Santa Helena Beach

apollo mondo selected

 • • Fint bassengområde
 • • Fin restaurant med havutsikt
 • • Gratis solsenger på stranda

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Vårt velkjente leilighetshotell Santa Helena Beach i Platanias på Kreta har en beliggenhet på stranda som slår det meste. Hotellet har en herlig restaurant med utsikt mot havet og flere basseng. Her venter dessuten god baristakaffe i Mondo Café, Club Polly & Mino, svømmeskole og morgenyoga. Velkommen til et av våre mest elskede Apollo Mondo Selected-hotell med god komfort og fasiliteter for både par og familier.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer/1-3 personer/1-4 personer. Mindre ettromsleiligheter for 1-2 personer. Ettromsleiligheter i etasje for 1-4 personer. Toromsleilighet for 1-3 personer/1-4 personer. Treromsleilighet for 2-5 personer/2-6 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenheten, rensligheten, sentralt, omgivelsene, nærhet til stranden.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 600 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Det populære strandhotellet Santa Helena Beach i Platanias har et herlig bassengområde med barnebasseng, gratis solsenger og parasoller. Barnebassenget er oppvarmet til minst 20 grader, men temperaturen kan være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Gratis solsenger og parasoller på stranda for hotellets gjester. Håndkleservice mot avgift ved bassenget og på stranda.

Restaurant med havutsikt
Hotellets restaurant er åpen til frokost mellom 7.30-10.30, og deretter mellom kl. 12.00 og 21.00, og à la carte serveres frem til kl. 21.00. For gjester som legger til halvpensjon er det middagsbuffé i høysesong. Middagsbuffé er åpen mellom 19.00-21.00. Snackbaren er åpen mellom kl. 10.00-23.00. Kretisk aften en kveld i uken i høysesong. For gjester med halvpensjon deltar uten kostnad. Påmelding gjøres på stedet.

Hotellet tilbyr også glutenfri og laktosefri mat. Dersom dette er ønskelig må det oppgis ved booking.

Baristakaffe og familiekos
Kaffe- og juicebaren Mondo Café  er perfekt for en stille stund. Her kan du kjøpe ekte gresk kaffe, cappuccino, espresso, spesialkaffe, nypresset juice, lokalt bakverk, og is med tilbehør – alt av beste kvalitet. Kafépersonalet har fått god opplæring i kunsten å lage god kaffe.

Sport og trening
Santa Helena Beach har et fint trimrom med nøye utvalgt utstyr (aldersgrense 16 år). Gratis morgenyoga fem ganger i uka med profesjonelle skandinavisktalende instruktører. Av og til tilbys det også gruppetreningstimer. Aktuelt ukeprogram får du på hotellet. Det er også jogge- og sykkelstier i området. Kontakt reiselederen dersom du vil leie sykkel. Gåstaver samt sykkel- og løpevogner kan lånes mot depositum i resepsjonen.

Club Polly & Mino og Apollos svømmeskole
I Apollos egen barneklubb, Club Polly & Mino, tilbys barna et bredt aktivitetsprogram. Her er det morsomme aktiviteter som står i sentrum, med mulighet til å lære seg masse nytt som å hilse på landets språk eller lage en lokal rett. Les mer om Club Polly & Mino. I tillegg er det svømmeskole med skandinavisktalende svømmelærere. Les mer om Apollos svømmeskole.

Øvrig på hotellet
Gratis WiFi på hele hotellet. Vaskeriservice mot avgift. Her kan du lese mer om Apollo Mondo Selected.

Måltider

 • Ingen måltider inkludert.
 • Frokostbuffé og halvpensjon mot tillegg.

Hotellet kan servere glutenfri mat på forespørsel (må oppgis ved bestilling).

Verdt å vite

 • Hotellet åpner igjen sommeren 2021.
 • Ved ankomst finnes det en flaske vann og kaffe/te i leilighetene som er inkludert i prisen.
 • Det er trapper og nivåforskjeller inne på hotellområdet. Det er viktig å merke seg at alle rom med balkong kun nås via trapper.
 • Gjennomfartstrafikk ved hotellet.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

 • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
 • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
 • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
 • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
Apollo Mondo Selected
 • Mange fornøyde gjester
 • Mondo Café
 • Club Polly & Mino
 • Gratis treningsrom og WiFi

Direkte transport til og fra hotellet

Som gjest på Santa Helena Beach kan du bestille direkte transport fra og til flyplassen – hotellet er alltid første stopp for bussen på vei fra flyplassen ved ankomst og siste stopp på vei til flyplassen ved avreise. Du bestiller transport samtidig med reisen, eller legger den til under Min reise, dersom du allerede har bestilt.

Bestill barnepakken vår

Reiser du med små barn? Da kan du forhåndsbestille barnepakken vår med barnestol, sprinkel-/reiseseng og trillevogn. Du bestiller pakken når du bestiller reisen, eller du kan logge deg inn på Min reise og legge den til etterpå. Hvis du bare ønsker å bestille deler av barnepakken, er det også mulig.

Kart over løpeløyper:

Vil du gå, jogge eller løpe på Santa Helena Beach Resort kan du laste ned våre kart allerede nå. Multisportslaget Peak Performance har laget kartene over fine turer rundt hotellet. Velg mellom disse:

Pin-ikon  Yellow Running 2,2 kilometer

Pin-ikon  Red Running Loop 3,9 kilometer 

Pin-ikon  Green Running Loop 5,1 kilometer