reisemål

Jumeirah Beach og Dubai Marina er feriebyen for sol og bad i Dubai. Hele området er lekkert, med alt fra en herlig strand og fine hoteller til elegante restauranter og utmerket shopping langs strandpromenaden The Walk.

Mer om Jumeirah Beach/Dubai Marina 6 hotell fra 10 464 NOK

Palm Jumeirah – den kunstige øya som er formet som en palme – levner ingen uberørt. Her ute ligger mange flotte hoteller, med Atlantis The Palm og The Royal som hovedattraksjon. Vil du ha en uforglemmelig opplevelse, så må du ta en tur ut på Palm Jumeirah.

Mer om Dubai Palm Jumeirah 4 hotell fra 9 557 NOK

Al Barsha og Barsha Heights ligger mellom Dubai Marina og Dubai Downtown. Med den sentrale beliggenheten og god offentlig kommunikasjon, er hotellene i Al Barsha og Barsha Heights et utmerket utgangspunkt for deg som vil se deg litt omkring i Dubai og oppleve så mye som mulig i ferien. Dette er et o...

Mer om Dubai Al Barsha & Barsha Heights 2 hotell fra 9 031 NOK

Bur Dubai er en litt eldre og roligere bydel, med flere historiske bygninger og muséer. Det er ikke langt til spisesteder og shopping i Deira, enten du vil handle i moderne forretninger eller i en av de mange spennende soukene.

Mer om Bur Dubai & Deira 11 hotell fra 7 615 NOK

I bydelen Jebel Ali ligger alt til rette for rolige feriedager med fokus på avkobling og strandliv. På den fine Jebel Ali-stranda venter vannsport og annen feriemoro.

Mer om Dubai Jebel Ali 3 hotell fra 10 401 NOK

Reis til Dubai Parks and Resorts, et fantastisk reisemål for hele familien som vil oppleve spenning og eventyr i Dubai. Her venter flere temaparker, restauranter og shoppingmuligheter - det meste som trengs for en fartsfylt og minneverdig ferie!

Mer om Dubai Parks and Resorts 1 hotell