Reisetips Korfu

Reisetips for Korfu

Vil du ha vakker natur, helt spesielle steder og herlige strender er Korfu øya for deg. Sjekk våre tips om hvor du finner den beste maten og stedene du bør se mens du er på Korfu.

Bestill din Korfu-reise »

Opplevelser i naturen

Liker du å være ute i naturen har Korfu mye å tilby. Her er det mange turstier og vakre utsiktspunkt å besøke – og har du lyst til å prøve noe nytt er dykking i det fantastiske vannet et alternative, eller hvorfor ikke utforske øya fra hesteryggen.

Våre tips for naturopplevelser

Sport i ferien

På Korfu er det golfbaner, fotball og bowling. Men for å få med deg en mer genuin sportsopplevelse à la Korfu, hvorfor ikke se en cricketmatch?

Se våre tips

Shopping på Korfu

På Korfu er det mange muligheter for å gjøre et kupp. Kjøp med deg typiske suvenirer som keramikk og olje, eller sjekk ut klesbutikkene, som det er mange av på Korfu.

Våre shoppingtips

Gamle og nye severdigheter

Fra 1400-talls fort til nybygde havner der luksusyachtene ligger tett – på Korfu finner du en god blanding av gammelt og nytt. Trenger du inspirasjon før neste utflukt? Sjekk våre tips.

Våre tips for severdigheter

Postkort vakre Korfu

På denne paradisøya er det ikke bare vakre strender – men også flotte utsiktsposter for flotte blinkskudd. Sjekk ut våre tips på de bildeskjønne utsiktspostene vi har funnet og du kommer sikkert til å ta noen av dine fineste feriebilder.

Våre tips for vakre feriebilder

Sjarmerende steder og byer

På Korfu er det små steder og byer med smågrender og kort mellom hyggelige kaféer og restauranter. Men hva er vel bedre enn å helt enkelt sitte på en kafé å observere dagliglivet, stedets arkitektur og nyte atmosfæren? Ta del av våre beste tips her.

Våre tips til steder og byer

Korfus spesialiteter

Maten på Korfu er veldig påvirket av det italienske kjøkkenet. Ta del av tipsene våre og opplev noen av øyas herlige matretter, som ofte består av fisk eller kjøtt og som gjerne serveres med lokale aperitiffer. 

Les våre beste mattips

Korfus beste smaksopplevelser

Lei av å handle og kutte, steke og servere? Kom i feriemodus ved å gå på restaurant og unn deg smaksrik opplevelse du sent vil glemme.

Sjekk våre restauranttips

Noe godt i glasset

På tide å senke skuldrene! På Korfu er det mange steder hvor du kan nyte en avkjølende drink, ta en god kaffepause eller unne deg noe styrkende.

Våre tips til barer og kafeer

Korfus fineste strender

På Korfu finnes det strender både for den som ønsker total avkobling og den som vil ha litt mer fart og aktivitet mens solen varmer. Spesielt vakre er Korfus steinstrender som gir vannet en helt spesiell nyanse.

Finn vestre Korfus beste strender