Skiathos – finn din egen badevik

Skiathos

  • • Fra Oslo, Bergen og Stavanger lørdag morgen med SAS
  • • Mamma Mia-øya

Apollo service

Her jobber Apollos dyktige reiseledere, som alltid er tilgjengelige for å gi deg informasjon, tips, og evt. hjelp ved behov. Du møter reiselederne på flyplassen og de kan nås døgnet rundt på servicetelefonen. Du kan også besøke de på kontoret.

Skiathos i Hellas er velsignet med mer enn 60 badeviker og strender – den ene vakrere enn den andre. Her finner du alt fra lange, brede sandstrender til bortgjemte små bukter med bare et fåtall besøkende.

Populære feriesteder – Skiathos

Megali Ammos

9 hoteller fra 2 735 NOK

Achladies

4 hoteller fra 2 883 NOK
Skiathos by.

Skiathos by

5 hoteller fra 5 533 NOK

Koukounaries

3 hoteller fra 4 323 NOK

Fakta om Skiathos

Mat og drikke

En toretters middag koster ca. 180 kroner, en øl ca. 40 kroner.

Transport t/r hotell

Transfer fra Skiathos flyplass til hotellene i Skiathos by og Megali Ammos: ca. 10 minutter i Vasilias og Achliades: ca. 15 minutter i Koukounaries: ca. 30 minutter

Det er mange små og trange gater på Skiathos og på grunn av dårlig fremkommelighet for buss stopper den i noen tilfeller 50-200 meter fra hotellet. Bagasjen fraktes da i en separat bagasjevogn t/r hotellet. Om morgenen på avreisedagen leverer du bagasjen på samme sted som du hentet den på ankomstdagen. På returen transporteres bagasjen til en taverna ca. 200 meter fra flyplassen. Der stopper bussen på vei til flyplassen og hver og en sørger for å få med seg sin bagasje videre til flyplassen. Les mer under respektive hotell. Transporten foregår vanligvis uten våre reiseledere.

Strender

Skiathos er berømt for sine mange strender og badeviker. Mange av de fine sandstrendene ligger langs sydkysten. Her ligger bl.a. den kjente stranden Koukounaries. Nord på øya ligger den fine steinstranden Lalaria som kun kan nåes med båt, samt flere avsidesliggende sandstrender som man når med bil eller moped. I utkanten av Skiathos by ligger den populære stranden Megali Ammos med vannsportsaktiviteter og tavernaer. Achladies har også en fin sandstrand.

Mer fakta

Været

jan 10°c
feb 11°c
mar 13°c
apr 17°c
mai 22°c
jun 27°c
jul 28°c
aug 28°c
sep 25°c
okt 20°c
nov 15°c
des 12°c

Elias

Prisen gjelder pr. person når min. to reiser sammen i Ettromsleilighet, 7 netter, 22/5 2021, Oslo Lufthavn

fra 2 855 NOK

Bestill

Skiathos Palace

Prisen gjelder pr. person når min. to reiser sammen i Kampanjerom, 7 netter, 15/5 2021, Oslo Lufthavn

fra 4 323 NOK

Bestill
Se alle hoteller