Melina Beach

Melina Beach

  • • Kort vei til sentrum og strand
  • • Gresk kveldsunderholdning
  • • Hyggelig personale
Covid-19 innreisekrav: Coronatest • Innreiseskjema

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Bronze basert på våre egne kunders vurderinger.

Melina Beach ligger i rolige omgivelser ved den herlige sandstranda med Platanias' sentrum rett rundt hjørnet. Hotellet har en fin hage og et herlig bassengområde. Spesielt populær er strandbaren og det hyggelige personalet.

KAMPANJETILBUD TIL KRETA

Bestill senest 27.6 og få 500,- i rabatt per person på avreiser mellom 1.7 og 31.10 2021. Gjelder ved bestilling av fly+hotell. Gjelder ikke gruppebestillinger. I prisen som vises er rabatten allerede trukket fra.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-3 personer. Ettromsleiligheter delvis under bakkeplan for 1-3 personer. Toromsleiligheter for 1-4 personer. Toromsleiligheter i etasje for 1-4 personer. Toromsleiligheter delvis under bakkeplan for 2-4 personer. Treromsleiligheter for 2-5 personer/2-6 personer. Treromsleiligheter i etasje for 2-6 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Veldig sentralt og samtidig nær stranden. Ingen støy fra gaten.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 10 m
Til sentrum: 150 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Populære Melina Beach ligger fint og rolig til ved stranda. Hotellet består av tre bygninger som ligger i en frodig hage. Her er det et koselig bassengområde med barneseksjon i bassenget, gratis solsenger og parasoller samt en poolbar.

På stranda nedenfor hotellet er det en strandbar og en taverna der man kan spise frokost, lunsj og kjøp snacks og drikke. Solsenger og parasoller på stranda mot avgift fram til kl. 16.00, deretter gratis. Stranda ved hotellet består delvis av stein/klipper.

En gang i uka er det kretisk aften på hotellet, mot avgift. Gratis wifi i fellesområdene. Resepsjonen er åpen på dagtid. Hotellet har lekeplass for de minste. Nivåforskjeller på hotellområdet.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Verdt å vite

  • Ved ankomst/avreise stopper bussen på hovedveien, cirka150 meter fra hotellet og bagasjen transporteres ikke.