Santa Helena Beach

apollo mondo selected

Santa Helena Beach

 • • Fint bassengområde
 • • Fin restaurant med havutsikt
 • • Gratis solsenger på stranda
Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Vårt velkjente leilighetshotell Santa Helena Beach i Platanias på Kreta har en beliggenhet på stranda som slår det meste. Hotellet har en herlig restaurant med utsikt mot havet og flere basseng. Her venter dessuten god baristakaffe i Mondo Café, Club Polly & Mino, svømmeskole og morgenyoga. Velkommen til ett av våre mest elskede Apollo Mondo Selected-hotell med god komfort og fasiliteter for både par og familier.

Spesialrabatt: Få rabatt på vårens reiser til Kreta

Bestill vårens reiser til Kreta i perioden 17/9 – 26/9 og få 500,- i rabatt per person på alle reiser til Kreta i perioden 9/4-12/6-2022. Gjelder ved bestilling av fly+hotell. Gjelder ikke gruppebestillinger. I prisen som vises er rabatten allerede trukket fra.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer/1-3 personer/1-4 personer. Mindre ettromsleiligheter for 1-2 personer. Ettromsleiligheter i etasje for 1-4 personer. Toromsleiligheter for 1-3 personer/1-4 personer. Treromsleiligheter for 2-5 personer/2-6 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Fine rom, god plass og store gratis solsenger på stranden. Beliggenhet.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 600 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Populære Santa Helena Beach ligger perfekt til på stranda i Platanias og har et herlig bassengområde med barnebasseng, gratis solsenger og parasoller. Barnebassenget er oppvarmet til minst 20 grader, men temperaturen kan være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Gratis solsenger og parasoller på stranda for hotellets gjester. Basseng- og strandhåndkleservice mot depositum (20 euro/uke).

Restaurant med havutsikt
Hotellet har en hyggelig restaurant med både buffé og á la carte-servering. Frokostbuffé og halvpensjon kan legges til. Det er også en snackbar. Hotellet arrangerer kretisk aften en kveld i uka (høysesong). Gjester med halvpensjon deltar uten ekstra avgift. Påmelding gjøres på stedet.

Baristakaffe og familiekos
Kaffe- og juicebaren Mondo Café  er perfekt for en stille stund. Her kan du kjøpe cappuccino, espresso, spesialkaffe, nypresset juice, lokalt bakverk, og iskrem med tilbehør – alt av beste kvalitet.

Sport og trening
Santa Helena Beach har et fint treningsrom med nøye utvalgt utstyr (aldersgrense 16 år). Gratis morgenyoga fem ganger i uka med profesjonelle skandinavisktalende instruktører. Av og til tilbys det også gruppetreningstimer. Aktuelt ukeprogram får du på hotellet. Det er også jogge- og sykkelstier i området. Kontakt reiselederen dersom du vil leie sykkel.

Club Polly & Mino og Apollos svømmeskole
I Apollos egen barneklubb, Club Polly & Mino, tilbys barna et bredt aktivitetsprogram. Her er det morsomme aktiviteter som står i sentrum, med mulighet til å lære seg masse nytt som å hilse på landets språk eller lage en lokal rett. Les mer om Club Polly & Mino. I tillegg er det svømmeskole med skandinavisktalende svømmelærere. Les mer om Swim School by Apollo.

Øvrig på hotellet
Gratis wifi på hele hotellet. Vaskeriservice mot avgift.

Her kan du lese mer om Apollo Mondo Selected.

Måltider

 • Ingen måltider inkludert.
 • Frokostbuffé og halvpensjon mot tillegg.
  Halvpensjon er frokostbuffé og middagsbuffé.

Serveringstider:

 • Frokostbuffé 7.30-10.30.
 • Middagsbuffé 19.00-21.00.

Hotellet tilbyr også glutenfri og laktosefri mat. Dersom dette er ønskelig må det oppgis ved bestilling.

Verdt å vite

 • Ved ankomst er det en flaske vann og kaffe/te i leilighetene, dette er inkludert i prisen.
 • Det er trapper og nivåforskjeller inne på hotellområdet. Det er viktig å merke seg at alle rom med balkong kun nås via trapper.
 • Gjennomfartstrafikk.
Apollo Mondo Selected
 • Mange fornøyde gjester
 • Mondo Café
 • Club Polly & Mino
 • Gratis treningsrom og wifi

Direkte transport til og fra hotellet

Som gjest på Santa Helena Beach kan du bestille direkte transport fra og til flyplassen – hotellet er alltid første stopp for bussen på vei fra flyplassen ved ankomst og siste stopp på vei til flyplassen ved avreise. Du bestiller transport samtidig med reisen, eller legger den til under Min reise, dersom du allerede har bestilt.

Bestill barnepakken vår

Reiser du med små barn? Da kan du forhåndsbestille barnepakken vår med barnestol, sprinkel-/reiseseng og trillevogn. Du bestiller pakken når du bestiller reisen, eller du kan logge deg inn på Min reise og legge den til etterpå. Hvis du bare ønsker å bestille deler av barnepakken, er det også mulig.

Kart over løpeløyper:

Vil du gå/jogge/løpe på Santa Helena Beach Resort kan du laste ned kartene allerede nå. Kartene er laget av Urban Tribes. 

Pin-ikon  Yellow Running 2,2 kilometer

Pin-ikon  Red Running Loop 3,9 kilometer 

Pin-ikon  Green Running Loop 5,1 kilometer