Oceanis Beach Corfu

apollo mondo selected

  • * Beste beliggenhet i Sidari
  • * Nybygd hotell

Sommeren 2024 kan vi ønske deg velkommen til vårt nye Apollo Mondo Selected-hotell Oceanis Beach Corfu. Hotellet, som vil stå klart til sommeren, ligger fint til ved Canal D'amour-stranda og har et herlig bassengområde med havutsikt. Hotellet er stilrent og vel forankret i sin greske arv.

SUPERSALG!

Reis til Hellas og spar opptil 45 %. på sommerferien. Bestill i dag!


Rom/leiligheter

Deluxerom for 2-3 personer. Deluxerom plus for 2-3 personer. Superiorrom med delt basseng for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Å kunne ligge i et slags solkabinett. Senga med lange lette dyner. Rommet vårt.
Se alle vurderinger

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Oceanis Beach Corfu er det siste tilskuddet i vår Apollo Mondo Selected-familie. Denne samlingen av nøye utvalgte hotell har en avslappet atmosfære og retter seg først og fremst mot et voksent publikum. Hotellet ligger fint til i gangavstand til restauranter og kaféer, Mondo Café med baristakaffe og deilig juice, gruppetrening flere ganger i uka og direktetransport mellom hotellet og flyplassen.

Basseng og hav
Romslig bassengområde med et basseng som snor seg ned mot havet. Solsenger, parasoller og bassenghåndklær er inkludert. Det er en poolbar når du trenger en stund i skyggen for å stille tørsten eller en matbit til lunsj.

Mat og drikke
Hotellet disker opp med en fristende frokostbuffé av god kvalitet hver morgen. Regn med å finne både lokale innslag og internasjonale favoritter blant rettene. Til middag velger du ditt måltid fra en à la carte-meny med sunne, lokale og internasjonale retter.

Til Mondo Café kommer du når du ønsker en kopp ekstra god kaffe, ferskpresset juice eller et herlig bakverk. Her kan du slå deg ned for en stund og koble helt av.

Trening og aktiviteter
På alle Apollo Mondo Selected-hotell er det et velutstyrt treningsrom. Flere ganger i uka tilbys også gruppetrening på hotellet, ferien kan bli en utmerket mulighet for å komme i gang med litt aktivitet, eller sørge for å holde formen til du kommer hjem igjen.

Førsteklasses beliggenhet
Hotellet grenser til havet og stranda. Fra deler av hotellområdet og fra balkongene til deluxesuitene kan du virkelig nyte utsikten. Til havna i Sidari er det cirka 1 kilometer. Langs veien inn til Sidari er det butikker, restauranter, kaféer og barer.

Øvrig om hotellet
Wifi inkludert på hele hotellet.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokostbuffé og middag).

Sesongvariasjoner

Oceanis Beach er et Apollo Mondo Selected-hotell i perioden 11. mai-27. september 2024. Utenom denne perioden tilbys ikke konseptaktiviteter som morgenyoga med skandinavisktalende instruktører.

Apollo Mondo Selected
  • Mange fornøyde gjester
  • Mondo Café
  • Treningsrom og wifi inkludert

Alle hotell – Sidari

Angelina

Leilighetshotellet Angelina ligger i området Canal D´Amour i Sidari på nordre Korfu. På hotellet er det et hyggelig bassengområde og du kan spise både lunsj og middag i hotellets restaurant. Tar du en tur mot sentrum finner du både restauranter og barer, og du kan utforske det lokale fornøyelseslivet.