Chania by – gresk sjarm i en liten storby

Chania by

  • • Østens Venezia
  • • Vakker havn og havnepromenade

Apollo service

Her jobber Apollos dyktige reiseledere, som alltid er tilgjengelige for å gi deg informasjon, tips, og evt. hjelp ved behov. Du møter reiselederne på flyplassen og de kan nås døgnet rundt på servicetelefonen. Du kan også besøke de på kontoret.

Covid-19 innreisekrav: Coronatest • Innreiseskjema

Da venetianerne hersket på Kreta i middelalderen ga de Chania kallenavnet Østens Venezia. Når man ser den vakre venetianske havna skjønner man hvorfor!

KAMPANJETILBUD TIL KRETA

Bestill senest 27.6 og få 500,- i rabatt per person på avreiser mellom 1.7 og 31.10 2021. Gjelder ved bestilling av fly+hotell. Gjelder ikke gruppebestillinger. I prisen som vises er rabatten allerede trukket fra.

Populære hoteller – Chania By

Større dobbeltrom

Samaria

Fra 8 456 NOK
Takbaren

Chania Flair

Fra 11 006 NOK

Iro

Fra 4 639 NOK

Fakta om Chania by

Mat og drikke

En middag med gresk salat og moussaka på restaurant koster cirka 180 kroner. En øl koster cirka 40 kroner.

Transport t/r hotell

Med buss fra Chania flyplass til Chania sentrum tar det cirka 20 minutter. Reisetiden varierer dog avhengig av rute, antall hotellstopp og trafikken i området. Transporten kjøres vanligvis uten reiseledere fra Apollo.

Strender

Chanias beste strender ligger vest for byen. De er kilometerlange og meget barnevennlige. Den nærmeste stranda ligger cirka 2 kilometer fra Chania by og heter Nea Hora.

Strandområdene på Kreta eies av kommunen og plassen leies deretter av hotellene. Derfor tilkommer det en ekstra kostnad for solsenger og parasoller.

Mer fakta

Været

jan 14°c
feb 14°c
mar 15°c
apr 17°c
mai 21°c
jun 25°c
jul 27°c
aug 27°c
sep 25°c
okt 22°c
nov 19°c
des 16°c
9,0 av 10 Chania by
Våre gjesters vurdering, Basert på 86 vurderinger