Bilde av: stranden Ixia, Rhodos

 

Hellas – sommerens vakreste reisemål

Hellas er krystallklart vann og hvite sandstrender, vakre solnedganger og sene tavernakvelder, historiske severdigheter og olivenlunder, moderne sjarm og romantiske stunder! Hvor skal du reise i sommer?


Årets nyheter!

Reiser til Sitia sommeren 2018

Sitia, Kreta

På nordøstre Kreta finner du Sitia – et av våre nyeste reisemål. Den genuine, uberørte kystbyen byr på en deilig sandstrand, krystallklart vann, kretisk mat og en havnepromenade med stort utvalg av tavernaer, barer og kaféer.

Se våre reiser til Sitia
Kombiner by- og badeferie på Ierapetra

Ierapetra, Kreta

Europas sydligste by har alt du trenger for en bra ferie! Deilig strandliv, greske tavernaer, spennende utflukter og flotte fjellområder. Tempoet er rolig, og lokalbefolkningen er genuine og gjestfrie.

Se våre reiser til Ierapetra

Sjarmerende perler

Bilde av: Landskap på Korfu

Korfu

Én av de frodigste og vakreste øyene i Hellas, som byr på herlige strender og krystallklart vann, severdigheter, naturopplevelser – og mye mer.

Les mer om Korfu
Bilde av: Kefalonia

Kefalonia

Nyt frodig natur, vakre strender, krystallklart vann og avslappende atmosfære på Kefalonia. På øya finnes én av Europas beste strender, Myrtos Beach.

Les mer om Kefalonia
Bilde av: Skiathos

Skiathos

Skiathos har over 60 strender – den ene vakrere enn den andre. Øya byr også på flott natur, førsteklasses restauranter og bra uteliv.

Les mer om Skiathos

Klassiske favoritter

Bilde av: Agios Nikolaos på Kreta

Kreta

Kreta er den største av de greske øyene og byr på noe for alle og enhver. Den naturskjønne øya har mange koselige feriesteder, fantastiske strender – og sommer fra april til november.

Les mer om Kreta
Bilde av: Lindos på Rhodos

Rhodos

Rhodos byr på vakre strender, unike minnesmerker og et enormt utvalg av aktiviteter. Lei bil og opplev sjarmerende småbyer og genuin gresk atmosfære rundt om på øya.

Les mer om Rhodos
Bilde av: Havnen i Parga

Parga

Parga er ett av våre mest sjarmerende reisemål. Byen er kjent for sine flotte strender og mange uterestauranter – og er et perfekt utgangspunkt for å oppleve steder som Sivota, Preveza og Lefkas.

Les mer om Parga