Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,3 av 10 Basert på 925 vurderinger
Total vurdering
 
8,3 / 10
Rengjøring
 
8,3 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,3 / 10
Mat og drikke
 
8,0 / 10
Rom / leilighet
 
8,0 / 10
Service
 
8,5 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
Deilig leilighet med stor balkong og nydelig havutsikt. Rent og flott!
-
Bedre stoler på balkonger er det eneste som kan bedres

Bekreftet gjest: 2024-04-13


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2024-04-13


10 av 10

+
God standard
-

Bekreftet gjest: 2024-04-13


9 av 10

+
Beliggenheten
-
Treningsrommet. Gammelt utstyr og noe ødelagt.

Bekreftet gjest: 2024-04-13


10 av 10

+
Beliggenheten, alt innen rekkevidde
-
Topp sted

Bekreftet gjest: 2024-04-06


10 av 10

+
Rommet var romslig, rent og med gode senger. Stort og flott bassengområdet med god plass til alle gjester. Veldig hyggelig og hjelpsomt personale.
-
Ingenting å klage på.

Bekreftet gjest: 2024-04-06


8 av 10

+
Fin beliggenhet helt ned til havet.
-
Tydeligvis åpnings start på sesongen. Burde vært oppvarmet pool da det ikke fristet med 16 gr i vannet. Dette ødela en god del av oppholdet. En annen ting var ennå dårligere da vi ikke hadde varmt vann på rommet før etter 3 dagers klaging. Dette absolutt ikke holdbart av et så stort fint hotell. Bør nokk foreta en prøve oppstart for å være sikre på at alt er ok før gjester ankommer hotellet. Kelnere løp og virket stresset og gjorde stadig feil.

Bekreftet gjest: 2024-04-06


10 av 10

+
Service
-

Bekreftet gjest: 2024-04-06


8 av 10

+
Amazing location and beautiful property
-
Room cleaning good be much better

Bekreftet gjest: 2024-04-06


6 av 10

+
-
Rengjøring, ikke varmt vann i springen før dag 3 - kunne ikke dusje. Det ble klaget på, men først rettet opp i da en annen hotellgjest tok kontakt med Apollo. Altfor sein middag til å være et barnevennlig hotell.

Bekreftet gjest: 2024-04-06


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

80% anbefaler hotellet

258 vurderinger
Utmerket
 
115
Veldig bra
 
98
Bra
 
25
Mindre bra
 
11
Dårlig
 
9

Fem siste vurderinger

30.12.2023

av magnys2022

Avslappende og rolig. Ingen støy.

Flott hotel og veldig hyggelig personale. Rent og pent over alt. Kort vei til stranden og restaurant. Mange fine småbutikker i gatene. Alltid ledige solsenger. Vi har vært her 2 ganger og kommer gjerne igjen.

 
17.12.2023

av Monica B

Noe skuffet over hotellet

Det første jeg la merke til var at hotellet ser mye flottere ut på bilder enn i virkeligheten. Dette ble jeg skuffet over. Leiligheten var stor og lå i første etasje (fint siden det ikke var heis). Leiligheten hadde noen mangler; skap - døra foran kjøleskapet var løs, sovesofaene var gamle og slitt på trekket. Da jeg kom inn på soverommet lå det er vått håndkle på gulvet under airconditionen. Det dryppet fra air condition og vi måtte selv tilkalle vaktmester. Dette burde selvsagt vært ordnet før vi fikk leiligheten. Ellers synes jeg at badet fremsto slitt. Dusjen var dårlig, den var smal, lite praktisk, og det kom vann ut på gulvet etter dusjing. Så var det toalettet; vi opplevde det var vanskelig å skylle ned og vi hadde trengt en rørlegger. Terrassen utenfor rommet var grei, men stolene kunne vært mer komfortable. Svømmebassenget var skittent, og det var grønne striper i vannet. Solsengene var gode men trekket var slitt. Det var også vanskelig å få tak i solsenger. Jeg synes noen av de nyere hotellene i området så finere ut. Ettersom vi reiste uten barn, burde vi heller valgt et voksen - hotell. Hotellet var fint tilrettelagt for barnefamilier. Oppholdet varte 1 uke og vi hadde ikke frukost eller andre måltider på hotellet.

 
11.10.2023

av Ingunn K

Anbefales!

Vi var her 1 uke med storfamilien. Kjempefint og velholdt hotell, fine leiligheter, nær beliggenhet til stranda. Flotte basseng og veldig barnevennlig hotellområde. Svært god service, med utelukkende hyggelig besetning. Hit kommer vi helt klart tilbake!

 
01.10.2023

av 947Reidar Bergen, Norge

Helt greit 😁

Familie på 4 voksne og 2 små barn. Rent og ryddig, litt slitt, men det var som forventet. Hadde stor leilighet i 2.etg. Ser noen skriver at det var mye støy og lite lyd isolert. Dette merket ikke vi noe til. Var faktisk veldig god lyd isolasjon på vår leilighet. 2 bad som fungerte tilfredsstillende. Litt dårlig effekt på AC på soverommene, men AC i selve leiligheten fungerte meget bra. Fikk et el.problem ene dagen, meldte de i resepsjonen og 3 minutter etter var vaktmesteren på plass. Vi gikk å spiste, og når vi kom tilbake var alt i orden. "Handduk banden" som var tidlig ute å kapret solsenger ved bassenget var rene underholdningen. Så oppsummering blir. Flott sted, rent og pent. Hyggelig personale. Det er litt slitasje på rommene, så det er det eneste som trekker ned.

 
31.07.2023

av Brian H

Elendig hotell og opplevelse

Et elendig hotell med få unntak, var her i 14 dager og sitter igjen med få gode opplevelser fra selve hotellet. Var her i 2018 og hadde en helt annen opplevelse, men med ny ledelse på hotellet har stedet forfalt veldig. Rengjøringen var dårlig gjennom hele oppholdet, selv etter klaging. Fant tyggis klistret under bord og stoler, rust flekker på gulvene og nær ingen rengjøring ble gjort gjennom de to ukene vi var her. Servicen i bar og restauranten var meget varierende der noen ansatte er super hyggelige og andre var direkte frekke mot gjester. Vi valgte tilslutt å tilbringe hver dag på restauranten rett ved siden der stemningen var en helt annen. Fikk da selvfølgelig stygge blikk fra hotell personalet. Som utallige andre nevner om hotellet er det umulig å få solseng om man sover lenger enn 06:00 og er man heldig nok får man en ubehagelig sakkosekk. Strømmen på rommet gikk hvertfall 10 ganger mens vi var set og vannet ble borte 2 ganger på hele hotellet. Vasking av basseng var minimal og man ser tydelig alger og groms i vannet daglig. Trenger utvilsomt en oppussing og bedring av mye ved dette hotellet. Kontaktet hotell personalet og daglig leder ved hotellet flere ganger og ble møtt med kverulering, uvilje og ingen forståelse for noen av de klagene vi kom med. Fikk streng beskjed om at sånn er det her og hvis noe er galt er det varmen sin feil. Apollo som vi reiste med gjorde alt de kunne for å gjøre ferien bedre og får intet annet enn skryt fra vår side. Men dette hoteller vil jeg aldri anbefale til noen. Det er 3 andre hoteller innen 100 meter som er bedre og nyere som jeg ville anbefalt på det sterkeste.