1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Mayor Pelekas Monastery

 • • Midt på en av Korfus beste strender
 • • All Inclusive eller halvpensjon mot tillegg
 • • Vakker beliggenhet med uslåelig utsikt

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Mayor Pelekas Monastery har en herlig beliggenhet ved en av Korfus beste strender. Et Apollo Mondo Selected-hotell der alt ligger til rette for avkobling for hele familien.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Juniorsuiter 2-4 personer. Kampanjerom for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene
Spør en gjest

Siste vurdering

Utvalget av mat
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 1,7 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Mayor Pelekas Monastery på Korfu omfatter sju bygninger som ligger litt for seg selv ved stranden utenfor Pelekas. Gratis WiFi på hele hotellet.

Bassenger og barnevennlig strand
Hotellet har ett basseng med barneseksjon. Gratis solsenger, parasoller og badehåndklær. Poolbar. På den langgrunne stranden, som har fått EUs blå flagg, er det også gratis solsenger og parasoller.

Trening og spa
Gratis morgenyoga fem ganger i uken og tre treningsøkter pr. uke med erfarne skandinavisktalende instruktører – du får ukeprogrammet på hotellet. Joggeløyper og sykkelstier i nærheten; gåstaver, sykkel- og joggevogner kan lånes (mot depositum) i resepsjonen. Gratis trimrom, sandvolleyball, yoga og pilates. Spabehandlinger og massasje mot avgift.

Spis hvor du vil – når du bestiller måltider mot tillegg
Hotellet har en bufférestaurant, Petra, med internasjonal meny, og flere à la carte-restauranter. Du velger selv hvor du vil spise middag – buffé på Petra eller fast meny i à la carte-restaurantene Olive Tree og Pergola. Det finnes også en tredje à la carte-restaurant, Tortuga, som ligger på stranden og som serverer internasjonale og greske retter (inngår ikke i halvpensjon eller All Inclusive). Vil du spise à la carte, betaler du et lite tillegg. Merk at pent antrekk gjelder til middag (menn må ha langbukse).

Velkommen til Mondo Coffee
I kaffe- og juicebaren Mondo Coffee kan du slappe av med virkelig god  kaffe, tilberedt av personale som er opplært av profesjonelle baristaer.  I tillegg til kaffe får man også kjøpt ferskpresset juice, lokalt  bakverk og is med tilbehør – alt av beste kvalitet.

Polly & Mino Playtime og svømmeskole
De yngste kan glede seg over lekerommet Pollynesien med spill og leker. De større barna  finner nok veien alene, mens de minste kan glede seg over en pause i solingen i selskap med en voksen. Her er også en lekeplass, og det  arrangeres minidisko og ulike aktiviteter for barna.

Fem dager i uken er det velutdannet, skandinavisktalende  personale i lekerommet. Da venter Playtime Polly & Mino – to timer med morsomme og lærerike aktiviteter som tegneskole og skattejakt. En kveld i uken er det minidisko, og hotellet har også en nybygd lekeplass. Aktivitetene er gratis, og alle barn kan delta. Vi tilbyr svømmeskole på hotellet med skandinavisktalende instruktører. Her kan du lese mer om Apollos svømmeskole.

For øvrig
Gratis WiFi på hele hotellområdet. PCer med internett i lobbyen. Gratis bordtennis. Biljard mot avgift. Gratis kokkekurs og greskkurs for nybegynnere. Room service  mellom 8.00-22.30 og vaskeriservice mot avgift. Levende musikk flere kvelder i uken. Mange trapper og nivåforskjeller inne på hotellområdet.

Her kan du lese mer om Apollo Mondo Selected.

Måltider

Frokostbuffé.
Halvpensjon og All Inclusive mot tillegg.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

- Frokostbuffé i Petra kl. 7.00-10.00
- Sen, kontinental frokost kl. 10.00-11.00
- Iskrem kl. 10.00-24.00
- Lunsj i a la carte-restauranten Pergola kl. 12.30-15.30 eller i bufférestauranten Petra kl. 12.30-14.30.
- Ettermiddagskaffe/-te og kake kl. 16.00-18.00
- Middagsbuffé i Petra kl. 18.30-21.30. En gang i uken kan du spise i a la carte-restauranten Pergola og en gang i uken kan du spise på Olive Tree (fast meny, mot reservasjon). Pent antrekk til middag, det betyr langbukser for menn.
- 15% rabatt på måltider i strandrestauranten Tortuga.
- Ubegrenset med lokale drikkevarer som øl, vin, drinker og mineralvann kl. 10.00-24.00

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

Ved ankomst/avreise må gjestene bytte fra transferbuss til minibuss (22 passasjerer med bagasje) for de siste knappe 2 kilometerne til hotellet. Mange trapper og nivåforskjeller på hotellområdet. Gratis hotellbuss til Pelekas (ca. 1,7 km).

Apollo Mondo Selected
Apollo Mondo Selected
 • Mange fornøyde gjester
 • Mondo Coffee
 • Polly & Mino Playtime
 • Gratis treningsrom og WiFi

Løpe- og sykkelløyper

Se kartene over de ulike sykkelløypene; Aspes 1,5 mil og Moni Iperagias 1,7 mil, samt joggeløypene på 1,7 kilometer og 4,4 kilometer. God tur! 

Open Water-svømming

Bilde av: Svømmer
Vær med på et historisk eventyr på Korfu - vi svømmer i krystallklart vann over til Albania! Les mer her