Castri Village

  • • Vakre, rolige omgivelser
  • • Gratis WiFi på hele hotellet
  • • Leiligheter for opp til 5 personer

Det sjarmerende leilighetshotellet Castri Village ligger på en høyde med fantastisk utsikt over bukta. Her kan du spise frokost ved bassenget og la blikket sveipe ut over landskapet drapert i grønt. Vil du få opp pulsen ett hakk er området utmerket for både windsurfing og terrengsykling.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 2-3 personer. Toromsleiligheter for 2-4 personer/2-5 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Beliggenhet Rolig Utsikt
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 500 m
Til sentrum: 3 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Castri Village ligger i kort avstand til den vakre og populære stranden Vai. Hotellet ligger fint mellom fjellene blant oliventrær. Hotellet har et basseng og et lite barnebasseng. Gratis solsenger og parasoller. Pool-/snackbar samt en à la carte-restaurant.

Gratis WiFi på hele hotellet. Resepsjon som er åpen kl. 8.00–21.00. Gratis deponering i resepsjonen. Hotellet tilbyr skyss/henting til gjester som vil handle, si i fra i resepsjonen. Windsurfing og terrengsykler mot avgift (ikke i hotellets regi). Mange trapper og store nivåforskjeller inne på hotellområdet. Ikke langt unna hotellet ligger Toplou, et munkekloster med prisvinnende viner. Ønsker du å utforske Kreta med leiebil er det utendørs parkeringsmuligheter på hotellet.

Måltider

Frokostbuffé inkludert.