Panos Beach

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Panos Beach er et enklere leilighetshotell som ligger i hjertet av Platanias. Herfra er det kort vei til stranda og sentrum med alt det Platanias har å by på. Rett utenfor døra ligger hovedgata med restauranter, barer og butikker. Stranda er belønnet med EUs Blått Flagg for det rene, klare vannet.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer/1-3 personer. Ettromsleiligheter med 3 ordinære senger for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Hyggelige og vennlige eigarar.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 700 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Panos Beach bor du et steinkast fra sentrum i Platanias og rett ved stranda som har EUs Blått Flagg for det klare og rene vannet. Ved stranda ligger det en snackbar der du kan bestille noe godt å spise og drikke på dagtid.

Gratis wifi og hotellets resepsjon er åpen på dagtid. Hotellet passer for deg som bryr deg mer om beliggenheten enn fasilitetene, siden du bor nært alt det Platanias har å tilby. Langs hovedgata er det flere restauranter, barer, klubber og butikker. Det er en knapp kilometer til torget i Platanias fra hotellet. Vil du ha en stille stund kan du ta en tur gjennom olivenlundene opp til gamlebyen og oppleve den greske hverdagen. Har du lyst til å leie bil for å oppleve mer av Kreta så har hotellet gratis parkering.

Måltider

  • Ingen måltider inkludert.
  • Kontinental frokost mot tillegg.