Dubai – shopping, strand og ski

Dubai

  • • Nonstop fra Oslo med prisbelønte Emirates
  • • Shopping i Dubai Mall og gullsouk'en
  • • Kombinér storby og strandliv

Apollo service

Her jobber Apollos dyktige reiseledere, som alltid er tilgjengelige for å gi deg informasjon, tips, og evt. hjelp ved behov. Du møter reiselederne på flyplassen og de kan nås døgnet rundt på servicetelefonen. Du kan også besøke de på kontoret.

Velkommen til Dubai – Midtøstens svar på Miami som oppfyller de fleste feriedrømmer! Du kan spille golf om morgenen, bade i lunkent sjøvann på dagen og avslutte med litt skigåing før middag. En reise til Dubai passer for alle – for barnefamilien og vennegjengen, for den som reiser alene og for par, for luksusdyr og for den med en slunknere lommebok.

Emirates logoFly hit med Emirates – god mat og drikke samt 30 kg bagasje inkludert.

Ta en titt på vårt flotte Mondo-hotell i Ras Al Khaimah – bor du her kan du kombinere en avslappende strandferie med dagsturer til Dubai.

Fakta om Dubai

Lokal tid

Norsk tid +3 timer vintertid, norsk tid +2 timer sommertid.

Valuta

AED = Emiratarabisk dirham

Mat og drikke

Pris for en middag er ca. 200 kr pr. person. Alkohol kan ikke kjøpes i vanlige butikker og serveres kun i hotellenes barer og restauranter. En flaske øl på restaurant koster ca. 80 kr og en flaske vin ca. 500 kr.

Transport t/r hotell

  • Fra Dubai Airport til hotellene tar det ca. 30-60 minutter. Det er meget strenge regler parkering av busser, minibusser og biler på Dubais flyplass. På grunn av dette kan ventetiden inne på flyplassen bli ca. 30-60 min. Dette fordi bussene ikke får komme inn til terminalen før alle gjestene har forlatt bagasjeområdet.
  • Trafikken på flyplassen påvirker også ventetiden. Nyttårshelgen (31.12 til 1.1) kan transporten ta opptil 1 time mer enn vanlig pga. ulike arrangement. Transporten er vanligvis uten Apollos personale.

Strender

Dubai har fantastiske strender med krystallklart vann og god plass. Vanlig badetøy brukes; det er forbudt å bade toppløs. Samtlige bassenger har temperaturkontroll, noe som gjør at de alltid er herlig avkjølende.

Mer fakta

Været

jan 23°c
feb 24°c
mar 26°c
apr 31°c
mai 35°c
jun 37°c
jul 39°c
aug 39°c
sep 37°c
okt 33°c
nov 29°c
des 25°c
8,6 av 10 Dubai
Våre gjesters vurdering, Basert på 772 vurderinger

Bestill kun fly eller hotell i Dubai:

Bestill kun fly Bestill kun hotell