Panos Beach

Panos Beach er et enklere leilighetshotell som ligger i hjertet av Platanias. Herfra er det kort vei til stranda og sentrum med alt det Platanias har å by på. Rett utenfor døra ligger hovedgata med restauranter, barer og butikker. Stranda er belønnet med EUs Blått Flagg for det rene, klare vannet.

f

Åpent kjøp
Fri ombooking
Pengene tilbake innen 7 dager ved kansellering
Utsett reisen om du blir syk
med Covid-19
 

Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer/1-3 personer. Ettromsleiligheter med 3 ordinære senger for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Stilt og rolig, låg på stranda
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 700 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Panos Beach bor du et steinkast fra sentrum i Platanias og rett ved stranda som har EUs Blått Flagg for det klare og rene vannet. Ved stranda ligger det en snackbar der du kan bestille noe godt å spise og drikke på dagtid.

Gratis WiFi og hotellets resepsjon er åpen på dagtid. Hotellet passer for deg som bryr deg mer om beliggenheten enn fasilitetene, siden du bor nært alt det Platanias har å tilby. Langs hovedgata er det flere restauranter, barer, klubber og butikker. Det er en knapp kilometer til torget i Platanias fra hotellet. Vil du ha en stille stund kan du ta en tur gjennom olivenlundene opp til gamlebyen og oppleve den greske hverdagen. Har du lyst til å leie bil for å oppleve mer av Kreta så har hotellet gratis parkering.

Måltider

  • Ingen måltider inkludert.
  • Kontinental frokost mot tillegg.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt