Rom/leiligheter

Ettromsleilighet

Ettromsleiligheter med minikjøkken med kjøleskap, kokeplate, enkelt kjøkkenutstyr, kaffetrakter og vannkoker. I noen leiligheter er det mulighet for ekstraseng i sovesofa, der det er plass til 4 personer sover 3 og 4 person i en bred sovesofa. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. TV med noen få skandinaviske kanaler. Dusj og wc, hårføner. Balkong, markbalkong eller terrasse. Fra noen av terrassene er det trappetrinn opp til leiligheten. Noen balkonger har utsikt mot bassenget, havutsikt eller begrenset havutsikt. Noen av disse leilighetene har ikke uteplass. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 25-32 kvm
Antall personer: 1-2 / 1-3 / 1-4

Ettromsleilighet i etasje

Fine ettromsleiligheter med dobbeltseng på hemsen, og ekstrasenger i oppholdsrommet nede. Minikjøkken med kjøleskap, enkelt kjøkkenutstyr, kaffetrakter og vannkoker. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. TV med noen få skandinaviske kanaler. Dusj og wc (noen leiligheter har ett bad i hver etasje), hårføner. Balkong. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 43 kvm
Antall personer: 1-4

Mindre ettromsleilighet

Mindre ettromsleiligheter med kombinert soverom/minikjøkken. Kjøleskap, enkelt kjøkkenutstyr, kaffetrakter og vannkoker. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. TV. Dusj og wc, hårføner. Balkong. Rengjøring 6 ggr/uke. Det er ikke plass til barneseng i disse leilighetene.

Romstørrelse: Ca. 20 kvm
Antall personer: 1-2

Toromsleilighet

Store toromsleiligheter med ett soverom og kombinert oppholdsrom/minikjøkken. Ekstraoppredning på sovesofa eller i ekstrasenger. Kjøleskap, enkelt kjøkkenutstyr, kaffetrakter og vannkoker. Gratis WiFi, luftkondisjonering i alle rom og safe. TV. Dusj og wc, hårføner. Markterrasse, balkong eller markbalkong. Noen balkonger har utsikt mot bassenget, eller full eller begrenset havutsikt. En av leilighetene har ikke uteplass, men store panoramavinduer som kan åpnes. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 30-50 kvm
Antall personer: 1-3 /1-4

Treromsleilighet

Fine treromsleiligheter med tre uteplasser. To soverom. Kombinert oppholdsrom/minikjøkken med kjøleskap, enkelt kjøkkenutstyr, kaffetrakter og vannkoker. Ekstraoppredning på sovesofa. Femte og sjette person deler en bred sovesofa. TV. Gratis WiFi, luftkondisjonering i alle rom og safe. Dusj og wc, hårføner. Markterrasse, balkong eller markbalkong. Fra noen av terrassene er det trappetrinn opp til leiligheten. Noen balkonger har utsikt mot bassenget. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 50-60 kvm
Antall personer: 2-5 /2-6