1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Santa Helena Beach

apollo mondo selected

 • • Fint bassengområde
 • • Fin restaurant med havutsikt
 • • Baristakaffe på Mondo Café

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Bronze basert på våre egne kunders vurderinger.

Vårt velkjente leilighetshotell Santa Helena Beach i Platanias på Kreta har en beliggenhet på stranden som slår det meste. Hotellet har en herlig restaurant med utsikt mot havet og flere basseng. Her venter dessuten god baristakaffe i Mondo Café, Club Polly & Mino, svømmeskole og morgenyoga. Velkommen til et av våre mest elskede Apollo Mondo Selected-hotell med god komfort og fasiliteter for både par og familier.


Rom/leiligheter

1-romsleiligheter for 1-2 personer/1-3 personer/1-4 personer. Mindre 1-romsleiligheter for 1-2 personer. 1-romsleiligheter i etasje for 1-4 personer. 2-romsleilighet for 1-3 personer/1-4 personer. 3-romsleilighet for 2-5 personer/2-6 personer.

Les mer om rommene/leilighetene
Spør en gjest

Siste vurdering

Pent og rent
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 600 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Det populære strandhotellet Santa Helena Beach i Platanias har et herlig bassengområde med barnebasseng, gratis solsenger og parasoller. Barnebassenget er oppvarmet til minst 20 grader, men temperaturen kan være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Gratis solsenger og parasoller på stranden. Håndkleservice mot avgift ved bassenget og på stranden.


Restaurant med havutsikt

Hotellets restaurant er åpen til frokost, og deretter mellom kl. 12.00 og 21.00 (à la carte serveres frem til kl. 22.00). For gjester som legger til halvpensjon er det middagsbuffé i høysesong. Snackbaren er åpen mellom kl. 10.00-23.00. Kretisk aften en kveld i uken i høysesong.


Baristakaffe og familiekos
Kaffe- og juicebaren Mondo Café  er perfekt for en stille stund. Her kan du kjøpe ekte gresk kaffe, cappuccino, espresso, spesialkaffe, nypresset juice, lokalt bakverk, og is med tilbehør – alt av beste kvalitet. Kafépersonalet har fått opplæring i kunsten å lage god kaffe av noen av Sveriges beste baristaer.

Sport og trening
Santa Helena Beach har et fint trimrom med nøye utvalgt utstyr (aldersgrense 16 år). Gratis morgenyoga fem ganger i uken med profesjonelle skandinavisktalende instruktører. Av og til tilbys det også gruppetreningstimer. Aktuelt ukeprogram får du på hotellet. Det er også jogge- og sykkelstier i området. Kontakt reiselederen dersom du vil leie sykkel. Gåstaver samt sykkel- og løpevogner kan lånes mot depositum i resepsjonen.

Club Polly & Mino og Apollos svømmeskole
På Santa Helena Beach tilbys et bredt aktivitetsprogram med Apollos egen barneklubb, Club Polly & Mino, og Apollos svømmeskole med skandinavisktalende personale og svømmelærere. På Club Polly & Mino står morsomme aktiviteter i sentrum, med mulighet til å lære seg masse nytt som å hilse på landets språk eller lage en lokal rett. Les mer om Club Polly & Mino og Apollos svømmeskole.


Øvrig på hotellet
Gratis WiFi på hele hotellet. Vaskeriservice mot avgift. Her kan du lese mer om Apollo Mondo Selected.

Måltider

Ingen.
Frokostbuffé og halvpensjon mot tillegg.

Hotellet kan servere glutenfri mat på forespørsel (må oppgis ved bestilling).

Verdt å vite

Ved ankomst finnes det en flaske vann og kaffe/te i leilighetene som er inkludert i prisen. Gjennomfartstrafikk ved hotellet. Det er trapper og nivåforskjeller inne på hotellområdet. Det er viktig å merke seg at alle rom med balkong kun nås via trapper.

Apollo Mondo Selected
Apollo Mondo Selected
 • Mange fornøyde gjester
 • Mondo Café
 • Polly & Mino Playtime
 • Gratis treningsrom og WiFi

Direkte transport til og fra hotellet

Som gjest på Santa Helena Beach kan du bestille direkte transport fra og til flyplassen – hotellet er alltid første stopp for bussen på vei fra flyplassen ved ankomst og siste stopp på vei til flyplassen ved avreise. Du bestiller transport samtidig med reisen, eller legger den til under Min reise, dersom du allerede har bestilt.

Kart over joggeløyper

Se kartene over de ulike joggeløypene på henholdsvis 2,2 kilometer, 3,9 kilometer og 5,1 kilometer. God løping!