Skopelos – liten øy med flotte strender

Skopelos

  • • Mamma Mia-filmens kulisser
  • • Rusleturer i smale smug
  • • Tilbake til det ekte greske!

Apollo service

Her jobber Apollos dyktige reiseledere, som alltid er tilgjengelige for å gi deg informasjon, tips, og evt. hjelp ved behov. Du møter reiselederne på flyplassen og de kan nås døgnet rundt på servicetelefonen. Du kan også besøke de på kontoret.

Covid-19 innreisekrav: Coronatest • Innreiseskjema

Skopelos kommer tilbake i 2022

Grunnet usikre tider har vi blitt nødt til å endre årets sommerprogram. Det innebærer at vi ikke flyr til Skiathos og dermed ikke tilbyr Skopelos i år.
Vi håper derimot du finner noe annet fristende blant sommerens store utvalg.

Skopelos er en frodig, ganske liten øy med flotte strender. I hovedstaden snor gatene seg mellom de hvitkalkede husene, som er så typisk for arkitekturen i denne delen av Hellas. En ferie på Skopelos betyr fred og ro med god mat og lange dager på stranda. Når du reiser til Skopelos med Apollo lander du på Skiathos og reiser videre med båt.

Fakta om Skopelos

Mat og drikke

En toretters middag koster cirka 200 kroner og en øl cirka 40 kroner.

Strender

I Skopelos by finnes en liten rullesteinsstrand ved havna. Dette er en offentlig strand hvor de nærmeste tavernaene setter ut solsenger og parasoller til sine besøkende i høysesongen. Fra byen går det busser til flere fantastiske strender på øya, som Stafylos-, Panormos-, Limnonari- og Kastani-stranda. Limnonari Beach, som ligger cirka 10 kilometer fra Skopelos by, er den beste stranda på øya med finkornet sand og krystallklart vann. Du tar deg enklest rundt på øya med leiebil. Les mer om Skopelos fineste strender.

Mer fakta

Været

jan 11°c
feb 11°c
mar 13°c
apr 17°c
mai 21°c
jun 26°c
jul 28°c
aug 28°c
sep 25°c
okt 20°c
nov 16°c
des 12°c
8,0 av 10 Skopelos
Våre gjesters vurdering, Basert på 215 vurderinger