Sonio Beach

Sjarmerende Sonio Beach er et koselig familieeid leilighetshotell som ligger ved stranden i Platanias. Hotellet har en populær restaurant og det er kort vei til butikker og fornøyelser i Platanias.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer/1-3 personer. Toromsleiligheter for 2-4 personer. Treromsleiligheter for 2-6 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Leilighetshotellet Sonio Beach har et bassengområde med noen få gratis solsenger & parasoller. Bassenget er lite men har en barneseksjon som er ca. 0,65 meter dyp. Håndkleservice mot avgift. Pool/strandbar. Stranden rett nedenfor hotellet består av sand og småstein. På stranden, ved ett av de hotellene i nærheten, tilbys vannsportsaktiviteter mot avgift i høysesong.

Hotellet har en populær restaurant, som fører tankene til Mamma Mia-filmen med sine blå stoler og vakre innredning. Her spiser du godt samtidig som du har stranden like ved. Restauranten serverer både lunsj og middag.

Fin hage og et minimarked som drives av familien. Gratis WiFi i fellesområdene. Utendørsparkering med et begrenset antall parkeringsplasser. Resepsjonen med begrenset åpningstid, som til noen tider på døgnet har svensktalende personal. Når resepsjonen ikke er bemannet kan som oftest personalet i restauranten eller minimarkedet hjelpe til. Lokaltrafikk som kan oppleves som forstyrrende i noen rom.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Verdt å vite

  • Trapper til samtlige leiligheter, ikke heis.
  • Alle leilighetene har balkong enten en halv etasje opp eller en og en halv etasje opp.