Pserimos – en liten øy hvor tiden har stått stille

Pserimos

  • • Den minste av tolvøyene
  • • Vakre strender og klart vann
  • • Kort båttur til Kos og Kalymnos

Apollo service

Her jobber Apollos dyktige reiseledere, som alltid er tilgjengelige for å gi deg informasjon, tips, og evt. hjelp ved behov. Du møter reiselederne på flyplassen og de kan nås døgnet rundt på servicetelefonen. Du kan også besøke de på kontoret.

Pserimos er en fredelig gresk perle der geitene beiter i åssiden slik de alltid har gjort, og buktens klare vann møter de vakre sandstrendene. På dagtid legger badebåtene fra Kos og Kalymnos til i havnen, men når dagen er på hell senker roen seg atter over øya. En øy som er så liten at det tar deg ett par timer å gå rundt.

Populære hoteller – Pserimos

Fakta om Pserimos

Mat og drikke

En middag koster ca. 70 kroner pr. person. En øl koster ca. 25 kroner.

Transport t/r hotell

Fra flyplassen på Kos tar det ca. 15 minutter med buss til havnen. For ankommende på dagtid kan det bli ca. 1-2 timers ventetid i havnen. Båtturen til Pserimos tar ca. 30 minutter. Vel fremme venter en bil som transporterer bagasjen (og de gjestene som ønsker det) til hotellet ca. 200 meter fra der båten legger til. Transfer foregår vanligvis uten våre reiseledere og gjelder kun dersom du har bestilt fly og hotell.

Strender

Hovedstranden på øya heter Avlakia og er en langgrunn med gyllen, myk sand og krystallklart vann. Stranden ligger ved havnen og en halv times spasertur til øyas nordre del ligger badeviken Vathy. På vestkysten av øya ligger den lille steinstranden Marathonda.

Mer fakta

Været

jan 13°c
feb 13°c
mar 16°c
apr 19°c
mai 23°c
jun 28°c
jul 30°c
aug 30°c
sep 27°c
okt 23°c
nov 18°c
des 15°c