reisemål

Kom deg bort fra hverdagen med våre barnevennlige reiser til Agios Georgios. Her finner du en av Korfus fineste strender og stedet er perfekt for avkobling. Vil du bo på et hotell med flott beliggenhet og lokal touch er Likithos Village et meget godt valg.

Mer om Agios Georgios 2 hotell fra 3 752 NOK

Dassia, Gouvia og Kontokali er populære steder på Korfu – her får du en ferie med store muligheter for avveksling. Det er kort vei både til strand og shopping, fornøyelser og fine utfluktsmål.

Mer om Dassia, Gouvia & Kontokali 2 hotell fra 12 033 NOK

Reis til den lille og hyggelige fiskerbyen, Moraitika, som ligger sørøst på Korfu. En liten elv skiller Moraitika og Messonghi. Byene har lange tradisjoner, men domineres nå i første rekke av det moderne ferielivet. Her finnes både restauranter, shopping, vannsport og fornøyelsesliv.

Mer om Moraitika 5 hotell fra 2 898 NOK

Til Korfu by reiser du hvis du vil ha en variert ferieopplevelse med romantisk stemning og mange inntrykk. Her venter kulturhistorie, shopping, restauranter og sjarmerende smug. Du vil helt sikkert trives!

Mer om Korfu by 2 hotell fra 8 398 NOK

I Agios Ioannis Peristeron venter krystallklart, Hellasblått hav, med en strand som bærer miljømerket Blått Flagg for det rene og klare vannet. Her nyter du livet og en deilig ferie i vakre omgivelser i en idyllisk, gresk landsby der du kan vente deg hyggelige møter lokalbefolkningen.

Mer om Agios Ioannis Peristeron 2 hotell fra 13 736 NOK

Barbati er en rolig liten by med herlig atmosfære, beliggende på den nordre delen av Korfu. Her står flotte pinjetrær langs stranda og vannet er krystallklart. Strand, som nesten er to kilometer lang, er barnevennlig og langgrunn. Langs stranda og i byens hovedgate ligger det flere sjarmerende famil...

Mer om Barbati 1 hotell fra 5 978 NOK

Benitses er ett av Hellas' eldste turiststeder og er en idyllisk liten by med gamle tradisjoner. Byens uasfalterte gater fører tankene til en liten fjellandsby, men Benitses ligger faktisk rett ved det vakre Joniske hav. Strandpromenaden har de klassiske restaurantene, kaféene og småbutikkene ,og de...

Mer om Benitses 1 hotell fra 15 652 NOK

Dassia & Ipsos er to populære feriebyer på Korfus østkyst. Her kan du nyte av en ferie fylt med både sol, bad, shopping og morsomme aktiviteter.

Mer om Dassia & Ipsos 5 hotell fra 3 634 NOK

Vakkert beliggende på Korfus sørøstre del ligger den lille men livlige og populære byen Kavos. Her venter fine strender, krystallklart vann og et pulserende uteliv.

Mer om Kavos 2 hotell fra 5 337 NOK

Pelekas & Kontogialos er det perfekte reisemålet for deg som ønsker en avkoblende ferie i sjarmerende omgivelser med litt mindre turister. I tillegg til de vakre strendene med krystallklart vann og frodig natur er Pelekas & Kontogialos det perfekte utgangspunktet for deg som vil se mer av al...

Mer om Pelekas & Kontogialos 1 hotell fra 12 607 NOK

Feriebyen Sidari på Korfus nordlige kyst er det perfekte reisemålet for deg som vil ha deilige dager på stranda med morsomme aktiviteter og koselige tavernakvelder. I Sidari er det noe for alle og passer like godt barnefamilien som paret og vennegjengen.

Mer om Sidari