Reisemål – Dubai

feriesteder sortert etter

I bydelen Downtown ligger det meste man forbinder med Dubai: shopping og attraksjoner i absolutt verdensklasse – fra glitrende skyskrapere til det gigantiske shoppingområdet Dubai Mall og verdens høyeste bygning, Burj Khalifa.

Mer om Dubai Downtown 3 hoteller

Jumeirah Beach og Dubai Marina er feriebyen for sol og bad i Dubai. Hele området er lekkert, med alt fra en herlig strand og fine hoteller til elegante restauranter og utmerket shopping langs strandpromenaden The Walk.

Mer om Jumeirah Beach/Dubai Marina 8 hoteller

Palm Jumeirah – den kunstige øya som er formet som en palme – levner ingen uberørt. Her ute ligger mange flotte hoteller, med Atlantis the Palm som hovedattraksjon. Vil du ha en uforglemmelig opplevelse, så må du ta en tur ut på Palm Jumeirah.

Mer om Dubai Palm Jumeirah 5 hoteller

Al Barsha og Barsha Heights ligger mellom Dubai Marina og Dubai Downtown. Med den sentrale beliggenheten og god offentlig kommunikasjon, er hotellene i Al Barsha og Barsha Heights et utmerket utgangspunkt for deg som vil se deg litt omkring i Dubai og oppleve så mye som mulig i ferien. Dette er et o...

Mer om Dubai Al Barsha & Barsha Heights 3 hoteller

Bur Dubai er en litt eldre og roligere bydel, med flere historiske bygninger og muséer. Det er ikke langt til spisesteder og shopping i Deira, enten du vil handle i moderne forretninger eller i en av de mange spennende souk'ene.

Mer om Bur Dubai & Deira 4 hoteller

I bydelen Jebel Ali ligger alt til rette for rolige feriedager med fokus på avkobling og strandliv. På den fine Jebel Ali-stranden venter vannsport og annen feriemoro.

Mer om Dubai Jebel Ali 2 hoteller