Lefkas – øya med de vakre strendene

Fra Oslo og Stavanger

  • • Vidunderlige strender
  • • Mange aktiviteter
  • • Krystallklart vann

Apollo service

Her jobber Apollos dyktige reiseledere, som alltid er tilgjengelige for å gi deg informasjon, tips, og evt. hjelp ved behov. Du møter reiselederne på flyplassen og de kan nås døgnet rundt på servicetelefonen. Du kan også besøke de på kontoret.

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Øya Lefkas er kjent for sine hvite strender og autentiske atmosfære. Langs vestkysten ligger faktisk noen av de beste strendene i Hellas! Om du ikke slapper av på stranda eller tar en dagsutflukt til en søvnig fjellandsby, kan du svinge deg i høysommeren på musikklubbene eller dra på seiltur på Det joniske hav. For å komme hit flyr du til Preveza og det er fastlandsforbindelse så bussen kjører hele veien fra flyplassen!

Populære hoteller – Lefkas

Stranden ved hotellet

Seaview

Fra 5 121 NOK

Sunwaves

Fra 3 872 NOK

Fakta om Lefkas

Transport t/r hotell

Fra flyplassen Preveza (Aktion) på fastlandet tar det cirka 1 time med buss til Nidri og Perigiali. Til Ligia og Nikiana tar det cirka 45 minutter. Til Vassilike tar det cirka 1 time og 30 minutter. Transporten foregår vanligvis uten våre reiseledere.

Strender

Lefkas omgis av mange naturskjønne strender. Noen av strendene på vestkysten kan være helt folketomme. Strendene på vestkysten er noen av de fineste i Europa og her ligger det hyggelige strandbarer der man kan spise en enklere lunsj eller nyte en forfriskende drink. Langs østkysten er strandservicen mer utbygd, og her er det et stort tilbud av vannsportsaktiviteter, først og fremst i Nidri som har en sand/steinstrand. De fleste strendene består av stein, så badesko anbefales!

Mer fakta

Været

jan 11°c
feb 12°c
mar 14°c
apr 17°c
mai 22°c
jun 26°c
jul 29°c
aug 30°c
sep 26°c
okt 22°c
nov 17°c
des 13°c
8,5 av 10 Lefkas
Våre gjesters vurdering, Basert på 2844 vurderinger