Saranda – spennende og prisgunstig

Saranda

  • • Krystallklart vann
  • • Her rekker pengene langt

Apollo Service

På reisemål med Apollo Service finnes Apollos skandinavisktalende reiseledere på plass. Vi tilbyr også service døgnet rundt via telefon, sms, app og e-post, hvor du får praktisk informasjon, tips om utflukter, leiebil og mye mer. Les mer under respektive reisemål i hvilken periode Apollo Service tilbys.  

Bli med oss til Saranda – Albanias fine kystby som ligger vis à vis Korfu. Vannet er krystallklart, og langs strand ligger restauranter og kaféer. Det er heller ikke langt til vakre naturopplevelser og spennende arkeologiske utgravninger.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »

Viktig informasjon vedrørende passopplysninger for reisende til Saranda.Fakta om Saranda

Valuta

ALL= Albanske Lek

  • Det er minibanker i Saranda der du kan bruke VISA og Mastercard. Du kan betale med euro men får vekslepenger i LEK, vi anbefaler derfor at du betaler i LEK.
  • I restaurantene i Saranda kan du ikke betale med kort.
  • Det er flere vekslingskontor i Saranda.

Transport t/r hotell

Strender

Den smale, hvite grusstranda ligger midt i Saranda. Vannet er krystallklart; solsenger og parasoller kan leies. Til sandstranda i Ksamil tar det cirka 20 minutter å kjøre.

Mer fakta

Været

jan 12°c
feb 12°c
mar 14°c
apr 17°c
mai 22°c
jun 26°c
jul 29°c
aug 29°c
sep 25°c
okt 22°c
nov 17°c
des 13°c
7,9 av 10 Saranda
Våre gjesters vurdering, Basert på 1476 vurderinger

Alle reisemål Albania

Durres Riviera

Durres Riviera i Albania er en lang sandstrand som strekker seg fra byen Durres og nesten én mil sørover. Her skinner sola over de frodige fjellene og den vakre stranden i ferieparadiset med god mat og rimelige priser. Oppdag Durres Riviera og de fascinerende omgivelsene!