere, som alltid er tilgjengelige for å gi deg informasjon, tips, og evt. hjelp ved behov. Du møter reiselederne på flyplassen og de kan nås døgnet rundt på servicetelefonen. Du kan også besøke de på kontoret.

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Agii Apostoli er perfekt for barnefamilier! Barna elsker Agii Apostoli, og det er ikke vanskelig å forstå at foreldrene også gjør det. Det rolige tempoet og vakre badebukter med langgrunne sandstrender innbyr til mange herlige familiestunder.

Populære hoteller – Agii Apostoli

Bassengområdet

Stellina Village Resort

Fra 4 696 NOK
Bassengområdet

Triton

Fra 5 173 NOK

Anais Holiday

Fra 5 890 NOK

Fakta om Agii Apostoli

Transport t/r hotell

Fra Chanias flyplass til Agii Apostoli tar det cirka 40 minutter. Reisetiden varierer dog avhengig av rute, antall hotellstopp og trafikken i området. Transporten kjøres vanligvis uten reiseledere fra Apollo.

Strender

Chanias beste strender ligger vest for byen og er flere kilometer lange og barnevennlige. Nærmeste stranda til Chania by er Nea Hora som ligger cirka 2 kilometer unna. I Agii Apostoli/Chryssi Akti ligger det noen svært fine, barnevennlige sandstrender. Ved kraftig vind kan det forekomme sterke undervannsstrømmer langs hele kyststrekningen.

Strandområdene på Kreta eies av kommunen og plassen leies deretter av hotellene. Derfor tilkommer det en ekstra kostnad for solsenger og parasoller.

Mer fakta

Været

jan 14°c
feb 14°c
mar 15°c
apr 17°c
mai 21°c
jun 25°c
jul 27°c
aug 27°c
sep 25°c
okt 22°c
nov 19°c
des 16°c
8,7 av 10 Agii Apostoli
Våre gjesters vurdering, Basert på 3194 vurderinger