Casa Chris

apollo mondo local

Nybygde Casa Chris ligger ved stranda i Platanias på Kreta. Her ligger butikker og restauranter bare noen minutters gange unna. Den personlige servicen i kombinasjon med den fantastiske beliggenheten ved stranden gjør hotellet til et selvskrevent medlem av våre Mondo Local-hoteller.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Dobbeltrom i etasje for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 900 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Nybygde Casa Chris ligger i livlige Platanias. Nyt den herlige og avslappede atmosfæren ved bassenget eller ta et avkjølende bad i havet. I restauranten på hotellet kan du bestille noe forfriskende å drikke og spise noe lett før du senere på kvelden utforsker de lokale tavernaene og restaurantene som ligger i nærheten.

Nyt livet ved bassenget eller stranda
Ved det herlige bassengområdet finner du gratis solsenger og parasoller hvor du virkelig kan nyte ferien din dagen lang. Dersom du heller vil ta et bad i havet, så er det ikke langt til stranda hvor det tilbys solsenger og parasoller mot avgift. Basseng- og strandhåndklær er inkludert og byttes én gang i uken.

Mat og drikke
I den moderne restauranten kan du slappe av i skyggen, nyte en god lunsj fra á la carte menyen eller bestille noe godt å drikke.

Helse og trening
På Casa Chris finnes det et lite treningsstudio for deg som ønsker å holde deg i aktivitet i løpet av ferien. Hotellet har også ulike spa-fasiliteter.

Oppdag omgivelsene
Det er bare omtrent 900 meter til torget i Platanias og i umiddelbar nærhet finnes også et minimarked, butikker og restauranter. Platanias er en livlig by med flere nattklubber og barer, men dersom du ønsker et roligere tempo anbefaler vi en fin turen opp gjennom olivenlundene til den gamle bykjernen. Her havner du midt i den greske hverdagen der alt går i sitt eget rolige tempo. Om du vil utforske Kreta på egen hånd anbefaler vi leiebil eller lokalbussen som går til de ulike byene. Det ligger en bussholdeplass omtrent 50 meter fra hotellet.

Les mer om våre Apollo Mondo Local-hoteller.

Måltider

 • Frokostbuffé inkludert.
 • Halvpensjon mot tillegg.

Verdt å vite

 • Hotellet består av flere bygninger.
 • I noen av rommene kan biltrafikken oppfattes som forstyrrende.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

 • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
 • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
 • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
 • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
Apollo Mondo Local
 • Gode tilbakemeldinger
 • Fin beliggenhet
 • Gode fasiliteter
 • Gratis WiFi