Myrion Beach

Myrion Beach er et nybygd, moderne hotell om ligger ved stranden i sjarmerende Gerani på Kreta. Her kan du nyte dagene i det elegante bassengområdet, spise godt i to restauranter og holde deg aktiv i treningsrommet og med tennisspill, begge gratis. Ønsker du litt ekstra i ferien kan du jo bestille et rom med eget basseng eller vakker havutsikt!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Grand Suite med eget basseng for 2-4 personer. Juniorsuite for 2-3 personer. Superiorrom med delt basseng for 1-3 personer. Superiorrom for 1-4 personer. Suite med privat basseng for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Myrion Beach i Gerani på Kreta er et helt nybygd hotell i moderne stil. I det elegante og frodige bassengområdet er det et stort basseng med barneseksjon, og like ved ligger poolbaren der du kan kjøpe drikke. Rett nedenfor hotellet ligger sandstranden og frister med deilige bad krystallklare vannet. Både ved bassenget og stranden tilbys solsenger og parasoller uten kostnad.

Hotellet har en hovedrestaurant, en à la carte-restaurant samt en bar der du kan ta en drink innen middagen. Vil du trene tilbys gratis treningsrom (for gjester over 18 år, yngre kun i selskap med foresatte) og tennis.

Sentrum i den sjarmerende byen Gerani ligger ca. 1 kilometer fra hotellet, med sin genuine greske atmosfære. Her er det tavernaer, kaféer og et bakeri, samt en bred strand med god plass. Har du lyst til å se deg omkring kan du ta lokalbussen inn til populære Chania eller Platanias.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon og halvpensjon ekstra mot tillegg.

Halvpensjon omfatter frokost og middag. Middagen kan byttes ut mot lunsj (mot tilleggsavgift), må bestilles dagen før.

Halvpensjon ekstra omfatter 5 dager med halvpensjon/uke og 10 dager med halvpensjon/to uker.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt