Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,7 av 10 Basert på 1324 vurderinger
Total vurdering
 
8,7 / 10
Rengjøring
 
8,7 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,7 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,6 / 10
Fasiliteter
 
8,3 / 10
Mat og drikke
 
7,5 / 10
Rom / leilighet
 
8,4 / 10
Service
 
8,7 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2021-09-18


9 av 10

+
Fine rom, god plass og store gratis solsenger på stranden. Beliggenhet.
-
Treningsrommet mangler et knebøyrack. At de vasker like ofte som de sier at de gjør. Informasjon om hvilke dager de eventuelt ikke vasker. Stekepanne var veldig dårlig. Alt satt seg fast. Manglet oppvaskbørste og -såpe. Dette måtte vi kjøpe selv. Litt rart med tanke på at det er et leilighetshotell.

Bekreftet gjest: 2021-09-18


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2021-09-18


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2021-09-18


9 av 10

+
stille og rolig, sentralt
-
bedre stoler på terrassen

Bekreftet gjest: 2021-09-18


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2021-09-18


10 av 10

+
Flott rom i to etasjer, deilig med stor plass og kjøkkenkrok. Fine solsenger og bassengområde. Fin beliggenhet i forhold til restauranter. Deilig med morgenyoga og at det var litt voksent klientell på hotellet gjorde at det var late og rolige dager.
-
Det var litt kaldt vann i bassengene. Siden vi ikke hadde betalt mer for utsikt var det bilparkering vi så. Kunne vært oppgradert hvis det ikke var fullt - noe jeg tror det ikke var.

Bekreftet gjest: 2021-09-11


10 av 10

+
Flott beliggenhet og gode sikkerhetstiltak vedr. Covid restriksjoner
-
Vi hadde halvpensjon. Topp frokost og fin middagsmeny men dessverre var ikke middagsrettene varme. I beste lunken og på grunn av dette endte vi opp med å spise middag på en nærliggende restaurant

Bekreftet gjest: 2021-09-11


9 av 10

+
Rent , pent og trivelig.
-
For få strandsenger i forhold til turister. Annonsert gratis senger men ikke nok tilbake alle får. Opplevde at solsenger ble tatt fra kl 07 selv om det ikke var noen på sengene før etter frokost kl 08…

Bekreftet gjest: 2021-09-11


9 av 10

+
Gode senger.Stor terrasse.Bad.beliggenhet.
-
Flere solsenger ved basseng og strand.Fjerne håndklær som har ligget på solsenger i mer enn 15 min. uten gjester.

Bekreftet gjest: 2021-09-11


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

80% anbefaler hotellet

201 vurderinger
Utmerket
 
93
Veldig bra
 
76
Bra
 
19
Mindre bra
 
5
Dårlig
 
8

Fem siste vurderinger

23.09.2020

av makkdo Moss, Norge

Siste pulje i sesongen anbefalles ikke

Flott beliggenhet rett ved vannet. Mange solsenger som var inkl i hotellprisen. Spisesteder på hotellet, rett utenfor og borti gata. Var lite folk generelt siden dette var siste buss med turister for sesongen. Derfor begynte også butikker/restauranter å stenge ned eller redusere menyen. Var ikke kjempevarmt heller, drar ikke så seint igjen. Fine hotellrom

 
30.12.2019

av Camilla H

Bra hotell, men mye støy fra underholdning

Dette er andre året på rad vi er på dette hotellet. I 2018 var vi superfornøyde, enda vi ikke hadde beste plassering på leilighet (rett over resepsjon). Veldig fint hotell, hvor bildene ikke lyver. I 2019 oppgraderte vi til sjøutsikt, og fikk trolig hotellets beste leilighet nederst ved havet. Det vi ikke tenkte på, var at vi da ble utsatt for mye støy fra underholdningen ved restauranten. Høy musikk (så høy at vi ikke kunne prate med hverandre når vi satt på balkongen) slik at små barn ikke får sove. Dette er et familiehotell, og det bør opplyses om at det er høy livemusikk til kl 23 et par ganger i uken. Kort vei til Platanias sentrum. Test restauranten på hjørnet utenfor hotellet, på samme side av veien som hotellet. Bra og billig!

 
20.10.2019

av 23andersv

Fint hotell, god fasiliteter, middelmodig service

Et meget fint hotell med gode fasiliteter og fine rom. Derimot er betjeningen middels og lite serivceinnstilte, gjør alkurat det de månig følger ikke opp forespørsler. Vaskepersonalet er tipptopp derimot

 
12.10.2019

av 630bentef Bergen, Norge

Fint hotell

Flott hotellanlegg på stranda i utkanten av Platanias. Sjølve anlegget er reint og fint. Vi reiste dit med våre tre tenåringar, og leigde den største typen leilighet, to soverom med dobbeltseng og ein på "ekstraseng" i stova. Leilighet: Begge dobbeltsengene var twin beds, altså to seperate senger som stod inntil kvarandre. Litt ukoseleg for oss vaksne, men ok for tenåringane. Desse sengane var gode å ligge i. Ekstrasenga i stova er heilt forferdeleg. Vi enda opp med å bytte på å ligge der, slik at alle fekk ligge godt innimellom. Tekjøkkenet er svært sparsommeleg utstyrt, men greit nok for oss som kun laga frukost der. Ikkje avtrekk, så vårt einaste forsøk på å steike bacon utløyste brannalarmen... Veldig trangt med fem rundt bordet. Leilighetane er lyse og fine i "nordisk stil". Ok skap-plass på soveromma, tre altaner og god aircondition. Tørkestativ på to av altanane. Det store minuset med leilighetane (ved sidan av ekstrasenga) er badet. Det er lite i utgangspunktet, og rett og slett feilkonstruert. Dusjen dusjar rett ut i rommet, slik at golvet er oversvømt frå førstemann dusjar og fram til vaskepersonalet kjem. Det blir så vått at du må ofre 3-4 handdukar for å få det tørt, noko vi ikkje gadd. Dermed blir badet konstant vått. Ellers var der topp reingjering! Bassengområde/strand: flott bassengområde, stort sett greit å få solseng til alle fem. Kjekt med avdelt barnebasseng og to djupe basseng; eit til leik og eit til symjing. Gode (og gratis) senger også på stranda. Supert å kunne gå til og frå når nokon føretrekk basseng og andre havet. Stranda er litt grov, men ok. Kjekt med litt bølger. Mat: Vi ordna frukost sjøl, og åt lunch og middag på ulike restauranter. To dagar åt vi lunch på hotellet sin kafè ved bassenget; Cafe Mondo. Det var nedtur, det! Den slappaste greske salaten vi har fått servert! Den "usunne" maten var betre; omelett, pizza, sandwich og burger var heilt greit. Men når dei som bestilte omelett var ferdig med maten før dei som bestilte sandwich hadde fått sin mat, er det ikkje godt nok. Så den styrte vi unna resten av veka, der er mange andre gode restauranter og kafèar i nærleiken! Treningsrom: Ok treningsrom med 3 syklar, 2 elipsemaskiner og ei mølle, pluss vekter, stativ og manualer. Mølla var delvis ødelagt, den bråka fælt.... resten av utstyret var bra, og absolutt godt nok til å få seg ei skikkeleg økt. Sakna fleire manualar; der var ingenting mellom 5 og 8 kg. I resepsjonen var der også kart over ulike turløyper, frå 2- 12 km, så absolutt mogleg å halde seg i form i ferien! Summa summarum er det ein kjekk plass å vere, men det hadde vore kjekkare om badet var betre og alle sengane av ok kvalitet. Eit velstelt og pent anlegg!

 
04.10.2019

av kim0veh Tromsø, Norge

Flott hotell i Platanias

Vi (to voksne og ett barn) bodde på dette hotellet i en uke fra slutten av september til begynnelsen av oktober i 2019. Flott hotell. Flott stort lekerom for barn. Tre svømmebasseng, hvorav ett barnebasseng. Vi leide en to-roms leilighet. To balkonger. Nok av plass. Privat strand knyttet til hotellet. To supermarkeder rett i nærheten og en rekke greske restauranter.