MarBella, Mar-Bella Collection

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

På elegante MarBella, Mar-Bella Collection ferierer hele familien med stil. Her kan de voksne kjøle seg ned i evighetsbassenget med utsikt over Det joniske hav, mens barna plasker og leker i vannskliene i barnebassenget. All Inclusive er inkludert for en ekstra komfortabel ferie med flere restauranter og barer å velge mellom. For den aktive tilbys blant annet treningsrom, yoga og tennis.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Familierom for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Familierom superior for 2-4 personer. Superiorrom for 2-3 personer. Juniorsuite for 2-3 personer. Juniorsuite deluxe for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Kampanjerom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

God service, god mat, flotte uteområder og mye opplegg for store og små.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 200 m
Til sentrum: 300 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

MarBella, Mar-Bella Collection er et elegant hotell med åpne flater. Hovedbasseng, infinitypool med saltvann og jacuzzi samt barnebasseng og lite badeland med vannsklier. Langgrunn strand som er blitt belønnet med miljømerket Blått Flagg for det rene, klare vannet. Solsenger og parasoller både ved bassenget og på stranda. Hotellet har også en kunstig strand med soldekk som nås via heis.

Bufférestauranten La Terrazza tilbyr gresk og internasjonal mat samt har temakvelder to ganger i uka. Restauranten Comodo Italian serverer italiensk fra á la carte-meny (bordreservasjon). Restauranten Platea Greek Restaurant ligger ved bassenget og har tradisjonelle, greske retter på menyen (bordreservasjon). Splash American Diner ligger ved barnebassenget og serverer amerikansk mat (bordreservasjon). Lunsjrestauranten Dolphin Beach Restaurant serverer enkle retter. Takbaren Eleonas har en herlig utsikt g serverer cocktails til levende musikk. Poolbaren Cascade fister med eksotiske cocktails og iskrem. Lobbybaren Belvedere ligger med fantastisk panoramautsikt over havet. Den elegante restauranten La Bussola serverer middag bestående av fiske- og skalldyrsretter og ligger ved stranda.

Treningsrom, yoga, tennis (avgift for belysning om kvelden), minifotball, dart, aerobics, vannaerobics, pilates, bordtennis og vannsklier. Luksuriøst spa med badstue. Skjønnhetspleie og massasje mot avgift. Sportsaktiviteter som vannsport, trekking, hiking, løpeklubb, biljard, kajakk og boule mot avgift. Barne- og ungdomsklubb i hotellets regi for barn i mellom 4 måneder og 3 år, 4 år til 12 år samt 12 år til 17 år med engelsktalende personale. Noen av aktivitetene i barneklubbene er mot avgift. Kveldsunderholdning med livemusikk, show og tradisjonell gresk dans.

Wifi inkludert på hele hotellet. Det er omtrent 300 meter til sentrum av Agios Ioannis Peristeron og til Moraitika er det 3 kilometer, der er det supermarked, butikker og tavernaer. Inn til Korfu by er det cirka 16 kilometer.

Måltider

Inkludert:

 • All Inclusive.

All Inclusive

Frokost

 • Frokostbuffé i restauranten La Terrazza kl. 7.00-11.00.
 • À la carte-frokost og frokostbuffé i restauranten Comodo kl. 8.00-10.30.
 • À la carte-frokost og À la carte-brunsj i restauranten Comodo kl. 10.30-12.30. À la carte-frokost og frokostbuffé i restauranten Platea Greek kl. 8.00-10.30. Frokostbuffé i restauranten Kum Kuat Pan Asian kl. 7.00-10.30.

Lunsj

 • Lunsjbuffé i restauranten La Terrazza kl. 12.30-16.30.
 • À la carte-lunsj i restauranten Comodo kl. 12.30-16.00.
 • À la carte-lunsj I restauranten Deck Bar & Grill kl. 12.30-16.00.
 • Lunsjkurv kan bestilles, senest dagen før kl. 18.00.

Middag

 • Middagsbuffé i restauranten La Terrazza kl. 18.00-23.00.
 • Fire à la carte-middager per uke (man må bo minst 7 netter på hotellet) i valgfri restaurant, Comodo Italian, Platea Greek, Kum Quat Pan Asian, Celeste French og Deck Bar & Grill kl. 19.00-22.00. Bordreservasjon kreves. Bor du her i 14 netter får du spise åtte à la carte-middager i valgfri restaurant.

Iskrem, snacks og barer

 • Iskrem ved bassenget, strandbaren og i Anemelia Aqua Park kl. 10.00-18.00.
 • Snacks i Pool Bar Canteen kl. 12.00-18.00.
 • Snacks i Aqua Park Canteen kl. 12.00-18.00.
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin samt lokale drinker i noen av hotellets barer kl. 10.00-1.00.
 • Minibaren på rommet er fylt ved ankomst med to øl, fire brus, en flaske vin, en flaske vann, to små flasker med Ouzo samt nøtter og chips. Påfyll mot avgift.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra kl. 11.00 til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hotell – Agios Ioannis Peristeron

Nido, Mar-Bella Collection

Aldersgrense på hotellet: 16 år Nido, Mar-Bella Collection er et lekkert hotell som ligger i frodige omgivelser. Nyt sol og bad i det stilige bassengområdet eller ved stranda med gratis solsenger og parasoller. I restauranten spiser du godt og hotellet har et eget treningsrom. For litt ekstra luksus kan du bestille juniorsuite med eget basseng.