Mythos Platanias

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Leilighetshotellet Mythos Platanias byr på personlig service og en avslappet atmosfære. Her er det basseng og poolbar. I poolbaren er det TV og du kan se kveldens match eller bare ta noe å drikke for å komme unna solen. Stranda ligger rett ned bakken fra hotellet.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-3 personer. Toromsleiligheter i etasje for 1-3 personer. Toromsleiligheter for 1-3 personer/1-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Utrolig hyggelig familie som drev det. Hyggelig, akkurat passe stor, alltid plass ved bassenget. God stemning.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 500 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Mythos Platanias har basseng med barneseksjon. Gratis solsenger og parasoller. Bassenghåndklær mot avgift. Poolbar med enkle retter og drikke.

Gratis wifi i fellesområdene. Resepsjon med begrenset åpningstid, personalet i poolbaren hjelper til når resepsjonen er ubemannet. VR-simulator i resepsjonen mot avgift. Biljard mot avgift. Vaskeriservice og strykefasiliteter mot avgift.

Trapper inne på hotellområdet. Fortsetter du opp forbi hotellet kommer du til Pano Platanias, som er den gamle bydelen. Går du ned bakken kommer du til torget med restauranter, barer og shoppingmuligheter. Begrenset lokaltrafikk utenfor hotellet som kan oppfattes som forstyrrende i noen leiligheter. Lite minimarked like ved hotellet.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Verdt å vite

Ved ankomst/avreise stopper bussen ved hovedveien. Både gjester og bagasje transporteres videre frem til hotellet.