Sivota – grekernes eget ferieparadis!

Fra Oslo og Stavanger

  • • Romantisk reisemål med storslått natur
  • • Det klareste vannet i Hellas
  • • Passer den opplevelseslystne

Apollo service

Her jobber Apollos dyktige reiseledere, som alltid er tilgjengelige for å gi deg informasjon, tips, og evt. hjelp ved behov. Du møter reiselederne på flyplassen og de kan nås døgnet rundt på servicetelefonen. Du kan også besøke de på kontoret.

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Lille Sivota passer for både for den reiselystne som vil ha litt mer enn soling og bading i ferien, og for den som er glad i roen og freden ute i naturen. Det er kanskje derfor par liker å reise hit? Kysten er svært vakker på begge sider av Sivota, og det er ikke mange steder i Europa som kan by på en slik storslagen kontrast mellom skjærgård, grønnkledde fjell og krystallklart vann.

Populære hoteller – Sivota

Isola Verde

Fra 5 931 NOK

Mikros Paradisos

Fra 5 069 NOK
Bassengområdet

Albatros (Sivota)

Fra 3 647 NOK

Fakta om Sivota

Strender

Cirka 10 minutter med bil fra Sivota ligger Bella Vraka-stranda. Badesko anbefales. Det er ingen spisesteder på stranda.

Det er heller ikke langt til strendene Karvono og Drafi. Den første kan nås med båttaxi og den siste har et stort utvalg av vannsporter. Cirka 2 kilometer nordover fra Sivota ligger Zeri-stranda, hvor der er vannsklier og en stor poolbar. Langs hovedveien mot Parga og Preveza ligger også flere, mindre strender som er tilgjengelige med leiebil eller scooter.

Mer fakta

Været

jan 10°c
feb 10°c
mar 13°c
apr 16°c
mai 21°c
jun 25°c
jul 28°c
aug 28°c
sep 25°c
okt 20°c
nov 15°c
des 11°c
9,0 av 10 Sivota
Våre gjesters vurdering, Basert på 2067 vurderinger

Ark of the World

Vi har siden 2019 trappet opp vårt engasjement for barns levekår og rettigheter ved å aktivt støtte to greske barnehjem: Ark of The World eller som det heter på gresk ”Kivoto ston kosmo”. 

Les om vårt samarbeid med Ark of the World