Ettromsleilighet

Ettromsleiligheter med balkong, markterrasse eller ingen uteplass. Fra noen av terrassene er det trappetrinn opp til leiligheten. Noen balkonger har utsikt mot bassenget, havutsikt eller begrenset havutsikt. To enkeltsenger. Mulig med ekstrasenger i en sovesofa eller to sovesofaer. I noen leiligheter deler tredje og fjerde person en bred sovesofa. Minikjøkken med kjøleskap, kokeplate, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Ved ankomst er det en flaske vann og kaffe og teposer i leilighetene, dette er inkludert i prisen. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 25-32 kvm
Antall personer: 1-2 / 1-3 / 1-4

Ettromsleilighet i etasje

Ettromsleiligheter i etasje med balkong. En dobbeltseng eller to enkeltsenger samt et bad med dusj og wc, hårføner på hemsen. Mulig med ekstrasenger i sovesofa i stuedelen nede. Minikjøkken med kjøleskap, enkelt kjøkkenutstyr, kaffetrakter og vannkoker. Ved ankomst er det en flaske vann og kaffe og teposer i leilighetene, dette er inkludert i prisen. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 43 kvm
Antall personer: 1-4

Mindre ettromsleilighet

Mindre ettromsleiligheter med balkong. To enkeltsenger. Minikjøkken med kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Ved ankomst er det en flaske vann og kaffe og teposer i leilighetene, dette er inkludert i prisen. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

  • Det er ikke plass til barneseng i disse leilighetene.

Romstørrelse: Ca. 20 kvm
Antall personer: 1-2

Større treromsleilighet

Større treromsleiligheter med balkong, markterrasse eller terrasse. I noen av leilighetene er det trappetrinn til terrassen. Noen balkonger har utsikt mot bassenget. To soverom med to enkeltsenger i hvert. Ekstrasenger mulig i sovesofa i stuedel. Femte og sjette person en bred sovesofa. Minikjøkken med kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Ved ankomst er det en flaske vann og kaffe og teposer i leilighetene, dette er inkludert i prisen. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 70 kvm
Antall personer: 2-6

Toromsleilighet

Toromsleiligheter med balkong, markbalkong eller terrasse. I noen av leilighetene er det trappetrinn til terrassen. Noen balkonger har havutsikt, begrenset havutsikt eller utsikt mot bassenget. En av toromsleilighetene har ikke uteplass, men store vinduer som kan åpnes. Et soverom med to enkeltsenger. Ekstraseng mulig i sovesofa i stuedel. I noen leiligheter deler tredje og fjerde person en bred sovesofa. Minikjøkken med kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Ved ankomst er det en flaske vann og kaffe og teposer i leilighetene, dette er inkludert i prisen. Wifi, luftkondisjonering i begge rommene samt safe inkludert. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 30-50 kvm
Antall personer: 1-3 /1-4

Treromsleilighet

Treromsleiligheter med balkong, markbalkong eller terrasse. I noen av leilighetene er det trappetrinn til terrassen. Noen balkonger har havutsikt eller utsikt mot bassenget. To soverom med to enkeltsenger i hvert. Ekstrasenger mulig i sovesofa i stuedel. I noen leiligheter deler femte og sjette person en bred sovesofa. Minikjøkken med kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Ved ankomst er det en flaske vann og kaffe og teposer i leilighetene, dette er inkludert i prisen. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 50-60 kvm
Antall personer: 2-5 / 2-6