Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,1 av 10 Basert på 28 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
8,1 / 10
Rengjøring
 
7,7 / 10
Service
 
8,0 / 10
Fasiliteter
 
7,8 / 10
Mat og drikke
 
7,5 / 10
Rom / leilighet
 
8,4 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,7 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,3 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

Ellen,
Haugesund

+
Eget basseng
-

Bekreftet gjest: 2019-08-10


2 av 10

Vegar,
Bodø

+
Basseng
-
Fikse det som loves

Bekreftet gjest: 2019-07-27


8 av 10

Lise,
Bergen

+
Barnevennlig.
-
Få spaet innendørs i stedet for utendørs + utvidet tilbud av spabehandlinger. Litt mer variasjon i buffettilbud.

Bekreftet gjest: 2019-07-26


3 av 10

E,
Molde

+
Eget basseng
-
De ansatte bør lære seg bedre engelsk. Vanskelig å kommunisere med dem, og når det da i tillegg er trøbbel både med å få rett rom iht. bestilling og med vannlekkasje på rommet måtte vi ha mye med dem å gjøre. Lite informasjon å få, måtte mase mye for at ting skulle skje.

Bekreftet gjest: 2019-07-05


10 av 10

Aase,
Drammen

+
Vårt egne lille basseng
-

Bekreftet gjest: 2018-06-24


10 av 10

Torbjørn,
Sandnessjøen

+
-

Bekreftet gjest: 2019-07-27


10 av 10

Kajsa,
Kongsvinger

+
-

Bekreftet gjest: 2018-08-12


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Sted
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

72% anbefaler hotellet

603 vurderinger
Utmerket
 
298
Veldig bra
 
164
Bra
 
84
Mindre bra
 
36
Dårlig
 
21

Fem siste vurderinger

08.07.2018

Innlegg av Kristoffer K

Bra hotell

Helt kanon hotell med bra fasiliteter og ein kjekke bare med flinke ansatte. For å si det slik eneste som var negativt var at det var ein liten oppoverbakke hjem igjen fra stranda. Vi var ikke der på høysesong men var veldig mye ledige solsenger, så det var aldri et problem.

 
23.08.2016

Innlegg av 574par Norge

Dårlig mat- bra hotell

Ikke bestill hotellet pga at det reklamerer med all inclusive. Frokost var bra dersom du ønsker mange typer varm mat. skal du ha kald mat (ost-skinke-grønnsaker ol) er det veldig dårlig. Ved ankomst til frokost va kl 0900, var det nesen håpløst å finne bord og få kaffe eller te. Det var ledige bord, men de var ikke ryddet. Kaffe og te var det vanskelig å få pga at de satte kanner på bordene. Det var for få personer som jobbet i spisesalen til at de klarte og rydde og servere. Tidligere, og etter kl 0930 gikk det greit. Middag og lunsj var elendig. Heldigvis hadde vi bestilt hotellet pga beliggenhet, ikke maten. Det var få lunsjer og middager vi spiste på hotellet. Når vi ikke var ute på tur gikk vi til en av de mange tavernaer som er i nærheten. Av drikkevarene på hotellet var det kun øl som kunne drikkes. Det var heller ikke mulig å få sukkerfri brus. Maten var ikke merket så det var umulig å vite om den inneholdt feks .melk, egg, gluten. Hyggelig personale. Vi hadde rom med eget basseng. Stolene på terrassen var skitne og forferdelige å sitte i. Ellers var hotellet rent og ryddig. Drikkevarene i barene var selvfølgelig lokale produkter, men av dårligste kvalitet. Nesten udrikkelig. Dersom du ønsket gresk kaffe måtte dette betales, og prisen kostet tre ganger mer enn på tavernaene. Metaxa kostet dette samme eller mer enn på tavernane. Prisene på tavernaene varierte.

 
22.07.2016

Innlegg av Einar H Nøtterøy, Norge

Rolig hotell, litt utenfor allfarvei

Solimar aquamarine ligger et stykke utenfor Chania (uttales hania med harke H...) i Gerani. Er du på jakt etter uteliv har du kommet feil, men for barnefamilier som trives ved bassenget og all inclusive mat av den ikke alt for spennende sorten er det flott. Stranden på stedet kan du bare glemme, det er steinstrand som er nokså utsatt for vær og vind, vi var plaget med endel vesta- og nordavind som gjorde stranden totalt uaktuell å bruke. Mye bølger og det blir visstnok svært fort dypt med understrømmer. Rommene er helt ok, litt vanskelig å regulere temperatur om natten, og gjennomtrekk ble som oftest den beste løsningen. Maten er grei nok. Noe var svært godt, noe var kjedelig til dårlig, og forvent ikke de store kulinariske opplevelsene. Is ved poolbaren fra 11 til 17 og ved lunch og middag. Skal man oppleve noe, så er det Chania som sannsynligvis er nærmest og en flott by. Bussen går fra utsiden av hotellet ca hel og halv time, 2,30 euro. taxi mellom 20-23 euro. Skal du på utflukt er nok greit å ta kontakt med resepsjonen. De kan hvertfall gjøre det billigere enn turoperatøren du reiser med. Eks tur til Elafonossi (reis bare hvis det er vindstille): Ving - 39 euro pr hode, via hotellet (io-tours) - 25 euro. Samme tur og opplegg men med engelsk guide. Personalet er blide og hyggelige. Minimarked på stedet der jeg tror de ikke prøver å flå deg for alt du er verdt. Minibank er 800 meter unna.

 
09.07.2015

Innlegg av Rune A

God service, bra anlegg

Ankom hotellet og fikk opplyst at det ikke var ledig rom. Vi fikk tilbud om å bo på et annet hotell (5 stjerner) i 3 dager med beliggenhet i Agia Marina. Vi kunne etter litt forhandlig med romsjef Katarina, velge å enten bo der i ferieuken eller komme tilbake å få oppgradert rom med eget basseng, fri Wifi. Vi valgte å bo i 3 dager i Agia og returnere til Solimar. Fikk et greit rom med eget basseng. Minuset var romstørrelsen som var litt liten for 3 personer med ekstraseng. Maten og drikke var meget bra. Underholdning og aktiviteter var basert på de 80% polske gjestene. Basseng og uteområde var rent og fint. Stranden er ikke bra og ble ikke benyttet. Personalet og Katarina yter topp service.

 
22.06.2015

Innlegg av AnneMarie292015 Bergen, Norge

Anbefales!

eg har ingen problemer med å anbefale Solimar Aquamarine til alle eg kjenner :) Rent og pent. Muligens det fineste "sydenhotellet" eg har bodd på. Da eg ankom hotellet siste dag i mai 2015, fikk eg beskjed om at eg måtte bytte rom dagen etterpå, for det var gjordt noee feil med bookingen. Dette var greit. Og det var slett ikkje vondt å få vip suite med eget basseng. Dette hadde eg i eit døgn. Rommet eg fikk, som skulle være av litt dårligere standars enn suiten, synest eg nesten var bedre :) Romslig. eneste minuset var muligens at det var veldig lytt mellom rommene, så ikkje alltid så godt å få sove. Pga at eg måtte bytte rom og dette ble litt ekstra "styr", så stod det frukt og vin på rommet mitt to dager etterpå. FLOTT! Maten var helt ok. Ble lei av ALL INCLUSIVE, men alt i alt heilt ok mat. Hyggelige og kjekke folk på hotellet. Om du ønsker at det er litt liv rundt deg, så anbefaler eg kanskje at du booker hotel nærmere chania eller agia marina/platanias. Gerani er eit veldig rolig sted, der det ikke finnes noe utested.