Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,3 av 10 Basert på 1719 vurderinger
Total vurdering
 
8,3 / 10
Rengjøring
 
8,1 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,5 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,1 / 10
Fasiliteter
 
8,0 / 10
Mat og drikke
 
7,7 / 10
Rom / leilighet
 
8,1 / 10
Service
 
8,4 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-06-04


5 av 10

+
Fine rom
-
Hotellet har så lite solsenger at det var flere dager vi ikke fikk. Dette ødela ferien. Det skulle også være mulig å bytte badehånddukene en gang, men vi prøvde i 3 dager uten hell. De på hotellet sa gjestene hadde brukt alle, så de hadde ingen å bytte med.

Bekreftet gjest: 2023-06-04


10 av 10

+
Fin beliggenhet med både basseng og strand tilgjengelig. Fint for barn.
-
Rom 104 ligger rett over vaskeri, og støy og utlufting fra tørketrommel blåser opp på den ene terrassen. Spesielt støyen var plagsom og slitsom på terrassen og i stua.

Bekreftet gjest: 2023-06-04


7 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-06-04


6 av 10

+
Rent, ryddig, avstand fra basseng til strand.
-
Rommet, nr. 508 var lite og trangt. Balkongen liten og vent mot baksiden. Inne et lite, rundt bord med to pnnestoler. Kalt vann i dusjen en stund. Sluken i dusjen var tettet, og det randt utover gulvet og til leiligheten før det ble ordnet. Prisen, Kr. 31724 uten tilleggene er alt for høy, sammenlignet med de andre rommene. Det gjelder både størrelse og utforming. Foreslått forbedringer: Sett ned prisen på dette rommet betraktelig. 20000, er mer enn nok for dette rommet. Da slipper kunden, vi, å bli så missfornøyde. Ta hensyn til kundens alder når det tildeles rom/leilighet. Vår alder er 85- og 84 år. Mvh. Ruth og Odd.

Bekreftet gjest: 2023-06-03


10 av 10

+
Rent og pent hotell . Veldig god frokost . Hyggelig og service innstilt personale.
-
Flere solsenger ved bassengområde. Det ble holdt av solsenger fra tidlig morgen som ikke ble Brukt for langt ut på dagen og noen ble ikke brukt i det helle tatt. Dette bør det være kontroll på.

Bekreftet gjest: 2023-06-03


6 av 10

+
beliggenhet, rent
-
Hadde bestilt turen i august , dette var en familietur på 13 stk med barn og barnebarn ( 5 barnebarn fra 8 mnd til 12 år), bestilte 3 - 2 roms leiligheter og 1 - 3 roms leilighet, påpekte når jeg bestilte at vi måtte få leilighetene ved siden av hverandre. Det skjedde ikke, vi ble plassert i 4 forskjellige hus, så langt unna hverandre som var mulig på anlegget. Hotellet var ikke behjelpelig, de henviste til Apollo. Telefon til Apollo ble tatt og de hadde ingen løsning, snakket med de flere ganger dagen etter ankomst, men fikk bare opplyst at det ikke var mulig, opplevde hendelsen som at Hotellet og Apollo skyldte på hverandre og vi som kunde fikk ikke vår "vare" levert etter vårt ønske og opplevelsen var ikke i nærheten for og prøv og finne løsning, dette var meget dårlig service. Vi forlangte kompensasjon da vi ikke hadde fått "varen" vi ønsket, men ingen forståelse fra Apollo. Vi er meget skuffet på servicen .

Bekreftet gjest: 2023-06-03


8 av 10

+
Kjempe fint for ungene.
-
Skulle ha vært flere aktiviteter for ungene.

Bekreftet gjest: 2023-06-03


10 av 10

+
Hyggelig personale. Fine rom. Fint bassengområde.
-
Når det står at man ikke kan reservere solsenger så bør det følges opp og få konsekvenser for de som gjør det. Det lå håndduker på alle sengene kl 8 om morgenen. Mange lå der hele dagen uten at sengene ble brukt. Hvis folk ikke la ut og tok med seg håndklærne når de forlot i timesvis, ville det blitt ledige senger til alle.

Bekreftet gjest: 2023-06-03


5 av 10

+
Nær stranda
-
Lekerommet kunne vært for alle barna når det ikke var leke tid for den gruppa de hadde. Veldig kjedelig når det er aldersgrenser og de på 3 år ikke får bli med. Kan gjerne betale ekstra for å leke vi, så hadde vært fint å hatt en sånn ordning.

Bekreftet gjest: 2023-06-03


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

80% anbefaler hotellet

219 vurderinger
Utmerket
 
98
Veldig bra
 
82
Bra
 
22
Mindre bra
 
9
Dårlig
 
8

Fem siste vurderinger

10.05.2023

av TOM O Tromsø, Norge

Santa helena (platanias)

Helt greit hotell.. veldig lytt, hørte meget godt en sprettball i øver etg hvær dag kl 6-7 på mårran også vaskefolk som roper til hværandre Ryddig og greit på plassen men alt for lite og gjøre for barna på 7 og 9 år, dem kjedet seg når d ikke var mulig å bade

 
04.12.2022

av annegE4909NW

Storfamilien på tur

Leilighet nr 924: Fin, liten leilighet med seng, sofa og lite kjøkken i samme rom som fungerte bra for et voksent par. Grei balkong med et par enkle stoler. Solen kom litt ut på formiddagen. Bra felles terrasse, spesielt de skjermede områdene ved bassenget. Badestranden rett ved med solsenger. Skulle ønske et par bedre stoler på balkongen for å slappe av i.

 
14.10.2022

av Curious50712668367 Namsos, Norge

Flott hotell

Flott hotell på stranda med et fantastisk bassengområde. Veldig serviceinnstilte servitører ved bassengbaren og i resepsjonen. God mat i restauranten - STORE porsjoner. Renhold helt ok. Sovesofa var dog ubrukelig å sove på- men alt i alt et flott opphold!

 
12.08.2022

av Lars J

Hvis renhold er relevant for dere kan dessverre ikke dette hotellet anbefales.

Ved ankomst var rommet ikke rengjort skikkelig. Det lå avføring i toalettet og vask og gulv i hele leiligheten var skitten. Gikk og klagde i resepsjonen og de sendte ei som kom inn og rengjorte toalettskålen, vask og kran på badet samt dørhåndtak med samme vasketue(!) Gikk på nytt til resepsjonen og ba om en ny rengjøring av rommet. Da vi skulle lage oss noe brødmat oppdaget vi fort at alt bestikk og fat hadde en hinne av seig såpe (den type som man kan bruke til å vaske toalett/bad). Da er det nærliggende å trekke konklusjonen at ved utvask av leilighet så benyttes en og samme klut til vask av alt.. Håndklær byttes èn gang i løpet av oppholdet og vi måtte kjøpe ekstra toalettpapir selv da dette ikke ble fylt på. Fint hotell og fint uteområde, men renholdet er ènstjernes. Hvis renhold er relevant for dere kan dessverre ikke dette hotellet anbefales.

 
28.06.2022

av christella123

Nedtur

Ut fra bildene, ble vi veldig skuffet over dette hotellet. Rommene: Trange dusjer og dusjen er plassert slik at det spruter vann på hele badet. Opplevde at de var fritt for varmtvann de dagene vi lå lenge på bassenget. Resturant/frokost: Frokosten var helt ok, bacon og eggerøre/omelett var svært dårlig. Frukten var dårlig. Juicen var ikke kald. Mye pålegg så ut til å ha lagt lenge. Ellers fra menyen var det mye dårlig mat. Dårlig service og endel «rot» blant servitørene. Basseng/strand: Fint område, men den store skuffelsen var at det var for lite solsenger i forhold til antall gjester. Dermed ble det en evig jakt på solsenger! Vi opplevde også at badevakten fjernet håndklærne våre mens vi satt i restauranten å spiste lunsj, han begrunnet det med at vi hadde vært borte mer enn 30 minutter og dermed gikk solsengene til andre gjester. Skal sies at det tok mer enn 30 min å få servert lunsjen i restauranten Renhold: Helt ok! Fikk rene håndklær hver dag. Veranda ble ikke vasket/kosten, heller ikke trappeoppgangen/inngangspartiet, som var skittenet hele oppholdet.. Kommer ikke tilbake hit, desverre.