Reisetips Korfu

Reisetips til Korfu

Vil du ha vakker natur, helt spesielle steder og herlige strender er Korfu øya for deg. Sjekk våre tips om hvor du finner den beste maten og stedene du bør se mens du er på Korfu.

Bestill reise til Korfu >>

Les flere reisetips til Hellas

Opplevelser i naturen

Korfu har mange turstier og vakre utsiktspunkt å besøke – og har du lyst til å prøve dykking er vannet her fantastisk, eller hvorfor ikke utforske øya fra hesteryggen.

Våre tips for naturopplevelser

Sport i ferien

På Korfu er det golfbaner, fotball og bowling. Men for å få med deg en mer genuin sportsopplevelse à la Korfu, hvorfor ikke se en cricketmatch?

Se våre tips

Shopping på Korfu

På Korfu er det mange muligheter for å gjøre et kupp. Kjøp med deg typiske suvenirer som keramikk og olje, eller sjekk ut klesbutikkene, som det er mange av på Korfu.

Våre shoppingtips

Gamle og nye severdigheter

Fra 1400-talls fort til nybygde havner der luksusyachtene ligger tett – på Korfu finner du en god blanding av gammelt og nytt. Trenger du inspirasjon før neste utflukt? Sjekk våre tips.

Våre tips for severdigheter

Sjarmerende steder og byer

Korfu har mange små steder og byer der det er kort mellom hyggelige kaféer og restauranter. Sitt ned på en kafé å se på dagliglivet, stedets arkitektur og nyte atmosfæren.

Våre tips til steder og byer

Korfus spesialiteter

Maten på Korfu er påvirket av det italienske kjøkkenet. Ta del av tipsene våre og opplev noen av øyas herlige matretter, som ofte består av fisk eller kjøtt. 

Les våre beste mattips

Korfus fineste strender

På Korfu finnes det strender både for den som ønsker total avkobling og den som vil ha litt mer fart og aktivitet mens solen varmer. Spesielt vakre er Korfus steinstrender.

Finn vestre Korfus beste strender

Postkort vakre Korfu

På denne paradisøya er det ikke bare vakre strender – men også flotte utsiktsposter for flotte blinkskudd. Sjekk ut våre tips på de bildeskjønne utsiktspostene! 

Våre tips for vakre feriebilder

Korfus beste smaksopplevelser

Lei av å handle og kutte, steke og servere? Kom i feriemodus ved å gå på restaurant og unn deg smaksrik opplevelse du sent vil glemme. Korfu har en rekke utmerkede restauranter.

Sjekk våre restauranttips

Noe godt i glasset

På tide å senke skuldrene! På Korfu er det mange steder hvor du kan nyte en avkjølende drink, ta en god kaffepause eller unne deg noe styrkende.

Våre tips til barer og kafeer

Tips & inspirasjon

Se alle våre reisetips til Hellas, Les mer og bestill ferien din til Hellas eller meld deg på og motta vårt nyhetsbrev.

Alle reisetips til Hellas

Her har vi samlet noen tips for Hellas-ferien. Her skulle det være noe for de fleste – om du allerede er Hellas-frelst eller legger ferien hit for første gang.

Se alle reisetips til Hellas

Hellas

Les mer og bestill ferien din til Hellas

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her