Amalia Apartments

Amalia Apartments

  • • Når de voksne legger til frokost spiser barn 2–11 år gratis

I det kuperte landskapet rundt Bali på Kreta ligger det pene leilighetshotellet Amalia Apartments. Her er det basseng og kort vei til stranden og havna i Bali. Her er atmosfæren vennlig familiær og du har en fantastisk utsikt over omgivelsene!


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-3 personer. Toromsleiligheter for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 200 m
Til sentrum: 700 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Herlige Amalia Apartments ligger på en høyde over en av de fire buktene som utgjør hyggelige Bali. Området rundt hotellet er frodig, hyggelig og rolig. Her kan du slappe av i bassengområdet der bassenget har barneseksjon, og nyte dagen i en solseng under parasollen. Gratis solsenger og parasoller. Snackbar der du kan bestille drikke, snacks og lettere måltider som salater og toast.

Frokostbuffén velger du selv om du vil legge til. Den serveres i ett av hotellets fellesområder da de ikke har egen restaurant. Det er gratis WiFi på hele hotellet.

Den populære stranden Varkotopos Beach ligger bare 200 meter fra hotellet. Der er det solsenger og parasoller mot avgift. Det er flere vannsporter mot avgift. Her er det også noen koselige tavernaer langs den fine stranden.

Det lille sentrumet i Bali ligger ca. 700 meter fra hotellet og der er det bl.a. supermarked, minibank og apotek. Vil du oppdage mer av Kreta så ligger vakre Rethymnon by bare 25 kilometer unna og hovedstaden Heraklion ligger 45 kilometer far hotellet, om du skulle ville ta en dagstur. Det kan være en god idé å leie bil og oppdag alle de koselige byene og vakre strendene Kreta kan friste med.

Måltider

  • Ingen måltider inkludert.
  • Frokostbuffé mot tillegg.
    Frokosten serveres fra kl. 08.00 til kl. 10:00. Frokostbufféen består av noen varmretter som egg og bacon, kalde retter som brød, ost og frukt, samt juice, kaffe og te.

Når de voksne legger til frokost spiser barn 2-11 år gratis.

Verdt å vite

Snackbaren er åpen fra kl 9.00 til 00.00, snacks/lettere måltider kan kjøpes mellom kl. 10.00-20.00.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt