MarBella, Mar-Bella Collection

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

På elegante MarBella, Mar-Bella Collection ferierer hele familien med stil. Her kan de voksne kjøle seg ned i evighetsbassenget med utsikt over Det joniske hav, mens barna plasker og leker i vannskliene i barnebassenget. All Inclusive er inkludert for en ekstra komfortabel ferie med flere restauranter og barer å velge mellom. For den aktive tilbys blant annet treningsrom, yoga og tennis.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Kredittsjekk utføres av Klarna.
Se Klarnas vilkår »

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Familierom for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Familierom superior for 2-4 personer. Superiorrom for 2-3 personer. Juniorsuite for 2-3 personer. Juniorsuite deluxe for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Kampanjerom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Strandområdet, og pent beplantet utendørs
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 200 m
Til sentrum: 300 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Herlige basseng, vannsklier og langgrunn strand
MarBella, Mar-Bella Collection er et elegant hotell med åpne flater. Hovedbasseng, evighetsbasseng med saltvann og jacuzzi samt barnebasseng. Et basseng med vannsklier. Langgrunn strand som er blitt belønnet med miljømerket Blått Flagg for det rene, klare vannet. Solsenger og parasoller både ved bassenget og på stranda. Hotellet har også en kunstig strand med soldekk som nås via heis.

Velsmakende mat og kulinarisk sommerprogram
Hotellet vil sommeren 2024 ha oppdatert sitt restauranttilbud og tilbyr flere restauranter og barer. Frokost serveres i restaurantene La Terrazza, Kum Kuat Pan Asian og Kuzina. Brunsj kan du spise i restauranten Kuzina og lunsj i La Terrazza, Kuzina og i Deck Bar & Grill. På dagtid du også spise i Anemelia Aqua Park Bar, Pool Canteen og Beach Canteen for så til middag velge blant fem restauranter, hvorav en bufférestaurant og fire à la carte-restauranter. Veganske og glutenfrie alternativ finnes. Bordreservasjon kreves i à la carte-restaurantene. På hotellet er det seks barer.

Takbaren Eleonas har en herlig utsikt over olivenlundene og serverer cocktails til tonene av levende musikk. Poolbaren Cascade byr på eksotiske cocktails og iskrem. Lobbybaren Belvedere har en fantastisk panoramautsikt over havet. Kveldsunderholdning med livemusikk, show og tradisjonell gresk dans.

For fjerde år på rad arrangeres Mar-Bella-kjedens unike kulinariske sommerprogram (utvalgte uker), der kjente greske kokker frister med gastronomiske pop up-opplevelser for gjestene. Temaet i år er «the culture of sharing» og gjenspeiler den greske matkulturens sjel og en hyllest til tradisjonen med å dele gode matopplevelser med venner og familie.

Helse og velvære
Treningsrom, yoga, tennis (avgift for belysning om kvelden), dart, aerobics, vannaerobics, pilates, bordtennis og vannsklier. Luksuriøst spa med badstue. Skjønnhetspleie og massasje mot avgift. Sportsaktiviteter som vannsport, trekking, hiking, og kajakk.

For barna
Barne- og ungdomsklubb i hotellets regi for barn mellom 4 måneder og 3 år, 4 år til 12 år samt 12 år til 17 år med engelsktalende personale.

Øvrig
Wifi inkludert på hele hotellet. Det er omtrent 300 meter til sentrum av Agios Ioannis Peristeron og til Moraitika er det 3 kilometer, der er det supermarked, butikker og tavernaer. Inn til Korfu by er det cirka 16 kilometer.

Måltider

Inkludert:

 • All Inclusive.

All Inclusive

Frokost

 • Frokostbuffé i restauranten La Terrazza kl. 7.00-11.00.
 • Frokostbuffé i restauranten Kum Kuat kl. 8.00-10.30.
 • À la carte-frokost og frokostbuffé i restauranten Kuzina kl. 8.00-10.30.

Brunsj

 • Brunsj i restauranten Kuzina kl. 10.30-12.30.

Lunsj

 • Lunsjbuffé i restauranten La Terrazza kl. 13.00-15.30.
 • À la carte-lunsj i restauranten Kuzina kl. 12.30-18.00.
 • À la carte-lunsj I restauranten Deck Bar & Grill kl. 12.30-16.00.
 • Frokost- og lunsjkurv kan bestilles, senest dagen før kl. 18.00.

Middag

 • Middagsbuffé i restauranten La Terrazza kl. 18.00-21.30.
 • Fire à la carte-middager per uke (man må bo minst 7 netter på hotellet) i valgfri restaurant Kuzina, Kum Quat, Celeste og Deck Bar & Grill kl. 19.00-22.00. Bordreservasjon kreves. Bor du her i 14 netter får du spise åtte à la carte-middager i valgfri restaurant.

Iskrem, snacks og barer

 • Iskrem ved bassenget, strandbaren og i Anemelia Aqua Park kl. 10.00-18.00.
 • Snacks i Pool Bar Canteen kl. 12.00-18.00.
 • Snacks i Aqua Park Canteen kl. 12.00-18.00.
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin samt lokale drinker i noen av hotellets barer kl. 10.00-1.00.
 • Minibaren på rommet er fylt ved ankomst med to øl, fire brus, en flaske vin, en flaske vann, to små flasker med Ouzo samt nøtter og chips. Påfyll mot avgift.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra kl. 11.00 til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hotell – Agios Ioannis Peristeron

Nido, Mar-Bella Collection

Aldersgrense på hotellet: 16 år Nido, Mar-Bella Collection er et lekkert hotell som ligger i frodige omgivelser. Nyt sol og bad i det stilige bassengområdet eller ved stranda med gratis solsenger og parasoller. I restauranten spiser du godt og hotellet har et eget treningsrom. For litt ekstra luksus kan du bestille juniorsuite med eget basseng.