Costas & Christina

Costas & Christina

  • • På stranden
  • • Gangavstand til sentrum
  • • Leilighet med havutsikt

Man føler seg alltid velkommen på familiehotellet Costas & Christina på Kreta. I tillegg er beliggenheten fin – du bor deilig nært stranden og de mange hyggelige tavernaene i Platanias.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer. Toromsleiligheter for 1-4 personer. Treromsleiligheter for 2-6 personer. Treromsleiligheter i etasje for 2-6 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Nært badestrand og spisesteder
Se alle vurderinger

Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 450 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Costas & Christina er et hyggelig leilighetshotell som ligger sentralt i Platanias. Bassengområde med barneseksjon i bassenget, et fåtall solsenger og parasoller. Poolbar. På stranden som ligger rett foran hotellet er det solsenger og parasoller mot avgift.

Dagligvarebutikker, restauranter og barer i sentrum av Platanias. Parkeringsmuligheter på hotellet. Begrenset åpningstid i resepsjonen. Lokaltrafikk.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Verdt å vite

Resepsjonen og hotellet er ofte ubemannet. Ved spørsmål - kontakt gjerne personalet i poolbaren eller i hotellrestauranten Arokaria som ligger ved hovedveien.

Ved ankomst/avreise stopper bussen på hovedveien ca. 100 meter ovenfor hotellet. Når du går ned mot havet ligger hotellet på en liten sidegate inn til høyre innen Indigo Mare.