Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,3 av 10 Basert på 1657 vurderinger
Total vurdering
 
8,3 / 10
Rengjøring
 
8,1 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,5 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,1 / 10
Fasiliteter
 
8,0 / 10
Mat og drikke
 
7,6 / 10
Rom / leilighet
 
8,1 / 10
Service
 
8,4 / 10

Siste gjestevurderinger


7 av 10

+
Nærhet til stranda
-
Alt for få solsenger i forhold til antall gjester

Bekreftet gjest: 2023-05-21


6 av 10

+
Enkel og flott lekeplass. Lett å komme seg rundt med barnevogn. Veranda på begge sider av leilighet(kan følge solen)
-
Vi hadde små barn som sov på dagtid. Det var litt frustrende å ikke kunne kommunisere med rengjøringspersonalet over hode. I tillegg forsøkte vi å forklare at det ikke var nødvendig å bytte håndklærne hver dag. Dette resulterte i at de ikke ble byttet resten av oppholdet.

Bekreftet gjest: 2023-05-21


8 av 10

+
Rent og pent hotell med fine fasiliteter.
-
Lekearealet var stengt utenom barneklubb-tidene, og ikke mulig å ta en tur innom der med barna. Slik var det ikke forrige gang i 2018, da kunne vi bruke rommet selv. Bassenget noe kaldt, men bedret seg utover uka :)

Bekreftet gjest: 2023-05-21


8 av 10

+
Veldig bra beliggenhet. Pent uteområdet.
-
Kunne vært flere dusjer rundt utebassengene. Var bare en - bortgjemt dusj.

Bekreftet gjest: 2023-05-21


8 av 10

+
Beliggenhet. Kort vei til strand .flott basseng anlegg
-
Kanskje ein oppgradering på solsenger /madrasser

Bekreftet gjest: 2023-05-21


9 av 10

+
Beliggenhet ift Strand og fine basseng
-
Personalet virket litt triste, en fikk følelse av at arbeidsforholdene ikke var så bra. At gjester holdt av solstoler fra kl. 07 og holdt på dem hele dagen

Bekreftet gjest: 2023-05-21


7 av 10

+
Lå fint til i forhold til restauranter og kort vei til stranda.
-
Burde vært bedre rengjøring. Drar ned helhetsinntrykket ganske mye for vår del, vi hadde hvite sokker som ble helt sorte under bare på kort tid.

Bekreftet gjest: 2023-05-20


9 av 10

+
Maten og servicen på testauranten. Reine basseng.
-

Bekreftet gjest: 2023-05-20


10 av 10

+
Fin leilighet og rent
-
Ventilasjon på badet kunne vært bedre

Bekreftet gjest: 2023-05-20


7 av 10

+
Veldig barnevennlig og hyggelig personale
-
Vi betalte ekstra for balkong og havutsikt. Rommet stilte ikke til forventningene. Utsikten var rett i et tak som gikk over halve vinduet. Balkongen var rett over restauranten/baren, og balkongdøren var ødelagt slik at den ikke gikk ordentlig igjen, og dermed mye støy fra restauranten på kvelden. Kunne ikke bruke balkongen pga støy. Den var i tillegg veldig liten og utrivelig. Rommet var trangt og lite. To voksne og et lite barn delte dobbeltseng som besto av to enkeltsenger ved siden av hverandre. Barnet datt mellom sengene om nettene. Stilte absolutt ikke til forventningene

Bekreftet gjest: 2023-05-20


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

80% anbefaler hotellet

219 vurderinger
Utmerket
 
98
Veldig bra
 
82
Bra
 
22
Mindre bra
 
9
Dårlig
 
8

Fem siste vurderinger

10.05.2023

av TOM O Tromsø, Norge

Santa helena (platanias)

Helt greit hotell.. veldig lytt, hørte meget godt en sprettball i øver etg hvær dag kl 6-7 på mårran også vaskefolk som roper til hværandre Ryddig og greit på plassen men alt for lite og gjøre for barna på 7 og 9 år, dem kjedet seg når d ikke var mulig å bade

 
04.12.2022

av annegE4909NW

Storfamilien på tur

Leilighet nr 924: Fin, liten leilighet med seng, sofa og lite kjøkken i samme rom som fungerte bra for et voksent par. Grei balkong med et par enkle stoler. Solen kom litt ut på formiddagen. Bra felles terrasse, spesielt de skjermede områdene ved bassenget. Badestranden rett ved med solsenger. Skulle ønske et par bedre stoler på balkongen for å slappe av i.

 
14.10.2022

av Curious50712668367 Namsos, Norge

Flott hotell

Flott hotell på stranda med et fantastisk bassengområde. Veldig serviceinnstilte servitører ved bassengbaren og i resepsjonen. God mat i restauranten - STORE porsjoner. Renhold helt ok. Sovesofa var dog ubrukelig å sove på- men alt i alt et flott opphold!

 
12.08.2022

av Lars J

Hvis renhold er relevant for dere kan dessverre ikke dette hotellet anbefales.

Ved ankomst var rommet ikke rengjort skikkelig. Det lå avføring i toalettet og vask og gulv i hele leiligheten var skitten. Gikk og klagde i resepsjonen og de sendte ei som kom inn og rengjorte toalettskålen, vask og kran på badet samt dørhåndtak med samme vasketue(!) Gikk på nytt til resepsjonen og ba om en ny rengjøring av rommet. Da vi skulle lage oss noe brødmat oppdaget vi fort at alt bestikk og fat hadde en hinne av seig såpe (den type som man kan bruke til å vaske toalett/bad). Da er det nærliggende å trekke konklusjonen at ved utvask av leilighet så benyttes en og samme klut til vask av alt.. Håndklær byttes èn gang i løpet av oppholdet og vi måtte kjøpe ekstra toalettpapir selv da dette ikke ble fylt på. Fint hotell og fint uteområde, men renholdet er ènstjernes. Hvis renhold er relevant for dere kan dessverre ikke dette hotellet anbefales.

 
28.06.2022

av christella123

Nedtur

Ut fra bildene, ble vi veldig skuffet over dette hotellet. Rommene: Trange dusjer og dusjen er plassert slik at det spruter vann på hele badet. Opplevde at de var fritt for varmtvann de dagene vi lå lenge på bassenget. Resturant/frokost: Frokosten var helt ok, bacon og eggerøre/omelett var svært dårlig. Frukten var dårlig. Juicen var ikke kald. Mye pålegg så ut til å ha lagt lenge. Ellers fra menyen var det mye dårlig mat. Dårlig service og endel «rot» blant servitørene. Basseng/strand: Fint område, men den store skuffelsen var at det var for lite solsenger i forhold til antall gjester. Dermed ble det en evig jakt på solsenger! Vi opplevde også at badevakten fjernet håndklærne våre mens vi satt i restauranten å spiste lunsj, han begrunnet det med at vi hadde vært borte mer enn 30 minutter og dermed gikk solsengene til andre gjester. Skal sies at det tok mer enn 30 min å få servert lunsjen i restauranten Renhold: Helt ok! Fikk rene håndklær hver dag. Veranda ble ikke vasket/kosten, heller ikke trappeoppgangen/inngangspartiet, som var skittenet hele oppholdet.. Kommer ikke tilbake hit, desverre.