Sonio Beach

apollo mondo local
Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Sjarmerende Sonio Beach er et koselig familieeid leilighetshotell som ligger ved stranda i Platanias. Hotellet har e lite basseng og populær restaurant med meget god mat og innredning som fører tankene til den første Mamma Mia-filmen. Hotellet er inkludert i våre Apollo Mondo Local – populære hotell med sterk lokal forankring.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer/1-3 personer. Toromsleiligheter for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn/2-4 personer/2-5 personer, hvorav 1 barn. Treromsleiligheter for 2-6 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Vi oppgraderte til rom med havutsikt, rommet var nyoppusset. Helt supert.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Leilighetshotellet Sonio Beach er omgitt av en frodig hage og ligger fint til i Platanias, med kort vei til både strand og sentrum. På hotellet er det et bassengområde med noen få gratis solsenger og parasoller. Bassenget er lite men har en barneseksjon som er cirka 0,65 meter dyp. Håndkleservice mot avgift. Hotellets bar ligger ved bassengområdet og tilbyr drikke og snacks.

God mat på en av Platanias' beste restauranter
Hotellet har en populær restaurant, som fører tankene til Mamma Mia-filmen med sine blå stoler og vakre innredning. Her spiser du godt samtidig som du har stranda like ved. Restauranten serverer både lunsj og middag.

Øvrig om hotellet
Gratis wifi i fellesområdene. og i rommene. Ved hotellet er det et minimarked som drives av familien. Utendørsparkering med et begrenset antall parkeringsplasser. Resepsjonen med begrenset åpningstid, som til noen tider på døgnet har svensktalende personal. Når resepsjonen ikke er bemannet kan som oftest personalet i restauranten eller minimarkedet hjelpe til.

Stranda rett nedenfor hotellet består av sand og småstein. På stranda, ved ett av hotellene i nærheten, tilbys vannsportsaktiviteter mot avgift i høysesong. Lokaltrafikk som kan oppleves som forstyrrende i noen rom.

Les mer om alle våre Apollo Mondo Local-hotel.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Verdt å vite

  • Trapper til samtlige leiligheter, ikke heis.
  • Alle leilighetene har balkong enten en halv etasje opp eller en og en halv etasje opp.
Apollo Mondo Local
  • Gode tilbakemeldinger
  • Fin beliggenhet
  • Gode fasiliteter
  • Gratis wifi