Ettromsleilighet

Ettromsleiligheter med minikjøkken med kjøleskap, kokeplate, enkelt kjøkkenutstyr, kaffetrakter og vannkoker. I noen leiligheter er det mulighet for ekstraseng i sovesofa, der det er plass til 4 personer sover 3 og 4 person i en bred sovesofa. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. TV med noen få skandinaviske kanaler. Dusj og wc, hårføner. Balkong, markbalkong eller terrasse. Fra noen av terrassene er det trappetrinn opp til leiligheten. Noen balkonger har utsikt mot bassenget, havutsikt eller begrenset havutsikt. Noen av disse leilighetene har ikke uteplass. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 25-32 kvm
Antall personer: 1-2 / 1-3 / 1-4

Ettromsleilighet i etasje

Fine ettromsleiligheter med dobbeltseng på hemsen, og ekstrasenger i oppholdsrommet nede. Minikjøkken med kjøleskap, enkelt kjøkkenutstyr, kaffetrakter og vannkoker. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. TV med noen få skandinaviske kanaler. Dusj og wc (noen leiligheter har ett bad i hver etasje), hårføner. Balkong. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 43 kvm
Antall personer: 1-4

Mindre ettromsleilighet

Mindre ettromsleiligheter med kombinert soverom/minikjøkken. Kjøleskap, enkelt kjøkkenutstyr, kaffetrakter og vannkoker. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. TV. Dusj og wc, hårføner. Balkong. Rengjøring 6 ggr/uke. Det er ikke plass til barneseng i disse leilighetene.

Romstørrelse: Ca. 20 kvm
Antall personer: 1-2

Større treromsleilighet

Store treromsleiligheter med to soverom og et kombinert oppholdsrom/minikjøkken. Mulighet for ekstraoppredninger der femte og sjette person deler en bred sovesofa. Kjøleskap, enkelt kjøkkenutstyr, kaffetrakter og vannkoker. TV. Gratis wifi, luftkondisjonering i alle rommene og safe. Dusj og to wc, hårføner. Balkong, markterrasse eller terrasse. I noen av leilighetene med markterrasse er det trappetrinn fra terrassen til rommet. Noen balkonger har utsikt mot bassenget. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 70 kvm
Antall personer: 2-6

Toromsleilighet

Romslige toromsleiligheter med ett soverom og kombinert oppholdsrom/minikjøkken. Ekstraoppredning i sovesofa. I noen leiligheter deler tredje og fjerde person en bred sovesofa. Kjøleskap, enkelt kjøkkenutstyr, kaffetrakter og vannkoker. Gratis wifi, luftkondisjonering i begge rommene og safe. TV. Dusj og wc, hårføner. Balkong, markbalkong eller terrasse. I noen av leilighetene er det trappetrinn til markbalkongen. Noen balkonger har havutsikt, begrenset havutsikt eller utsikt mot bassenget. En av toromsleilighetene har ikke uteplass, men store vinduer som kan åpnes. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 30-50 kvm
Antall personer: 1-3 /1-4

Treromsleilighet

Treromsleiligheter med tre uteplasser. To soverom samt ekstraoppredninger der femte og sjette person deler en bred sovesofa. Kombinert oppholdsrom/minikjøkken med kjøleskap, enkelt kjøkkenutstyr, kaffetrakter og vannkoker. TV. Gratis wifi, luftkondisjonering i alle rommene og safe. Dusj og wc, hårføner. Balkong, markbalkong eller terrasse. I noen av leilighetene er det trappetrinn til terrassen. Noen balkonger har havutsikt eller utsikt mot bassenget. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 50-60 kvm
Antall personer: 2-5 / 2-6