reisemål

I bydelen Downtown ligger det meste man forbinder med Dubai: shopping og attraksjoner i absolutt verdensklasse – fra glitrende skyskrapere til det gigantiske shoppingområdet Dubai Mall og verdens høyeste bygning, Burj Khalifa.

Mer om Dubai Downtown 1 hoteller fra 9 518 NOK

Jumeirah Beach og Dubai Marina er feriebyen for sol og bad i Dubai. Hele området er lekkert, med alt fra en herlig strand og fine hoteller til elegante restauranter og utmerket shopping langs strandpromenaden The Walk.

Mer om Jumeirah Beach/Dubai Marina 5 hoteller fra 11 927 NOK

Palm Jumeirah – den kunstige øya som er formet som en palme – levner ingen uberørt. Her ute ligger mange flotte hoteller, med Atlantis the Palm som hovedattraksjon. Vil du ha en uforglemmelig opplevelse, så må du ta en tur ut på Palm Jumeirah.

Mer om Dubai Palm Jumeirah 2 hoteller fra 10 513 NOK

Bur Dubai er en litt eldre og roligere bydel, med flere historiske bygninger og muséer. Det er ikke langt til spisesteder og shopping i Deira, enten du vil handle i moderne forretninger eller i en av de mange spennende soukene.

Mer om Bur Dubai & Deira 5 hoteller fra 7 532 NOK

I bydelen Jebel Ali ligger alt til rette for rolige feriedager med fokus på avkobling og strandliv. På den fine Jebel Ali-stranda venter vannsport og annen feriemoro.

Mer om Dubai Jebel Ali 1 hoteller fra 10 173 NOK