Casa di Porto

På populære Casa di Porto bor du rett ved stranda i Platanias på Kreta. Her venter en avslappende ferie med flere romslige bassengområder, treningsrom og kanskje det beste av alt – ett av Kretas beste spaanlegg. Når du vil ut og oppleve Platanias venter restauranter og barer bare en kort spasertur unna.

SUPERSALG!

Reis til Hellas og spar opptil 45 %. på sommerferien. Bestill i dag!

Barn reiser fra kun 998,–

Til dette hotellet reiser barn ekstra billig i sommer og på sensommeren.

Barnepriser under sesongen:

• Høysesong (22/6-5/8): 2 998,–
• Sensommer (6/8-31/8): 998,–

Gjelder barn i alderen 2-11 år som overnatter i ekstraseng. Gjelder utvalgte romtyper.

Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-3 personer, hvorav 1 barn. Ettromsleiligheter delvis under bakkeplan for 1-3 personer. Toromsleiligheter for 1-3 personer/1-4 personer/1-4 personer, hvorav 1 barn. Toromsleiligheter delvis under bakkeplan for 1-4 personer. Toromsleiligheter i etasje for 1-3 personer, hvorav 1 barn/1-4 personer, hvorav 1 barn. Treromsleiligheter for 4-5 personer/4-6 personer, hvorav 1 barn. Dobbeltrom for 1-3 personer, hvorav 1 barn. Dobbeltrom i etasje for 1-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Ikkenoe støy på natten. Rent og ryddig.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Tiltalende Casa di Porto tilbyr en perfekt beliggenhet nært stranda, bare en kort spasertur fra restauranter, barer, butikker og fornøyelser i Platanias. Her har du tilgang til flere romslige bassengområder med barnebasseng, samt solsenger og parasoller. Bassenghåndklær kan hentes i hotellets minimarked. Ved nabohotellet Porto Platanias Village er det i perioden 15.5-30.9 fire vannsklier og et plaskebasseng for de minste. Inngang til området mot avgift for voksne og barn over tre år. Åpent kl. 10.00-18.00 seks dager i uka.

Hotellet er en del av ferieanlegget Porto Platanias Beach & Spa. Gjestene kan fritt gå mellom områdene og benytte noen av fasilitetene på andre deler av anlegget, merk at dette er mot avgift for voksne og barn over 3 år. Badehåndklær mot depositum. På Porto Platanias Beach & Spa fire bassengområder med hvert sitt barnebasseng samt et basseng som kun er for voksne som er oppvarmet til cirka 22 grader i periodene 14. april - 30. mai samt 30. september - 30. oktober, avhengig av temperaturen ute. Pool-/snackbar. Kort vei til stranda med solsenger og parasoller mot avgift.

I hotellets restaurant Eros & Helios serveres frokost-, lunsj-, og middagsbuffé, og herfra er det en vakker utsikt over havet og den lille øya Ágioi Theódoroi som er et landemerke utenfor Platanias (pent antrekk kreves til middag).

På søsterhotellet Porto Platanias Beach ligger et av Kretas beste spaanlegg (mot avgift og aldersgrense 16 år), med behandlinger, badstue og massasje. Det er også et treningsrom med aldersgrense 18 år samt aktiviteter som sandvolleyball, vannaerobics og vannsport mot avgift. Disse er ikke i hotellets regi.

Seks dager i uka er det barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale. Hotellet har lekeplass.

Wifi inkludert på hotellområdet. Ved ankomst foregår innsjekkingen i resepsjonen på Porto Platanias Beach & Spa. Trappetrinn og nivåforskjeller på hotellområdet samt i noen av leilighetene. Noen leiligheter ligger ved hovedveien og kan forstyrres av trafikken samt støy fra en bar i nærområdet. En mindre vei må krysses for å komme til stranda.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
 • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokost i Island Pool Bar kl. 4.00-6.30. Må bestilles senest kl. 20.00 dagen før.
 • Frokost kl. 6.30-7.30. Må bestilles senest kl. 20.00 dagen før.
 • Frokostbuffé kl. 7.30-10.30.
 • Sandwicher, pizzastykker, frukt, bakverk og iskrem kl. 10.30-12.30.
 • Lunsjbuffé kl. 13.00-14.30.
 • Kaffe/te og kake kl. 15.00-17.00.
 • Middagsbuffé kl. 18.30-21.30.
 • En middag per uke fra fast meny i à la carte-restauranten Mironi kl. 18.30-21.30. Bordreservasjon. Søndager stengt.
 • Kveldssuppe kl. 23.00-24.00.
 • Ved senere ankomst serveres snacks og enklere retter i baren. Kun i høysesong.
 • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker kl. 10.00-23.30.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Hotell for barnefamilier

 • Høy kundetilfredshet
 • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
 • Barnebasseng eller barneseksjon
 • Barneseng skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
 • Wifi i fellesområdene

Alle hotell – Platanias

Costas & Christina

På familiehotellet Costas & Christina på Kreta venter en deilig ferie med perfekt plassering i Platanias. Hotellet ligger ved stranda med en kort spasertur til sentrum, der det er flust av restauranter, barer og butikker. Bestill toromsleilighet med havutsikt for å nyte bølgenes brus fra balkongen.

Lissos

Lissos er et hyggelig leilighetshotell som ligger ved den fine stranda i Platanias. Her trives gjestene med herlig havutsikt fra bassengområdet.

Blue Dome

På Blue Dome i Platanias er alt gjort med kjærlighet – og det merker du! Det er nok noe av forklaringen på hvorfor så mange skandinaver gjerne kommer tilbake til dette familieeide leilighetshotellet. Blue Dome ligger på stranda og har et bassengområde med vakker utsikt over havet.

Anthimos

Anthimos er et leilighetshotell som ligger i et rolig område. Det er allikevel ikke lange veien inn til Platanias med alt hva det innebærer – sene restaurantmiddager, suvenirshopping og livlige barer.

Summertime

På Summertime i Platanias trives gjestene våre og du kan glede deg til et hyggelig bassengområde, vennlig service og romslige leiligheter. I snackbaren kan du bestille gode drinker og småretter. Du kan nyte et oppvarmet innendørsbasseng, badstue, dampbadstue og spa med flere behandlinger. For litt ekstra luksus kan du bestille en ettromsleilighet superior med utgang til delt basseng og stige ned i bassenghet.

Porto Platanias Beach Resort & Spa

Velkommen til Porto Platanias Beach Resort & Spa – en ferieoase med høy standard og god komfort. Her bor du i gangavstand til det krystallklare havet og fartsfylte Platanias sentrum med restauranter, barer og shopping. Mens personalet sørger for at ferien din blir slik du ønsker kan du lade batteriene med en treningsøkt i treningsrommet, god mat og deilige behandlinger i hotellets førsteklasses spa.

Geraniotis Beach

Takket være den hjemmekoselige atmosfæren, den utmerkede servicen og den gode maten får Geraniotis Beach meget gode tilbakemeldinger fra våre gjester. Det er derfor også ett av våre Apollo Mondo Local –hotell med lokal touch. Her stortrives barnefamilien på stranda og hotellet har to bassengområder samt at det ligger i kort avstand fra Platanias sentrum.

Blue Sea Villas

Blue Sea Villas i Platanias lokker med velutstyrte villaer så her kan dere diske opp til middag på den store terrassen og bare nyte kvelden i egen villa. Reis med vennegjengen eller familien og nyt et eget bassengområde i rolige omgivelser ved stranda.

Kydonia

Kydonia i Platanias er et sjarmerende hotell der familien som driver det bor på hotellet. Mange gjester kommer gjerne tilbake hit år etter år. Får du lyst på en forfriskende dukkert, kan du velge mellom bassenget på nabohotellet eller stranda – det er ikke lange spaserturen til noen av dem.

Rania

På sjarmerende Rania bor du med perfekt beliggenhet rett ved stranda i Platanias. At hotellet er familieeid kjenner du med det samme du kommer inn. Den koselige atmosfæren gjør at våre kunder setter stor pris på dette hotellet. På stranda ligger familiens populære taverna, velrenommert for den gode maten. Tenker du på miljøet er Rania et godt valg, hotellet arbeider nemlig med å redusere miljøpåvirkningen og styrke den lokale økonomien.

Santa Helena Beach

Vårt velkjente leilighetshotell Santa Helena Beach i Platanias på Kreta har en beliggenhet på stranda som slår det meste. Hotellet har en herlig restaurant med utsikt mot havet og flere basseng. Velkommen til ett av våre mest elskede Apollo Mondo Selected-hotell med god komfort og fasiliteter for både par og familier.

Marakis

Marakis ligger sentralt, men rolig til i en liten sidegate, noen kvartaler fra strand i Platanias sentrum. Hyggelig bassengområde i den vakre hagen og rett sundt hjørnet venter butikker, spisesteder og barer.

Platanias Ariston

Aldersgrense på hotellet: 16 år På stranda like utenfor Platanias ligger dette koselige Apollo Mondo Duo-hotellet. Platanias Ariston er et pent boutiquehotell med romslige og stilige deluxerom og juniorsuiter, basseng, jacuzzi samt strandrestaurant.

Porto Platanias Village

På Porto Platanias Village ligger alt til rette for en avkoblende ferie. Her er det praktiske leiligheter, restaurant, lekeplass, padelbaner og et herlig basseng. Platanias' sentrum ligger rett rundt hjørnet og den fine sandstranda ligger bare noen minutters gange unna. Bestiller du All Inclusive er inngang til hotellets badeland inkludert.

Ideal Beach

Ideal Beach ligger perfekt til ved stranda i Platanias på Kreta. Her kan du nyte havutsikt fra solsenga ved bassenget. I tillegg til den gode beliggenheten setter våre gjester stor pris på den korte avstanden til sentrum med restauranter og barer. De fornøyde gjester har gjort Ideal Beach til ett av våre Apollo Mondo Local-hotell.

Melina Beach

Melina Beach ligger i rolige omgivelser ved den herlige sandstranda med Platanias' sentrum rett rundt hjørnet. Hotellet har en fin hage og et herlig bassengområde. Spesielt populær er strandbaren og det hyggelige personalet.

Archipelagos

Archipelagos er et populært leilighetshotell med god beliggenhet i Platanias – kort vei til stranda, shopping og restauranter. Rolig hotellområde med hage og et lite basseng. Hjemmekoselig atmosfære.

Mythos Platanias

Leilighetshotellet Mythos Platanias byr på personlig service og en avslappet atmosfære. Her er det basseng og poolbar. I poolbaren er det TV og du kan se kveldens kamp eller bare ta noe å drikke for å komme unna sola. For å komme til torget, stranda og alle de hyggelige restaurantene i Platanias er det bare å gå ned bakken.

Sophia Beach

På leilighetshotellet Sophia Beach bor du med best beliggenhet rett ved stranda, med Platanias uteliv bare en kort tur unna. Alle fasilitetene som basseng, restaurant og strand deles med det populære Apollo Mondo Local-hotellet Ideal Beach og du kan naturligvis bevege deg fritt mellom både hotellområdene. Gå ikke glipp av en middag på Ideal Beachs populære restaurant Skoniako med tradisjonelle greske retter!

Blue Sea Apartments

Manolis Proimos og familien hans driver Blue Sea Apartments og kommer til å ta godt vare på deg, og sørge for at ferien din i Platanias skal bli så bra som mulig. Gjestfriheten og den gode servicen er deres motto. Hotellet kan dessuten friste med en utmerket beliggenhet bare et steinkast fra stranda og et pent bassengområde.

Mary

På leilighetshotellet Mary i Platanias bor du helt i strandkanten og det lille bassengområdet har en egen del for de yngste i reisefølget. Rolige omgivelser selv om det er kort vei til sentrum med tavernaer, barer og butikker. Hotellets eier gjør alt for at du skal trives og det merkes på de fornøyde gjestene!

Sonio Beach

Sjarmerende Sonio Beach er et koselig familieeid leilighetshotell som ligger ved stranda i Platanias. Sonio betyr drøm og Sonio Beach er virkelig en drøm, en feriedrøm - men på ekte. Hotellet har et lite basseng og populær restaurant med meget god mat og innredning som fører tankene til den første Mamma Mia-filmen. Hotellet er inkludert i våre Apollo Mondo Local – populære hotell med sterk lokal forankring.

Villa Dora

Velkommen til populære Villa Dora i Platanias. Her venter deilig avkobling på stranda eller i bassengområdet. Ønsker du fred og ro kombinert med nærhet til Platanias' livlige puls, så er Villa Dora hotellet for deg.

Porto Platanias Beach Luxury Selection

Aldersgrense på hotellet: 18 år På Porto Platanias Beach Luxury Selection bor du rett ved stranda i populære Platanias. Her er du like nært herlige bad i havet som til avkobling ved bassenget, og får du lyst til å trene er det treningsrom og padelbaner. Til restaurantene og barene i er det bare en kort spasertur.

Minoa Palace Resort

Minoa Palace Resort er et strandnært luksushotell, som ligger vakkert omgitt av hav og fjell. Her venter mange fasiliteter og service utover det vanlige. Bassengområdene står absolutt til forventningene, men å bo i et rom med eget basseng slår nok allikevel det meste. Maten er god og variert – hva sier du om kretisk mat akkompagnert av havutsikt eller en à la carte-meny satt sammen av en prisbelønt kokk?

Panos Beach

Panos Beach er et enklere leilighetshotell som ligger i hjertet av Platanias. Herfra er det kort vei til stranda og sentrum med alt det Platanias har å by på. Rett utenfor døra ligger hovedgata med restauranter, barer og butikker. Stranda er belønnet med EUs Blått Flagg for det rene, klare vannet.

Indigo Mare

På leilighetshotellet Indigo Mare kan du nyte gjestfrihet, komfort og rolige omgivelser. Du bor helt i sjøkanten men du kan selvsagt tilbringe dagen ved bassengområdet på hotellet. Kveldstid er det fint å spasere inn til sentrum.

Anthi & Katerina

Leilighetshotellet Anthi & Katerina er enkelt men beliggenheten er førsteklasses, nært stranda i populære Platanias på Kreta. Her har du en perfekt base for Kreta-ferien, en leilighet hvor du har det meste innenfor rekkevidde for å gjøre ferien akkurat så avslappende og herlig som du lengter etter.

Melina Boutique

Aldersgrense på hotellet: 16 år. Melina Boutique er hotellet for deg som vil ha den beste beliggenheten i Platanias med bare en kort spasertur til sentrum og stranda. Hotellet har et fint bassengområde for avkobling så det er bare å lene seg tilbake under en parasoll og nyte en god bok eller lytte til en podkast. Velg mellom å bo i et dobbeltrom eller i en større juniorsuite.

Caldera Platanias Villas

Velkommen til Caldera Platanias Villas, moderne og fint innredede villaer – alle med eget basseng. Villaene ligger i vakre omgivelser med både oliventrær og appelsintrær og området passer for en spasertur eller en sykkeltur. Villaene har velutstyrte med kjøkken og her er det mulig å grille på uteplassen eller bare kose seg foran peisen. Hele familien eller alle vennene får plass under samme tak siden en av villaene tar opptil tolv personer.

Elia Platanias

Elia Platanias er et fint og klassisk leilighetshotell i Platanias på Kreta. Her bor du i fine leiligheter med bare noen får skritt å gå til stranda. Lag din egen frokost og lunsj i leiligheten og når kvelden kommer kan du ta turen inn til Platanias med et stort tilbud av restauranter og barer for herlige stunder på uteserveringene.