Ettromsleilighet

Ettromsleiligheter med minikjøkken med kjøleskap, kokeplate, enkelt kjøkkenutstyr, kaffetrakter og vannkoker. To enkeltsenger. Mulighet for ekstraseng i sovesofa, der det er plass til 4 personer sover 3 og 4 person i en bred sovesofa. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Dusj og wc, hårføner. Balkong, markbalkong eller terrasse. Fra noen av terrassene er det trappetrinn opp til leiligheten. Noen balkonger har utsikt mot bassenget, havutsikt eller begrenset havutsikt. Noen av disse leilighetene har ikke uteplass. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 25-32 kvm
Antall personer: 1-2 / 1-3 / 1-4

Ettromsleilighet i etasje

Ettromsleiligheter i etasje med en dobbeltseng eller to enkeltsenger samt et bad med dusj og wc på hemsen, og ekstrasenger i sovesofa i oppholdsrommet/minikjøkkenet nede. Minikjøkken med kjøleskap, enkelt kjøkkenutstyr, kaffetrakter og vannkoker. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Noen leiligheter har et bad i hver etasje. Hårføner. Balkong. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 43 kvm
Antall personer: 1-4

Mindre ettromsleilighet

Mindre ettromsleiligheter med kombinert oppholdsrom/minikjøkken. To enkeltsenger. Kjøleskap, enkelt kjøkkenutstyr, kaffetrakter og vannkoker. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Dusj og wc, hårføner. Balkong. Rengjøring 6 ggr/uke.

  • Det er ikke plass til barneseng i disse leilighetene.

Romstørrelse: Ca. 20 kvm
Antall personer: 1-2

Større treromsleilighet

Store treromsleiligheter med to soverom med to enkeltsenger i hvert rom. Kombinert oppholdsrom/minikjøkken med mulighet for ekstraoppredninger der femte og sjette person deler en bred sovesofa. Kjøleskap, enkelt kjøkkenutstyr, kaffetrakter og vannkoker. TV. Wifi, luftkondisjonering i alle rommene og safe inkludert. Dusj og to wc, hårføner. Balkong, markterrasse eller terrasse. I noen av leilighetene med markterrasse er det trappetrinn fra terrassen til rommet. Noen balkonger har utsikt mot bassenget. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 70 kvm
Antall personer: 2-6

Toromsleilighet

Romslige toromsleiligheter med ett soverom og kombinert oppholdsrom/minikjøkken. To enkeltsenger. Ekstraoppredning mulig i sovesofa. I noen leiligheter deler tredje og fjerde person en bred sovesofa. Kjøleskap, enkelt kjøkkenutstyr, kaffetrakter og vannkoker. Wifi, luftkondisjonering i begge rommene og safe inkludert. TV. Dusj og wc, hårføner. Balkong, markbalkong eller terrasse. I noen av leilighetene er det trappetrinn til markbalkongen. Noen balkonger har havutsikt, begrenset havutsikt eller utsikt mot bassenget. En av toromsleilighetene har ikke uteplass, men store vinduer som kan åpnes. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 30-50 kvm
Antall personer: 1-3 /1-4

Treromsleilighet

Treromsleiligheter med tre uteplasser. To soverom med to enkeltsenger i hvert rom. Mulighet for ekstraoppredninger der femte og sjette person deler en bred sovesofa. Kombinert oppholdsrom/minikjøkken med kjøleskap, enkelt kjøkkenutstyr, kaffetrakter og vannkoker. TV. Wifi, luftkondisjonering i alle rommene og safe inkludert. Dusj og wc, hårføner. Balkong, markbalkong eller terrasse. I noen av leilighetene er det trappetrinn til terrassen. Noen balkonger har havutsikt eller utsikt mot bassenget. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 50-60 kvm
Antall personer: 2-5 / 2-6