Bilde av: stranden Ixia, Rhodos

 

Hellas – sommerens vakreste reisemål

Hellas er krystallklart vann og hvite sandstrender, vakre solnedganger og sene tavernakvelder, historiske severdigheter og olivenlunder, moderne sjarm og romantiske stunder!

Her gir vi deg et lite innblikk i vårt greske reiseutvalg. Nyheter, sjarmerende perler og klassiske favoritter. Til sammen tilbyr vi reiser til 32 reisemål – hvor vil du helst reise?


Nyheter sommeren 2019

Bilde av: Oversiktsbilde fra den greske øya Samos

Samos

Samos er en liten og genuin øy, hvor det finnes noe nytt å utforske hver dag. Øya er perfekt både for deg som vil nyte late dager på stranden – her finnes det mange å velge blant, for deg som vil oppdage sjarmerende byer og deg som vil være aktiv i ferien.

Les mer og bestill reise til Samos
Bilde av: Landskap, Zagoria, Hellas

Zagoria

46 sjarmerende landsbyer utgjør Zagoria. Byene er godt bevarte og er en kulturarv der de ligger høyt i Pindusfjellene ved en av verdens dypeste raviner. Hit reiser du hvis du vil ha en aktiv ferie i rolige omgivelser omgitt av vakker natur. Fjellvandring, riding og rafting er noen populære aktiviteter i området.

Les mer og bestill reise til Zagoria

Sjarmerende perler

Bilde av: Landskap på Korfu

Korfu

Én av de frodigste og vakreste øyene i Hellas, som byr på herlige strender og krystallklart vann, severdigheter, naturopplevelser – og mye mer.

Les mer om Korfu
Bilde av: Områdebilde av Naxos

Naxos

Et badeparadis med eventyrlige strender: milelange, gyllengule og langgrunne. Her finner du også historiske severdigheter og sjarmerende småbyliv.

Les mer om Naxos
Bilde av: Skiathos

Skiathos

Skiathos har over 60 strender – den ene vakrere enn den andre. Øya byr også på flott natur, førsteklasses restauranter og bra uteliv.

Les mer om Skiathos

Klassiske favoritter

Bilde av: Agios Nikolaos på Kreta

Kreta

Kreta er den største av de greske øyene og byr på noe for alle og enhver. Den naturskjønne øya har mange koselige feriesteder, fantastiske strender – og sommer fra april til november.

Les mer om Kreta
Bilde av: Lindos på Rhodos

Rhodos

Rhodos byr på vakre strender, unike minnesmerker og et enormt utvalg av aktiviteter. Lei bil og opplev sjarmerende småbyer og genuin gresk atmosfære rundt om på øya.

Les mer om Rhodos
Bilde av: Havnen i Parga

Parga

Parga er ett av våre mest sjarmerende reisemål. Byen er kjent for sine flotte strender og mange uterestauranter – og er et perfekt utgangspunkt for å oppleve steder som Sivota, Preveza og Lefkas.

Les mer om Parga