Apollo Mondo Selected

At Apollo Mondo Selected er noe spesielt ligger i navnet. Konseptet er en livsstil, hotellene er elegante, har en avslappet atmosfære og henvender seg først og fremst til et voksent publikum. Her har vi hevet nivået på det meste. Standard, beliggenhet, service og utvalget av aktiviteter – alt det som vi tror du elsker og som hever helhetsopplevelsen. Det er hotell som i seg selv gir en grunn til å reise, pluss at vi lagt til flere elementer som atmosfære, plass og tin å gjøre. Apollo Mondo Selected er alt du elsker. Og litt til.

Se alle Apollo Selected-hotellene

Apollo Mondo Selected:

  • Høy standard
  • Flott beliggenhet
  • Yoga flere dager i uka
  • Treningsrom og wifi inkludert
  • Direkte transport t/r hotellet

Se alle Apollo Mondo-hotellene

Yoga på hotellet

Der aktivitet er avkobling

På Apollo Mondo Selected sørger vi for at du kan slappe av og ha det bra. Her tilbys yoga flere ganger i uka og i blant tilbyr vi gruppetreningstimer med Apollos profesjonelle instruktører. For deg som foretrekker å tren på egen hånd har vi kvalitetssikret hotellets treningsrom og latt Urban Tribes kartlegge de beste sykkelbanene og løperunder rundt hotellet. Alle aktivitetene er inkluderte og det er sykkel- og løpsvogner til låns mot depositum i resepsjonen. Tider og aktuelt program for uka finner du på hotellrommet.
 

Mondo Café

Mondo Café

På Apollo Mondo Selected er det alltid Mondo Café  – et sted for å samle krefter. Her kan du bestille juice, lokale delikatesser og vin av høy kvalitet. På Mondo Café kan du ta en pause fra sola eller roe ned etter treningsøkten.

*Dessverre er det ikke Mondo Café på Napa Mermaid Hotel & Suites for øyeblikket


Velg land og reisemål

Klassifisering

Pris

Avstand til stranden

Avstand til sentrum

Jeg/vi ønsker

Sol & bad

Mat & drikke

Måltider

Rom/leilighet

Helse & velvære

Annet

Anbefalte hotell

Hvordan vil du bo