Korfu by – kulturmiks, historie og romantikk

Apollo Service

På reisemål med Apollo Service finnes Apollos skandinavisktalende reiseledere på plass. Vi tilbyr også service døgnet rundt via telefon, sms, app og e-post, hvor du får praktisk informasjon, tips om utflukter, leiebil og mye mer. Les mer under respektive reisemål i hvilken periode Apollo Service tilbys.  

Til Korfu by reiser du hvis du vil ha en variert ferieopplevelse med romantisk stemning og mange inntrykk. Her venter kulturhistorie, shopping, restauranter og sjarmerende smug. Du vil helt sikkert trives!Fakta om Korfu by

Transport t/r hotell

Fra Korfu flyplass til Korfu by tar det cirka 5-10 minutter med buss eller taxi.

Strender

I Korfu by heter stranda Mon Repo og er en stein-/sandstrand med solsenger, spisemuligheter og toaletter.

Mer fakta

Været

jan 11°c
feb 11°c
mar 13°c
apr 16°c
mai 21°c
jun 25°c
jul 28°c
aug 28°c
sep 25°c
okt 20°c
nov 16°c
des 12°c
8,5 av 10 Korfu by
Våre gjesters vurdering, Basert på 12 vurderinger

Alle feriesteder Korfu

Dassia, Gouvia & Kontokali

Dassia, Gouvia og Kontokali er populære steder på Korfu – her får du en ferie med store muligheter for avveksling. Det er kort vei både til strand og shopping, fornøyelser og fine utfluktsmål.

Benitses

Benitses er ett av Hellas' eldste turiststeder og er en idyllisk liten by med gamle tradisjoner. Byens uasfalterte gater fører tankene til en liten fjellandsby, men Benitses ligger faktisk rett ved det vakre Joniske hav. Strandpromenaden har de klassiske restaurantene, kaféene og småbutikkene ,og det er hit de fleste finner veien for kveldens måltid, drink eller bare for å gå en tur å se på livet.

Sidari

Feriebyen Sidari på Korfus nordlige kyst er det perfekte reisemålet for deg som vil ha deilige dager på stranda med morsomme aktiviteter og koselige tavernakvelder. I Sidari er det noe for alle og passer like godt barnefamilien som paret og vennegjengen.

Pelekas & Kontogialos

Pelekas & Kontogialos er det perfekte reisemålet for deg som ønsker en avkoblende ferie i sjarmerende omgivelser med litt mindre turister. I tillegg til de vakre strendene med krystallklart vann og frodig natur er Pelekas & Kontogialos det perfekte utgangspunktet for deg som vil se mer av alt det Korfu har å by på.

Dassia & Ipsos

Dassia & Ipsos er to populære feriebyer på Korfus østkyst. Her kan du nyte av en ferie fylt med både sol, bad, shopping og morsomme aktiviteter.

Kavos

Vakkert beliggende på Korfus sørøstre del ligger den lille men livlige og populære byen Kavos. Her venter fine strender, krystallklart vann og et pulserende uteliv.

Barbati

Barbati er en rolig liten by med herlig atmosfære, beliggende på den nordre delen av Korfu. Her står flotte pinjetrær langs stranda og vannet er krystallklart. Strand, som nesten er to kilometer lang, er barnevennlig og langgrunn. Langs stranda og i byens hovedgate ligger det flere sjarmerende familieeide tavernaer med god gresk mat.

Agios Ioannis Peristeron

I Agios Ioannis Peristeron venter krystallklart, Hellasblått hav, med en strand som bærer miljømerket Blått Flagg for det rene og klare vannet. Her nyter du livet og en deilig ferie i vakre omgivelser i en idyllisk, gresk landsby der du kan vente deg hyggelige møter lokalbefolkningen.

Moraitika

Reis til den lille og hyggelige fiskerbyen, Moraitika, som ligger sørøst på Korfu. En liten elv skiller Moraitika og Messonghi. Byene har lange tradisjoner, men domineres nå i første rekke av det moderne ferielivet. Her finnes både restauranter, shopping, vannsport og fornøyelsesliv.

Agios Georgios

Kom deg bort fra hverdagen med våre barnevennlige reiser til Agios Georgios. Her finner du en av Korfus fineste strender og stedet er perfekt for avkobling. Vil du bo på et hotell med flott beliggenhet og lokal touch er Likithos Village et meget godt valg.