Saranda – spennende og prisgunstig

Saranda

  • • Krystallklart vann
  • • Her rekker pengene langt

Apollo service

Her jobber Apollos dyktige reiseledere, som alltid er tilgjengelige for å gi deg informasjon, tips, og evt. hjelp ved behov. Du møter reiselederne på flyplassen og de kan nås døgnet rundt på servicetelefonen. Du kan også besøke de på kontoret.

Bli med oss til Saranda – Albanias fine kystby som ligger vis à vis Korfu. Vannet er krystallklart, og stranden kranses av rimelige restauranter og kaféer. Det er heller ikke langt til vakre naturopplevelser og spennende arkeologiske utgravninger.

Viktig informasjon vedrørende passopplysninger for reisende til Saranda.Fakta om Saranda

Valuta

ALL= Albanske Lek

  • Det er minibanker i Saranda der du kan bruke VISA og Mastercard. Du kan betale med euro men får vekslepenger i LEK, vi anbefaler derfor at du betaler i LEK.
  • I restaurantene i Saranda kan du ikke betale med kort.
  • Det er flere vekslingskontor i Saranda.

Mat og drikke

Lunsj koster 30-40 kroner; vann et par kroner og en øl ca. ti kroner. En flaske vin koster fra ca. 40 kroner og oppover.

Transport t/r hotell

Strender

Den smale, hvite grusstranden ligger midt i Saranda. Vannet er krystallklart; solstoler og parasoller kan leies. Til sandstranden i Ksamil tar det ca. 20 minutter å kjøre.

Mer fakta

Været

jan 9°c
feb 10°c
mar 12°c
apr 16°c
mai 20°c
jun 25°c
jul 27°c
aug 28°c
sep 24°c
okt 20°c
nov 14°c
des 10°c
8,5 av 10 Saranda
Våre gjesters vurdering, Basert på 1001 vurderinger

Alle reisemål Albania

Durres Riviera

Durres Riviera i Albania er en lang sandstrand som strekker seg fra byen Durres og nesten én mil sørover. Her skinner sola over de frodige fjellene og den vakre stranden i ferieparadiset med god mat og rimelige priser. Oppdag Durres Riviera og de fascinerende omgivelsene!

Dhermi

Sjarmerende Dhermi lokker stadig flere besøkende med sin herlige, hvite strand og klare vann. Her bor du i en by med lokalt preg som ligger mellom kysten og fjellet. Dhermi er også et trendy sommersted for den albanske eliten og byr på heftig natteliv og mange utesteder.